Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски-Барса-Очаквания

Крайният изход на мача ще е? 41 гласували потребители

1. 1. Крайният изход на мача ще е?

• победа за Левски
      10%
      4
    • равенство
      13%
      5
    • победа за Баселона
      76%
      29

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Иххх, за малко да ги биете.

Баце, разминахте се с 2.

Утре повече. Ще ви чакам. :offtopic_s:

• Отговори 107
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Иххх, за малко да ги биете.

Баце, разминахте се с 2.

Утре повече. Ще ви чакам. :offtopic_s:

Еми екстра е резултата братми,какво искате вие?С такъв голям отбор не може да се мерят повечето европейски отбори а камо ли Левски.

Така ще пишеш и ти като играете срещу нас cool.gif

С такъв голям европейски отбор като Левски,не можем да се мериме.
cool.gif

Айде легай да спинкаш,и не се вълнувай много...хахахахах

Ми екстра е. Щом се радвате на загуби.

Сега остава да съберем в един пост цитати от темата, за да се посмеем дружно. icon_evil2.gif

Изпокрихте се като мишоци значи.

Ми екстра е. Щом се радвате на загуби.

Сега остава да съберем в един пост цитати от темата, за да се посмеем дружно. icon_evil2.gif

Изпокрихте се като мишоци значи.

Как сме се изпокрили бе ... " Идваме от запад , идваме от юг , старите Левскари всичките сме тук ... "

Франк Рийкард: Левски не допусна да го надиграем тотално

a116.jpg

За мен този мач бе лишен от някакви големи футболни достойнства. Все пак на терена се бориха два отбора, всеки от който преследваше своята цел". Това заяви наставникът на Барселона Франк Рийкард на пресконференцията след двубоя с Левски от Шампионската лига, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Наистина Левски, подпомогнат от публиката и от голямата амбиция, която има този отбор, вложи много старание, много умения, хвърли много усилия, за да ни накара и нас да работим по същия начин. Аз винаги съм казвал, че една победа никога не идва сама. За нея трябва да се изпотиш, трябва да се хвърли труд на терена, трябва да се поработи и да се потича. В крайна сметка успяхме да победим и това е достатъчно, за да кажа, че съм доволен от този мач. Няма да ви изненадам, като кажа, че няма нищо по-хубаво от това да отбележиш гол още в четвъртата минута. В случая Левски се взе бързо в ръце и не допусна да го надиграем тотално, както ние смятахме. Доволен съм. Головете паднаха точно във времето, когато трябваше, за да бъдем спокойни, а и да покажем на противника, че имаме намерение да вземем победата в този мач. Не можем да направим нищо друго, освен да вземем победата в последния мач, което да ни класира за участие в следващата фаза на турнира. Разбира се, че представянето на Барселона ми хареса. Щом сме успели да победим, щом сме успели да наложим нашата воля и сме успели да отбележим повече голове от нашия съперник, значи сме си свършили работата. Доволен съм от това, че головете бяха вкарани от други футболисти – Иниеста и Жюли, което значи, че отборът играе разнообразно в нападение, знае да работи с топката и знае да създава изненадващи положения за съперника. Оптимист съм, че Барселона ще продължи по-нататък в турнира”, заяви Франк Рийкард.

Източник : dnes.bg

Прав си е човека ! :baby:

Левски ще сътвори истинска бомба като вземе точка или три от Барса и ги изхъврли от турнира. Това е моето мнение!

Бомбата падна! ;)

Ще си говорим след мача. Наречете го шесто, седмо и незнам си какво чувство просто съм убеден, че ще бием. Ше взема и на еврофутбол да заложа!!!

Е хайде де, да си поговорим след мача.

Мъри ще съумее сам да си направи изватките от положението на Левски и Барса и резултата ще е X biggrin.gif

Х ще е мача, но някой друг път! ;)

Хубаво игнорирайте ме. Ще си говорим в четвъртък!

Четвъртък е, че и петък ще стане... време е да си поговорим... пак! :)

Щом казваш. Всичко ще стане ясно в други ден. Тогава ще видим кай крив, кой прав!!!

Изправиха ви!

Не съм казвал, че сме по-силни от Барса. Просто казвам, че ще ги бием. Не винаги по-добрия отбор печели!!!

Направо ги бихте... та се не виде.

аз съм от ЦСКА, но съм убеден че днес Левски ще бият

Заблудени калинки има и в другия лагер!

