Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Втори рожден ден на kaldata

Featured Replies

Наскоро се сетих (не че съм забравял), че наближава родженния ден на kaldata и сайтчето ще навърши цели 2 годинки, което не е никак, ама никак малко. Убеден съм, че бате Кал ще направи голям купон, ще си изкараме по-добре от весело и по-весело от добре.

Надявам се скоро да имаме повече информация, защото не всички сме от София cool.gif

Мда.. :) не сме. От сега да питам от варненския клан някой ще пътува ли за София ? Улучихме ваканцията laugh.gif .

Мълчание и тишина от страна на чорбаджията ........ брей какво стана с предишната еуфория? каде се изпари ? какво става аджеба :eek

• Администратор

Купона ще е на 16.04.2004 - Събота .. мястото все още се уточнява, но до края на тази седмица ще се знае къде ще сме точно ;) .. от началото на другата седмица ще има новина, която ще седи най - отгоре над всички и ще ви информира кога и къде ще е запиването ... и както и преди така и сега да се чустват поканени всички които искат да се забавляват и да се наливат с бира с нас :blink:

Ето това се казва бърз и адекватен отговор ! хавала , и три пъти ура ;)

....... за това ми харесва това място ЕЙ :blink:

аз си подавам документите за присъствие в деловодството nа www.kaldata.com с входящ номер 1 на 04.04.2005г. biggrin.gif

ха хах ах бате Венци пак те предварих човече;):blink: :blink: Ние с Калин седнахме на по биричка да обсъдим какво ще се прави на партито(все пак нали аз съм връзки с обществеността трябва да съм в час с нещатат) и се резервирах даже преди зазко :hush:

Сега се почувствай като пухкаф кафяв заек с клепнали уши и пийни една студена вода от бате Жоро :angry:cool.gif

pitona бате ти и Zazzko сте под савсем друго ведомство :blink: ти организатор той шефче ;) аз се бутам при простолюдието хахаха

аре у лево аз съм си с номер 1

• Администратор

Абе той zazzko е по подразбиране. С риск да се повторя:

За сватби и банкет, аз съм най-отпред.

Само се надявам да имаме и гости от провинцията (Wankata, aaliyah_st, EmineM..айде бе хора).

P.S. pocket..тоя на аватара ти е моя идол ;) .

Е аз не съм първи sad.gif , но след като всички са поканени :blink: ще направя всичко възможно да се включа към едно от най-големите събития през този месец ;) :bye:

• Администратор

Мдаааа: Wankata, aaliyah_st, EmineM този път не мисля да пропускате сбирката .. мислете сериозно и задълбоцено над въпроса ;) ... ще ви чакаме :blink:

Между другото не се ли спомена преди време че може да се ходи към Варна по повод рожденя ден на калдата или ги няма като вариант ?

OFF

Zazzko бате имам фототапет на стената, пуснал съм си и мустаци тип Милко ...... жените полудяват по мене cool.gifbiggrin.gif

Ами май аз ще съм първата от провинцията,която ще отговори на поканата макар и отговорът ми да не е 100%-тов!!!По-вероятно е да не дойда,а ако това стане,ще е за 1 ден и вероятно няма да е за рождения ден на Калдата :`(

!!!Обещавам да направя всичко възможно, за да се появя!!!

zazzko,така ли...ние сме хората от провинцията...добре, добре...само лятото да не кажете нещо...ех,море,плаж,слънце,студена бира...ехееееее...!!! ХахахахХхахахХАХхахХАХхахХАХхаххааха!!!

Жоре,батенце,от кога не те бях виждала...взе да ми липсваш... cool.gif !!!

kal,ти добре мислиш да не пропускаме сбирката...дори много добре...ама какво да се прави...нищо не се знае!!! :help:

• 2 седмици по-късно...

Ха дано утре се намери доброволец с кола. Разноските ги поемам.

