Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски-Барса-Очаквания

Крайният изход на мача ще е? 41 гласували потребители

1. 1. Крайният изход на мача ще е?

• победа за Левски
      10%
      4
    • равенство
      13%
      5
    • победа за Баселона
      76%
      29

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Какви са ви очакванията за развоя на мача Левски - Барселона?

Дали наистина господ е Българин?

И имали шанс Левски да постигне невъзможното?

Поствайте вашите мнения!!! biggrin.gif

• Отговори 107
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Един хубав мач надявам се с доста голове 3+ както и Барселона ще вземе своето.Сега е момента ако има хора които искат да направят пари да залагат, какъв по красив мач за това то този.Аз лично ще го направя.Имам си билетче само дано не е много студено на стадиона.В общи линий празник ще бъде.

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

Левски ще сътвори истинска бомба като вземе точка или три от Барса и ги изхъврли от турнира. Това е моето мнение!

• Автор

А аз мисля, че Левски няма да се даде лесно и мача ще бъде оспорван, но масксимум да е равен трябва да отчетем класите предкоито се изправя Мъри и компания.

biggrin.gif

Франк Рийкард обяви групата на Барселона за мача с Левски

1148764048207.jpg

Барселона. Наставникът на Барселона Франк Рийкард обяви имената на футболистите за мача срещу Левски от Шампионската лига в сряда, съобщи официалният сайт на клуба. Холандският специалист залага на същите 18 футболисти, които повика за мача с Майорка в неделя.

Групата на Барселона: Валдес, Хоркера, Иниеста, Роналдиньо, Едмилсон, Силвиньо, Пуйол, Гудьонсен, Маркес, Ескеро, Жули, Олегер, Шави, Тюрам, Мота, Дзамброта, Деко и Ван Бронкхорст.

Източник : dnes.bg

Edit: Колкото до мача ... според мен трябва да бъдем реалисти , победа за Барса е моята прогноза , но силно се надявам на Х !

Успех Левски ! :clap:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Ще си говорим след мача. Наречете го шесто, седмо и незнам си какво чувство просто съм убеден, че ще бием. Ше взема и на еврофутбол да заложа!!!

Барса е в много деликатно положение - особенно ако Челси се издъни с Вердер, а мачовете се играят едновременно- прогнозирам 3-ка, и да се вардят второто полувреме.

Е,ако българите загубят с 3 гола разлика,това ще е достатъчно !

Не може да се иска повече !

• Автор

Мъри ще съумее сам да си направи изватките от положението на Левски и Барса и резултата ще е X biggrin.gif

Абе ще си ни бият на тупан и тук,но поне срама да не е голям.

И аз съм за Левски,но Барселона е голям отбор,с голями футболисти.

Хубаво игнорирайте ме. Ще си говорим в четвъртък!

Аз като фен на Левски силно желая да вземем максималното от този мач, но на Барса тези 3 точки са решаващи. Според мен ще стане хубав мач в който Левски ще загуби , но само с 1 или 2 гола разлика, но все пак топката е кръгла и ако вземем поне точка ще е добре

Щом и твоите вече те игнорират... ;) направи си сметката.

Щом казваш. Всичко ще стане ясно в други ден. Тогава ще видим кай крив, кой прав!!!

Стига сте спорили вече вие двамата.Виждаме,че единият е от Левски,другият от ЦСКА и разбирателство няма! ;) Аз гласувах за Победа за Барса,защото според мен това ще е реалният резултат.Просто Барса е по-силен и по-умеещ отбор от колкото Левски,но все пак стискам Палци за Левски :)

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Стига сте спорили вече вие двамата.Виждаме,че единият е от Левски,другият от ЦСКА и разбирателство няма! ;) Аз гласувах за Победа за Барса,защото според мен това ще е реалният резултат.Просто Барса е по-силен и по-умеещ отбор от колкото Левски,но все пак стискам Палци за Левски :)

Не съм казвал, че сме по-силни от Барса. Просто казвам, че ще ги бием. Не винаги по-добрия отбор печели!!!

Щом и твоите вече те игнорират... ;) направи си сметката.

Аз не игнорирам Левски, просто Барселона са велик отбор който е в добра форма! НО както каза

alex89_m всичко ще се види други ден!!! cool.gifcool.gifcool.gif

Гледайте и мълчете. Това страшно ме надъхва:

Аз очаквам едно страхотно шоу и равностоен двубой.Но нека бъдем реалисти.Барселона са много над Левски.Не може да се очаква много от българския тим. :sobbing::sobbing:

Станимир Стоилов решава утре за Телкийски

1148764048396.jpg

София. Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че на утрешната тренировка ще реши дали Димитър Телкийски ще бъде сред футболистите, които ще излязат в мача от Шампионската лига срещу европейския клубен шампион Барселона, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Телкийски има мускулни болки, които не са чак толкова страшни според мен, и ще решим утре сутринта дали ще играе. Ако той не играе, Станислав Ангелов ще го замести. Игор Томашич не е в най-доброто си състояние, но той ще играе, за да трупа игрови минути. Ще играем с нападателна тройка, както винаги, и няма да правим промени в тактическата си схема. Всеки знае състава на Левски и едва ли ще изненадаме някого. Този отбор ни е носил успехи в Европа и ще продължим да залагаме на него, като ще търсим повече увереност в решителните моменти пред гола”, каза Станимир Стоилов на официалната пресконференция преди утрешната среща от Шампионската лига Левски - Барселона. “По принцип, нашето желание е да атакуваме всички и да се защитаваме всички. Няма да е нормално да изпадаме в глуха защита, но няма да е и ненормално, като се има предвид, че срещу нас ще бъде Барселона. Ще се опитаме да играем атакуващ футбол, като бъдем особено осторожни за атаките на испанците. Надявам се да излезем на терена без да се притесняваме и да зарадваме хората по трибуните на “Васил Левски”, каза още Станимир Стоилов.

Стадион "Васил Левски" ще бъде отворен за зрители утре в 18:30 часа

1148764048385.jpg

София. С цел избягването на излишно напрежение около контролно пропусквателните пунктове на полицията и входовете на Националния стадион “Васил Левски” преди срещата от Шампионската лига Левски - Барселона беше взето решение вратите на съоръжението да бъдат отворени за зрителите утре в 18:30 часа. Публиката ще може да влиза на стадиона до 21:00 ч., когато вратите ще бъдат затворени, съобщи репортер на Агенция “Фокус”. На трибуните на "Васил Левски" няма да бъдат допускани хора с чадъри и любителски видеокамери. Срещата започва в 21:45.

Букмейкър обяви 50 евро бонус за всеки гол на Левски срещу Барселона

Лондон. До 50 евро бонус могат да получат клиентите на водещия световен букмейкър "Sportingbet" за всеки гол, който Левски вкара във вратата на Барселона в мача от Шампионската лига. Тази сума ще бъде изплащана при определени условия. Двубоят е утре от 21,45 часа на Националния стадион "Васил Левски". До момента "сините" са отбелязали само един гол в четирите си срещи в Шампионската лига.

Източник : dnes.bg

Айде да бъдем реалисти!

Аз съм Левскар по рождение, ше ходя на мача и ще викам до умора. . .но знам че ще ни праскат яко :wow:

и все пак искам да не се изложим! Да играеме като хората и тва!

Само Левски!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.