Един човек който да е на мойто мнение и той да се окаже ЦСКА-р. Собствените левскари не си вярваме! Това не е на добре!

Вече осъзнаваш къде е истината.

Ако нашите все пак ще вземат точка ШЛ тази година, то това е моментът (писах това още след първия кръг). Гласувах за Х, защото:

1. Барселона се върна на върха в Испания, но очевидно все още е в криза (не ме овиквайте сега, че има разлика - знам това).

2. Ще ни подценят

3. Ще ми е много приятно да помогнем на себе си (финансово) и на Вердер (далеч по-симпатични са ми от каталунците, а и мисля за директните елиминации) като изхвърлим Барселона в "Зона УЕФА".

Ох, де този късмет?

Блажени са вярващите.

В живота се случват чудеса, всички сме хора грешим!!! ;)

Чудеса, от безумие! Да да.

Моята прогноза е 1:1 :baby:

Лека грешка си допуснал. Дано не си залагал.

Ако питате мен резултата е 2:1 за Барса + равностоен мач

Най-близката прогноза като резултат, но не и като игра.

Добре се държим. Имаме шанс. ТТрябва обаче късметът да бъде на наша страна!

Пак нямахте късмет, нали? Ех този пусти късмет. С късмет веднъж в годината мачове не се печелят. Късмета всъшност беше това, че вкарахте гол на Челси.

Е немаше късмет. Нищо догодина!!!

Бързо клекна, бързо.

• Автор

Незнам, но това беше най-добрият мач на Левски които съм гледал момчетата се раздаха до отпор. Накрая те просто неможеха да си подадат един пас, но Левски може толкова съжелявам, че неуспяхме да вкараме един гол поне но това е играта. Но Челси ах Челси ще отбележем поне един.

Коментара оставам за вас.

Нека загърбим всичко назад и да отворим очи за нови подвизи. :rolleyes:

Евала на Левски за страхотната игра.

Ще помоля феновете на Левски да не отговарят на постовете от ostavime,той е от по нисша класа отбор, и няма да се излагаме да им даваме обяснения.

Нека да си пише и подстрекава в една друга тема за "Б" групата.Там може да се правят на отбор,но срещу Левски няма смисъл.

Тази тема се казва "Левски-Барса" а не ЦСКА - Родопа cool.gif

Поздрави на всички фенове на Левски. cool.gif

Айде айде... отваряйте тема за мача с Челси. Тоя с Барса мина и пак нямахте късмет. icon_evil2.gif

Не че ще има разлика. Ще ревете не в тази, а в онази тема.

Барселона игра много под нивото си, чудя се как Левски не можаха да играят по - добре!

Барса просто ако играят така и срещу Вердер и ще отпаднат от ШЛ! Слабо, слабо!

Голям срам за българския отбор че не можа да се противопостави нито на Челси, нито на Барселона, нито на Вердер, и трите отбора играха в мачовете си много под възможностите си, трябваше да бъдат наказани!

Жалко! Дано все пак да има догодина по - добър български отбор в ШЛ- може да е пак Левски, но с по добър отбор!!! cool.gif

• Автор

Да наистина темата се изчерпа може да бъде затворена.

Ще направия нова тема за Челси!!!

Благодаря на всички които дадоха свойте мнения . :wors:

:wors:

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

Але Але Але, сини богове не съм присъствал на толкова тиха агитка в сектор Г може би повече от 10 години.Както и да е, за срещата стана не лош мач добре, че Барселона не играеха с 50% от възможностите си.Трябваше Мъри да сложи Петков за централен нападател тогава щяхме да имаме по-голям шанс, Левски се надпреварваха кой първи ще подаде на Петков.Правеха си триъгълници с него като, че ли се намираха в средата на терена в не пред тяхната врата.Толкова безидейна игра трудно може да се гледа пак.Все пак се отеглиха с достойнство момчетата.

пс. За всички който чакаха 76 след мача едно голямо фонокарти и билети за проверка моля. :)

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

Але Але Але, сини богове не съм присъствал на толкова тиха агитка в сектор Г може би повече от 10 години.