Дано си искарате хипер яко :rolleyes:

• Администратор

че ще си изкараме спор няма .. защо не дойдеш и ти ... всеки път ставаме все повече и повече .. както казах поканен е всеки който има желание да се забавлява :rolleyes:

Ми идва ми се , но ако са пьк чак толкова много хора sad.gif. Има ли някои от Обеля или Надежда които ще ходи ако има да ми пише едно съобщение. cool.gif

Редактирано от naskospge (преглед на промените)

Приятно прекарване biggrin.gif . За съжаление, пак ще пропусна..

Май съм първия върнал се.... за жалост. Но нямаше как. Зависих от транспорта...

Както и да е. Беше невероятна срещата. Както и предния път и тази завърши в Double Vision. Очаквайте снимките от "Вещиците" и специалната фотосесия на Tragedy и Питона съвсем скоро. Много любов, много нещо имаше... Този път се радвахме на чаровното присъствие на Романтичката, както и на мистериозната любима на нашия Dark Light. Двамцата рано-рано се изнизаха от заведението. Оставям на въображението ви да гадаете какво се е случило после...

:clap: Трябва всеки месец да има такава среща! Жалко че този път не видяхме Албена и дъщеря й. sad.gif Надявам се че скоро ще изкупят вината си!

Мерси за страхотния купон! :bye: Чакам следващия с огромно нетърпение!

Редактирано от Stalik (преглед на промените)

а пък аз как се напих добре че баше бате Милен (Трагеди) за да ме прибере до бачкабето , аре весело на сички аз се махам да сипим :drink:

Май съм първия върнал се.... за жалост. Но нямаше как. Зависих от транспорта...

Както и да е. Беше невероятна срещата. Както и предния път и тази завърши в Double Vision. Очаквайте снимките от "Вещиците" и специалната фотосесия на Tragedy и Питона съвсем скоро. Много любов, много нещо имаше... Този път се радвахме на чаровното присъствие на Романтичката,

<{POST_SNAPBACK}>

Еее..Аз само една среща съм изпуснала, не е нещо ново да присъствам на такова събитие:angry:)

Прав си, найстина беше много хубава вечер..Не пропуснахме да се почерпим, но не съжелявам въпреки, че снощи не съзнавах много много как ще ми се отрази дневната смяна днес от 8 часа..АЙДЕ СНИМКИТЕ-каде са?:clap:Никога не съм била търпелива.. :clap:

Току-що се прибирам от Пловдив. Съжалявам че не можах да дойда - онзи ангажимент го бях поел пред доста хора от доста време и те зависеха от мен... Следващия път ще се постарая да съм на линия...

Радвам се че сте си прекара добре!!!Не че се съмнявах!!! :clap:

Много ми се искаше да дойда,но...един нещастен случай осуети идването ми,а и не само той!!! sad.gif

Надявам се сте изпили по една бира и от мен!!! :angry:

DMC_0145.jpg

Eлена, е те на изтипосахме те първа.

Има и за кал една изненада

DMC_0147.jpg

Позна ли си снимката. във директорията даже я има зумната. някой разправяше че ще си я сложи като аватар. :clap:

Ето и трагедията с мирето

DMC_0152.jpg

Дарки и приятелката му

DMC_0133.jpg

Още от тази серия снимки ТУК. чакаме и снимките на кал. а ето и една малка шумотевица http://free.data.bg/fantomass/New Folder/DMC_0138.AVI

П.С- модерите да редактират малуомноста ми с извинение

http://no-invite.com

Редактирано от fantomass (преглед на промените)

ЕЕеееееее! Само мога да си изям ушите, че не дойдох!!!!!

:clap: !!! Нищо де, ще ми се наложи да го преживея.

А колкото до мистичната любима на Макс-тя ми е приятелка

и учим в едно и също даскало. Млого е сладка и, ако не сте

запомнили, се казва Ефи. Между другото двамата са много

сладки заедно! :angry::clap::)

Айде, надявам се, ще се видим на излета! Къде ще ходим,

все пак?!? :)

Ахаххахахаха като втората снимка, такава НЯМА!!!!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.