Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Походът на 'Стоичковата чета' към дъното продължава

Featured Replies

България изигра пореден безумно слаб мач под ръководството на Христо Стоичков. Този път "трикольорите" загубиха безславно от Словакия с 1:3 в контролна среща играна в гр. Жилина. С голове на Минтал, Сапара и Кархан домакините поведоха с 3:0 до 78 мин, а попадение на Калоян Караджинов малко след това направи загубата на "Стоичковата чета" малко по-почетна.

Стоичков: Разочарован съм от това, което видях.

Играчите: Словакия ни победи заслужено.

0_Hristo_Stoichkov_1.jpg

нетинфо

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

Той беше един от най-големите които лобираха за Боби Михайлов тъй, че ще трябва да поядем още доста ла*на до като го махнат.В нормална страна отдавна да са го сменили но това е България тук всичко е на обратно.Хората си имат в държавата мафия, ние си имаме в мафията държава.

• Автор
Той беше един от най-големите които лобираха за Боби Михайлов тъй, че ще трябва да поядем още доста ла*на до като го махнат.В нормална страна отдавна да са го сменили но това е България тук всичко е на обратно.Хората си имат в държавата мафия, ние си имаме в мафията държава.

Да така е напълно си прав. :speak:

Камата беше добър футболист и.......................

:down: е това е сега той.

Така си е...ще се закотви за доста време...Явно sad.gif

Той не може да ги мотивира да играят...с неговият харектер трудно може да сплоти състава...

За него той си е прав за всичко...и много,много си не признава когато греши...

• Автор

Има и още нещо той ама той винаги ще се носи на полъха на старата си слава като футболист. Но като тренажор на нашите така измъчени футболисти той е 0.

Е това е лошото имаи си самочувствието (кама), но не така БАТЕ

Еми... както каза sfmf , ще продължаваме да страдаме от неуспехите на Стоичков още дълго време . В едно свое изказване Лечков каза , че евентуална смяна на Стоичков не стои на дневен ред :eek:

Времето ще покаже кой-как-защо!!!

Въпросът е, че няма време. Не ми се чака!!!

• Автор

На никой не му се чака.

Ние просто си оставаме зрители :wors:

На никой не му се чака.

Ние просто си оставаме зрители :wors:

и фенове. Срамота е просто да се пропилява такова талантливо поколение!

• Автор
и фенове. Срамота е просто да се пропилява такова талантливо поколение!

Мисля че всички Българи са на твоето мнение, и кото гледат тези таланти в Българският национален отбор........

Следмача им се доплаква sad.gif

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

Ами така ще е...Ще се оакаме в оставащите мачове от квалификациите,и тогава вече няма начин да не махнат палячото. Май ще стигна дотам да викам за съперниците ни,само и само тоя клоун да го разкарат! angry.gif

Ами така ще е...Ще се оакаме в оставащите мачове от квалификациите,и тогава вече няма начин да не махнат палячото. Май ще стигна дотам да викам за съперниците ни,само и само тоя клоун да го разкарат! angry.gif

пИтела пак има право , най - накрая изглежда , че и това ще стане ... :wors:

• Автор
пИтела пак има право , най - накрая изглежда , че и това ще стане ... :)

Дано.

Имаме надежда, че нашият отбор пак ще стане неотразим както от близките години.

Но със друг трениор

biggrin.gif

- Г-н Стоичков, каква е оценката ви за това, което видяхте в Жилина?

- Даже не съм ядосан. Може би за първи път след загуба съм спокоен. Просто загубихме 90 минути. Не съм доволен. Разочарован съм от това, което се случи. Не може да пътуваш, да си на лагер и да играеш по този начин. Обиден съм. Това, което видях, не отговаря на претенциите, които имат играчите с националната фланелка. Нека футболистите сами си направят изводите. Изводите, които аз и помощниците ми си направихме, са отрицателни. Не може да се заблуждаваме, че ще я караме така и занапред. Не може само да говорим по вестниците, че искаме да играем, а накрая нищо. В продължение на две години дадох достатъчно шанс на всички Но в крайна сметка играчите трябва да разберат, че не мога да ги уча на футбол в националния отбор. Трябва да идват готови и когато влязат на терена, да дадат всичко от себе си. Не може Христо Йовов с 40 градуса температура да е най-добър. Или Занев, който е абсолютен дебютант. По-старите вече са две години с мен. Ако така ще я карат, няма да стане.

- Изглеж,да сте разочарован от несериозното отношение на повечето футболисти. На какво го отдавате?

- Достатъчно съм разговарял с тях. Това, което се казва в съблекалнята, явно си остава там. Не мога от скамейката да ги накарам да са сериозни. Нито играя, нито аз подавам пасовете Ако те самите вътре не могат два пъти да си я подадат, за какво говорим тогава. Знаехме силните страни на домакините, затова подсилихме и двете зони. Когато обаче не си концентриран, оставяш пространства и не биеш за първа топка, идват проблемите. Не може при първия гол професионалист като Благой Георгиев да върне топката в празно пространство и да ни вкарат. Не може при втория гол топката да е в краката ти и да паднеш, не може при третия гол топката да лети 40 метра... Закъсняваме да бием и правим дузпа. Несериозна работа.

- Може ли да се окаже този мач последен за някои футболисти?

- Не, от две загуби в приятелски мачове няма да правя трагедии. Искам да изпробвам максимален брой футболисти, за да отсея тези, които през март ще са ми най-полезни.

- Като изключим контузените, които липсват, нямате богат избор.

- Така е. Да се надяваме, че през зимната пауза играчите ще имат време да починат.

Постоянно говорят, че са уморени и са изиграли много мачове.

- Г-н Стоичков, какво ще кажете за съперника и кой от играчите на Словакия ви направи най-голямо впечатление?

- От това, което наблюдавах, особено в Уелс, където победиха с 5:1, ми направи впечатление, че това е един балансиран тим. Знаят как да задържат топката и кога да тръгнат в атака. Имат млади футболисти, които съвсем спокойно могат да играят в силни европейски отбори. Искам да благодаря на техния треньор (б.а. - Ян Коциян) и да му пожелая успех.

Източник: Стандарт

Не мога от скамейката да ги накарам да са сериозни

Точно тва го може един добър треньор!

Като знам каква зимна подготовка водят нашите отбори, предполагам че през март "отсяването" ще бъде много трудно, да не кажа невъзможно...

• 2 седмици по-късно...

Няма какво да коментирам. НАцияоналният отбор не е училище за треньори.

...НАцияоналният отбор не е училище за треньори.

Определено, но неговата цел не е да се научи да ръководи състава. Приоритетната му цел е място или местенце нейде в щаба на Бар"ци"лона. В досието му ще пише, че два квалификационни тура е бил треньор на национален отбор, без значение кой точно, а още по-безинтересни са постигнатите резултати. С други думи - сегашното му "треньорство" е един вид трамплин. Почти съм убеден, че след неуспешните квалификации (дано да бъда опроверган, разбира се, но почти не виждам как ще стане това) той сам ще се махне, при това "обиден", че футболистите не са го разбрали и т.н., "тъй като" - любимата му фраза, мост към сложните изречения, с които започна да борави след временното си завръщането от Испания. А и по този начин приятелчетата му от БФС ще се разтоварят от ненужно бреме.

Ами ако ни класира...Не сте ли се замисляли!?

Е ако ни класира ще е идеално.Поне за момента е рано да се правят изводи за класиране!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.