Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски-Барса-Очаквания

Крайният изход на мача ще е? 41 гласували потребители

1. 1. Крайният изход на мача ще е?

• победа за Левски
      10%
      4
    • равенство
      13%
      5
    • победа за Баселона
      76%
      29

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Никой не може да прогнозира крайният резултат на мача. Само знам, че ще бъде великолепен нека Левски израства и другата година ще очаквам по-добри резултати.

Само Левски:

Но реалист biggrin.gif

• Отговори 107
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

аз съм от ЦСКА, но съм убеден че днес Левски ще бият

Един човек който да е на мойто мнение и той да се окаже ЦСКА-р. Собствените левскари не си вярваме! Това не е на добре!

• Автор
Един човек който да е на мойто мнение и той да се окаже ЦСКА-р. Собствените левскари не си вярваме! Това не е на добре!

Не бе вярвяме си, това не означава че не трябва да бъдем реалисти важното е да стане един хубав мач и ако Левски бие ще се НАПИЕМ!!!

:wow:

Ако нашите все пак ще вземат точка ШЛ тази година, то това е моментът (писах това още след първия кръг). Гласувах за Х, защото:

1. Барселона се върна на върха в Испания, но очевидно все още е в криза (не ме овиквайте сега, че има разлика - знам това).

2. Ще ни подценят

3. Ще ми е много приятно да помогнем на себе си (финансово) и на Вердер (далеч по-симпатични са ми от каталунците, а и мисля за директните елиминации) като изхвърлим Барселона в "Зона УЕФА".

Ох, де този късмет?

Барса са по-силния отбор,но ако ние нямаме вярва в себе си за каде сме тръгнали?

Само Левски :baby::):help:

Е то се знае че Барса ще победят няма какво да се лъжем

Над 1400 полицаи ще охраняват мача Левски - Барселона

1410 полицаи ще бъдат ангажирани с охраната на ст. "Васил Левски" и прилежащата територия преди, по време и след футболната среща от Шампионската лига между отборите на Левски и испанския Барселона на 22 ноември.

Двубоят от петия кръг на най-престижния клубен турнир започва в 21,45 ч., а вратите на Националния стадион ще бъдат отворени от 18,30 до 21,00 ч. В бройката на униформените са включени 910 служители на СДВР, 400 полицаи от провинцията и 100 служители на дирекция "Жандармерия". Водена от желанието да съдейства за един истински спортен празник, столичната полиция предприема всички необходими мерки за гарантиране сигурността и спокойствието на публиката.

Футболните фенове ще минават през двойна щателна проверка на изградените КПП-та като всички билети ще се проверяват с ултравиолетови устройства. На стадиона няма да бъдат допускани зрители с чадъри, а само с дъждобрани, с бутилки минерална вода, обемисти или леснозапалими предмети. Както винаги, няма да се допускат и запалянковци в нетрезво състояние, с агресивно поведение и със забранени пиротехнически средства. Нарушителите ще бъдат санкционирани по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Преди срещата ще бъде извършена и щателна предварителна проверка на стадиона с полицейски кучета и от екипи на ДОТИ-МВР за укрити пиротехнически средства. Преди, по време и след приключването на мача ще има усилени патрули по територии от всички РПУ. На ст. "Васил Левски" се очакват над 40 хиляди български запалянковци и около 260 привърженици на Барселона.

Източник: actualno

Е то се знае че Барса ще победят няма какво да се лъжем

Не е важно, че Барселона ще победи(дори не е сигорно) бажното е да вярваме в единствения истински български отбор и да вярваме в него до край!!! :beer11::beer11::beer11:

:lighter::lighter::lighter: Само Левски :lighter::lighter::lighter:

Просто гледайте!

Ето ви още филмчета надявам се да ви е приятно

наслаждавайте се на гледката

http://www.youtube.com/watch?v=v5KRpbagRCY...ted&search=

Редактирано от mAlChO_Ch (преглед на промените)

Аз съм цска-ар но пожелавам успех утре на Левски (не че ще ги подкрепям) . Мисля си че Левски има повече шанс за точка в мача срещу челси . Барселона утре ще играе на пълни обороти поне докато не поведът с 2 3 гола .

• Автор

Те пристигнаха и това е утре ще бъде невероятен ден и баба ми има рожден ден и мач, тя е върла левскарка защото дядо ми е играл в Левски с Гунди дано донесе късмет това.

Стискам палци!! ;)

Те пристигнаха и това е утре ще бъде невероятен ден и баба ми има рожден ден и мач, тя е върла левскарка защото дядо ми е играл в Левски с Гунди дано донесе късмет това.

Стискам палци!! :)

Искрено се надявам баба ти да донесе късмет и да зарадва цяла България с победа на Левски утре !!!

cool.gifcool.gifcool.gif

Франк Рийкард: Въобще не мисля, че можем да отпаднем след мача с Левски

a115.jpg

Холандският треньор на Барселона Франк Рийкард не скри оптимизма си преди гостуването на Левски в предпоследния кръг от група ”А” на Шампионската лига.

На задължителната пресконференция преди двубоите от Лигата холандецът не пропусна да похвали Левски и България като футболна страна. На срещата с медиите присъства и репортер на Агенция Фокус.

- Г-н Рийкард, с оглед на големия резултат, с който Барселона победи в първия мач Левски, може ли да има подценяване на реванша?

- Не вярвам. Ние винаги се отнасяме с уважение към всеки противник. Така се подготвяме и за този мач. Няма мач, който може да се спечели, без човек да вложи старание, труд и постоянство на терена.