Бях там,но харесвам Барса :shy11:

На мен ми стана гадно като взеха да освиркват Рони,тя публиката на Реал го аплодира,а няшите се държат като последни селяци.Дошъл е най-добрия футболист в света(според мен)и вместо да се наслаждаваш на играта му го освиркваш.Това с бомбичките не можах да го разбера.Това ли е начина да подкрепяш отбора си-като му трупаш глоби?Трябва да накажат Левски да играе няколко мача пред празни трибуни,тогава на някой хора може да им дойде акъла в главата.

Чудовищни санкции за Левски след мача с Барса

свастики

(Левски - Барселона 0:2, 22.11.06)

Огромни глоби очакват ръководството на Левски от европейската футболна централа УЕФА заради поведението на "сините" фенове по време на снощния мач от Шампионската лига с Барселона.

Делегатът на двубоя вече на няколко пъти е търсен от шефовете на УЕФА, които искат час по-скоро да им бъде предаден докладът от двубоя на националния стадион "Васил Левски".

Този път Левски почти сигурно ще бъде санкциониран с лишаване от домакинство. Случаят с българския шампион се разглужда като рецидив, а като по чудо "сините" отърваха наказанието след мача със Сиони.

Издигането на свастиките в Сектор "Б" е най-тежкото провинение, което по новоприетия устав за борба с расизма предвижда чудовищни санкции, като освен лишаване от домакинство, може да се стигне до изваждане на точки от актива в първенството, а дори има и точка, според която при подобни нарушения, е възможно дори изхвърлянето в по-долна дивизия.

Снощи в Сектор "Б" изгоряха стотици факли, а бомбите и пиратките бяха поне 20.

----------------

Баждеков: Феновете на ЦСКА избиват комплекси

23 ноември 2006 | 14:44

Изпълнителният директор на Левски по финансовите въпроси Константин Баждеков заяви, че очаква нова серизона глоба за клуба след поведението на феновете на „сините” в сектор “Б” снощи на националния стадион “Васил Левски”. Както е известно, в петия си мач от група "А" на Шампионската лига, Левски загуби от Барселона с 0:2 в София. В началото на мача синята агитка отново хвърли множество горящи червени факли и бомби по пистата. Димната завеса бе толкова голяма, че за минути покри целия сектор “Б”. В същото време за около пет минути ултрасите издигнаха и плакати с нацистки символи (свастики). Всичко това ще донесе сериозни глоби за клуба, а може би и лишаване от домакинство в евротурнирите.

Преди седмица Левски бе глобен с 50 хиляди швейцарски франка заради пиротехниката по време на мача с Челси на 27 септември. Баждеков смята, че свастиките в сектор “Б” са поредната провокация срещу Левски и попита къде е била полицията и защо не си е свършила работата. Според него зарята на привържениците на ЦСКА означавала само едно – избиване на комплекси.

“Чака ни сериозна санкция от УЕФА”, заяви Баждеков пред БТА. „Количеството бомби и факли на този мач не беше нормално. Добре, че свастиките в сектор “Б” бяха прибрани. Поредната провокация срещу нас. Къде беше полицията и защо не си беше свършила работата. Имаха толкова много време и можеха да проверят феновете за забранените предмети. Има сериозни пропуски в организацията на служителите на МВР. Малка група фенове, около 50 човека вредят на клуба. Истинксите левскари трябва да ги спрат. Зарята на феновете на ЦСКА е голямо избиване на комплекси”, завърши той.

Залпът в сектор “Б” снощи е втория от такъв мащаб, след този в домакинския двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу грузинския Сиони. Според пресцентъра на МВР, 1410 полицаи са били заети с опазването на реда преди, по време и след мача от Шампионската лига.

Еййй тази завист. Прости цесекари. Како искате бе да ни провалите. Не се примирихте ей. Бати зависта бати чудото. Оставиме няма да се учудя ако и ти си бил на мача и си издигнал една от тези свастики. Бива ли такова нещо.

Оставиме няма да се учудя ако и ти си бил на мача и си издигнал една от тези свастики. Бива ли такова нещо.

Батка,добре ли си? :clap:

Що не идеш да поспиш малко?

Не ве просто изразявам възмущението си от тези идиоти. Не казвам, че ОСТАВИМЕ и към тях, но от неговите приказки просто така съдя. Незнам, не че ме и интересува просто обаче трябва да се спре с тази завист!

К'ва завист, пич? Не можеш ли да проумееш манипулативната демагогия на Баждеков?

Той много добре знае,че между 10 киляди запалянковци,били те сини,червени,зелени или бенбени винаги ще има 20-30 идиота,рецидивиста,садиста,фашиста...Елементарна статистика.