- Какво е мнението ви за Левски на базата на това, което показа в първия мач с Барселона и в останалите двубои от Шампионската лига?

- И миналия път казах, че Левски започна много силно мача с Барселона. Ние успяхме да реализираме нашите шансове, а те не вкараха гол. В никакъв случай резултатът, който постигнахме в първия мач, не трябва да ни кара да подценяваме съперника или да гледаме като на среща, която ще спечелим лесно.

- Как ще завърши мачът между Вердер и Челси, според Вас?

- Аз винаги отговарям така: Всички знаят как започва един мач, но никой от нас не може да каже как ще свърши. Нека да изчакаме, за да видим. Челси вече се е класирал, но вторият отбор, който ще продължи, още не е известен.

- Какво би станало, ако Барселона отпадне след този мач или в следващия?

- Въобще не ми минават такива мисли през ума. Имаме достатъчно мачове още, които трябва да изиграем както трябва. Нека първо да спечелим мача с Левски. След това ще мислим за следващия. Въобще не се притеснявам от такива черни прогнози, каквито Вие чертаете.

- Как оценявате отбора на Барселона, в сравнение с този, който имахте през миналия сезон, когато спечелихте титлите в Испания и Европа?

- Не съм привърженик да се правят сравнения между отбора от тази и от миналата година или от преди две, три и т.н. Ще ви отговоря честно. Ако трябва да говорим за качествата на Барселона сега и да ги сравняваме с тези от миналата година, естествено, ще трябва да направим сравнение и на съперниците от тази и от миналата година, което значи един огромен труд. Никога няма да стигнем до истината. За момента аз знам, че Барселона играе добре, доволен съм и това ми е достатъчно.

- Какви са първите ви впечатления от България? Очаквахте ли подобно посрещане на летището?

- Веднага прави впечатление, че сте футболна страна. Видях го на летището, усетих го и пред хотела. Разбирам колко българи обичат Барселона, колко българи живеят с нейните проблеми. Това е нещо, което ме прави щастлив.

- Хуанде Рамос е треньорът, който пръв заяви, че ще напуснете клуба?

- Прави ми впечатление и изглежда, че носът му е твърде дълъг, защото е успял да надуши някои неща, които още не са се случили. Дали са верни или не - бъдещето ще покаже.

- В последния мач срещу Майорка Роналдиньо игра в центъра. Как ще бъде срещу Левски?

- Знаете, че Роналдиньо е човек, на който може да се даде пълна свобода на действията. Аз искам от моите футболисти, когато Роналдиньо тръгне да покрива дадена зона, те да бъдат разположени така, че да не остават празни места по терена.

- Спомняте ли си мачовете между Милан и Левски , когато бяхте футболист?

-От това, което си спомням, беше интересен мач.

- Кого бихте отличил от сегашния състав на Левски, играл срещу Барселона на старта на Шампионската лига?

-Аз винаги казвам, че силата на един отбор е в колективната игра и за това не изтъквам имена. Като прибавим помощта на публиката към колективната игра на Левски, се надявам, че мачът ще бъде интересен и напрегнат.

- На състава от мача с Майорка ли ще заложите в двубоя с Левски?

- Може би. Никога не казвам предварително състава. Обявих само хората, които ще пътуват за София.

Източник : focus - sport

Edit : Пожелавам успех на Левски ... ще им е нужен :);):P

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Коефициентите на еврофутбол говоря досататъчно

* Левски (Бъл) - Барселона (Исп)

10.00 5.00 1.25

Според мен 4-1 за Барса с голове- два-на Шави и два на Роналдино, а за нашите по късмет може Седрик Бардон да вкара :)

За какво? :)

Еее не почвай пак ... досега беше мирно и кротко ... biggrin.gif

Оптимистична прогноза - 1:1

Реална прогноза - 1:3

Песимистична прогноза - 0:4

biggrin.gif

Мечта- 1;1

Оптимистична - 0:1

Реална - 0;3

Песимистична - 0:6

Коефициентите на еврофутбол говоря досататъчно

* Левски (Бъл) - Барселона (Исп)

10.00 5.00 1.25

Според мен 4-1 за Барса с голове- два-на Шави и два на Роналдино, а за нашите по късмет може Седрик Бардон да вкара :yanim:

залозите вече са Левски - 17.0 Барса-1.5

залозите вече са Левски - 17.0 Барса-1.5

Еми кво да говорим тогава, макар че много се надявам да играем добре, но чудо е невъзможно. Все пак как отбор, който струва целия(игрища,стадион,играчи и т.н.) колкото един Роналдиньо как може да победи?

Редактирано от nikolay6_pl (преглед на промените)

• Автор

В живота се случват чудеса, всички сме хора грешим!!! :ph34r:

Е да, но Левски ще ги е "страх" от силния си съперник и дори и те да сгрешат, нашите надали ще се възползват от това. Но пък защо не да се случи чиудо, но едва ли-моята прогноза е 4-1

• Автор
Е да, но Левски ще ги е "страх" от силния си съперник и дори и те да сгрешат, нашите надали ще се възползват от това. Но пък защо не да се случи чиудо, но едва ли-моята прогноза е 4-1

Моята прогноза е 1:1 :shy11:

Барса няма как да даде на Левски точка,ако иска да се класира по напред в турнира.

Моята прогноза е победа за Барса с поне 3-4 гола разлика. angry.gif;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.