В нашето първенство сме им свинкани и не им обръщаме внимание,ама само в нашето.

И сега от УЕФА го хващат клуба Левски насран в гащите и Баждеков си измива ръцете с ЦСКА.

Всъщност и за децата е ясно,че тия свастики са си извадени от малка агитка фашисти,за които ФК Левски е утехата,че Хитлер не е жив. За тях Левски е вратичката,като минат там - в тълпата запалянковци,те могат да бъдат фашисти,нацисти и идиоти.

Грешка на ФК Левски си е,че им е дал подслон да си развяват байраците. Няма кво Баждеков да търси виновни,да си плаща там колкото му искат и да мисли за другия мач...Има какво и как да се направи. Въпрос обаче е на култура.

Е като не става с култура,с разходи за глоби ще стане...

Алексчо, приятелю, омръзна ми да ти слушам обидите, които сипеш. Осъзнай се малко и погледни истината в очите. Не мисля, че имаш право да ме наричаш идиот, простак или какво и да било. Ако не можеш да си сдържаш нервите и да водиш нормален спор, то тогава мястото ти не е тук! Веднъж вече го направи, затворих си очите. Сега пак!

Надявам се да ме разбереш правилно!

Всички сме чували за Левски Запад и т.н. Потърсете вината в собствените си редици. Баждеков да се прегледа и после да обвинява, който и да било. Истината винаги боли. Дано се класирате догодина и ви пратят да играете у Влашко.

Бях там,но харесвам Барса :clap:

На мен ми стана гадно като взеха да освиркват Рони,тя публиката на Реал го аплодира,а няшите се държат като последни селяци.Дошъл е най-добрия футболист в света(според мен)и вместо да се наслаждаваш на играта му го освиркваш.Това с бомбичките не можах да го разбера.Това ли е начина да подкрепяш отбора си-като му трупаш глоби?Трябва да накажат Левски да играе няколко мача пред празни трибуни,тогава на някой хора може да им дойде акъла в главата.

Така беше не го разбирам това както и от време на време скандиранията "Христо Стойчков пе****с пе****с".Винаги съм се чудил дали тези хора обичат клуба си или просто това им дава повод да мразят някой и друпово да го изказват.Както се казва, незнам дали съм левскар но знам, че мразя ЦСКА или първо съм ЦСКА-р след това съм българин това кретенията ходи по хората основно.Болно ми е от тази масова заблуда но всъщност това е българия каквото и да става тук това е нормално.

Оставиме да съм те наричал простак? Май не а? ОК ако съм те убидил извинявай. Просто не съм на себе си не от загубата, а просто от това, че някои хора искат да ни сринат. Вярно може причината да е и в нашите фенове, а какво ще кажеш зарята на вашите хора. Няма значение. Здраве да е!

Стига уе, хора, забравяте се! Аз, както и повечето български фенове, отивам на стадиона ,за да подкрепям любимия си отбор. Не за да аплодирам някакви прехвалени чуждестранни звезди! И въобще ми е писнало от цялата тази разразила се в последно време Роналдиньо- истерия.

Вярно, наци- символиките са пълна простотия, но те присъстват в почти всички агитки- вклщчително и в червената. Но това в деня на мача между бг отбор и вероятно най- силния и магнетичния отбор в света да организираш "скаутски отряди", които, скрити из подлезите като някви влечуги, да дебнат сини фенове в по- малки групички с цел, ами да го наречем физическа саморазправа- това е нещо уникално. Това както и фойерверк- шоуто са поредните прояви на червената злобарска комплексарщина, плод на тяхната уродливо развила се мания за величие.

Фенове на ЦСКА празнуваха със заря головете на Барселона във вратата на Левски снощи. Пъстроцветни фойерверки озариха небето над Сектор "В" на националния стадион "Васил Левски" след попаденията на Жули и Иниеста.

"Червените" активисти определиха вчерашния 22 ноември за Ден на справедливостта.

Привържениците на "армейците" бяха обявили няколко дни по-рано, че при всеки отбелязан гол във вратата на Георги Петков, ще изстрелят празнични салюти в нощното небе над София.

Заканите не бяха приети в началото насериозно, но в крайна сметка "червените" ултраси осъществиха своята идея.

"Искахме попаденията в "синята" врата да бъдат доста повече от тези скромни два гола, но пък при друго развитие на нещата, може би нямаше да ни стигнат мунициите. Със сигурност с двата залпа създадохме по-добра атмосфера, отколкото тази, която беше снощи на стадион "Васил Левски", споделиха шеговито представители на Централния фенклуб на ЦСКА.

Как да ги наречеш такива? Пълни нещастници - не,ами направо кръгли идиоти! И после като започнат едно лицемерничене,че трябвало да подкрепяме БГ отборите в Европа,без значение дали си левскар или цесекар...Аз при победите на ЦСКА над Ливърпул и Леверкузен искрено се радвах и после ги честитих на приятелите ми цесекари,но явно не е трябвало. Защото има хора,които не гледат в собствената си кочина, опс,извинете - чиния,а все гледат другите. Правилно им го каза Гошо Петков - сигурно пускаха фойерверки от радост,че вкараха гол на Хайдук Кула... biggrin.gif

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Фенове на ЦСКА празнуваха със заря головете на Барселона във вратата на Левски снощи. Пъстроцветни фойерверки озариха небето над Сектор "В" на националния стадион "Васил Левски" след попаденията на Жули и Иниеста.

"Червените" активисти определиха вчерашния 22 ноември за Ден на справедливостта.

Привържениците на "армейците" бяха обявили няколко дни по-рано, че при всеки отбелязан гол във вратата на Георги Петков, ще изстрелят празнични салюти в нощното небе над София.

Заканите не бяха приети в началото насериозно, но в крайна сметка "червените" ултраси осъществиха своята идея.

"Искахме попаденията в "синята" врата да бъдат доста повече от тези скромни два гола, но пък при друго развитие на нещата, може би нямаше да ни стигнат мунициите. Със сигурност с двата залпа създадохме по-добра атмосфера, отколкото тази, която беше снощи на стадион "Васил Левски", споделиха шеговито представители на Централния фенклуб на ЦСКА.

Как да ги наречеш такива? Пълни нещастници - не,ами направо кръгли идиоти! И после като започнат едно лицемерничене,че трябвало да подкрепяме БГ отборите в Европа,без значение дали си левскар или цесекар...Аз при победите на ЦСКА над Ливърпул и Леверкузен искрено се радвах и после ги честитих на приятелите ми цесекари,но явно не е трябвало. Защото има хора,които не гледат в собствената си кочина, опс,извинете - чиния,а все гледат другите. Правилно им го каза Гошо Петков - сигурно пускаха фойерверки от радост,че вкараха гол на Хайдук Кула... biggrin.gif

Такива хора са пълни егоисти и са супер прости с извинение! снощи не ставаше въпрос дали си от Левски, ЦСКА или някои друг а дали си истински Българин! Каквото исакте мислете но това е моето мнение

sfmf-Стоичков е виновен в извстна степан,провокира феновете на Левски като се изказа по медиите в подкрепа на Барса.Няма нищо лошо да харесва този клуб който му е дал толкова много,проблема е че е треньор на националния отбор.Лошите резултати на нацоналния,това че подкрепя чуждия отбор вместо нашия и се започват скандиранията.Стоичков трябваше да е по умерен в изказванията си.

Тъпо беше и поведението на феновете на ЦСКА-фоерверките подиграват се на цял стадион хора.Вкарат гол,на всички им е кофти и бам-заря,цесекарите се кефят :clap:

Някакво дрогирано пишлеме до мен реве като изтървано да счупят краката на Роналдиньо.

Другите тъпаци отсреща пък мятат бомби като за последно,какви фенове са тия,предния мач с Челси глобиха Левски с 50 000 швейцарски франка,че те колкото пари платиха за глоби можеха да купят някой добър футболист.

Какво да ти разправям ако не беше Барса нямаше да стъпя на стадиона.Иначе мача ми хареса,Левски играха колкото могат,Барса не се натегна много и взе това за което дойде.Щеше да е добре Левски да вкара гол,но с тези безмислени разигравания между вратаря и защитниците това няма как да стане.

Доста просташко изпълнение на червените фенове. И без това скоро няма да видят Шампионска лига, така че, ако някаква заря им носи душевен мир нека си гърмят и да се радват на светлинките biggrin.gif

Незнам. Аз си мечтая да ни дадат стадион Раковски да го направим супер модерен итам да играем, за да може да не сме толкоз близо до Армията! Вижте просто колко са жаллки цесекарчетата с тая заря!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.