Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става във вашия град?

Featured Replies

50577943_2246454185644318_51763845947688

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 213,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо не съм приел като обида, нали за това е форумът - да споделяме мненията си. Не ми се стори правилна логиката ти от сорта на В София има взрив на хепатит => това е следствие от пренаселеностт

• Здравейте аз съм от Разград(град мразен от почти цяла България по незнайно какви причини) Спомене ли се името на този град се свързва с турци, цигани и какви ли не още неща след който произлизат после

• Ти пък коя си, че да ни искаш или да не ни искаш? И ако случайно ни поискаш откъде знаеш, че ние ще те поискаме?!?! Г-жо Меркел, вие ли сте? Еееееее, добре, че се регистрирахте във форума. Б

Публикувани изображения

преди 1 час, Мойра написа:

Градинката на Св. Седмочисленици

50865218_2276386992619660_20639715308024

:lol6:

ужас

и какви грозни плочки

на 17.09.2018 г. в 13:00, Без умствен капацитет написа:

Саниране

Ползи от програмата:

-зимата сметките падат значително.
-лятото нуждата от климатик е по-малка.
-естетическия вид на сградата се подобрява.
-паспортизацията на блока също е поета финансово от програмата (20 000 лева).

IMG_20180619_183305.jpg

Входните врати се сменят със нови и се отварят с чипове.Раздават се чипове на хората,без да е нужно доплащане.

IMG_20180620_210127.jpg

Козирките на входовете са със същото покритие отгоре като покрива на блока.

IMG_20180914_135916.jpg

Затворена тераса на кухнята.
Поставят ти дограма,като ти казваш как точно да бъде направена.
В случая поръчката е средните крила да са без рамка между тях.Така спокойно можеш да поставиш одеяло или нещо друго.
IMG_20180914_140331.jpg IMG_20180914_140456.jpg

На терасите се поставя изолация,зидат се нови парапети и накрая се измазва.

IMG_20180529_134616.jpg          

IMG_20180529_134220.jpg IMG_20180529_134745.jpg

Таваните на терасите също са с изолация.

IMG_20180529_134645.jpg

Всички кабели на оператори между етажите се поставят в релси с капаци, за да не висят в различни посоки.

IMG_20180914_135723.jpg IMG_20180914_135749.jpg

Входовете вътре се измазват от горе до долу и се поставят плафони със сензор за движение.

IMG_20180914_135631.jpg IMG_20180914_135815.jpg

и отиваш долу и А?

чушмя-щранговете на края на срока за експлоатация

демек на по 40-50 години....

ей ся ще има санирани но наводнени блокове

преди 2 часа, _nib_ написа:

и отиваш долу и А?

чушмя-щранговете на края на срока за експлоатация

демек на по 40-50 години....

ей ся ще има санирани но наводнени блокове

таман ще имаш работа радвай се

тя тая броди тука като пиар на намсикоси ама сигурно вече не й плащат и изчезна пупупу

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

тя тая броди тука като пиар на намсикоси ама сигурно вече не й плащат и изчезна пупупу

да си фащат фирми

ей ся след тва саниране вик фирмите ще се множат като зайци

щото фацата си е фаца,а вътре-леш

организма болен те с макияжа се занимават

преди 1 час, haidukpikaso написа:

Още на първата снимка се вижда некомпентноста на арфитекта,става въпростза прозорците. Едни на друуги не съвпадат,някой с престроени балкони, това е фасада всичко трябва да е еднотипно,като гледам ,как са обърнали прозорците и боядисали около тях, как вземат пари от Бай Сали.И майсторе първо боядисвайте таваните после стените, че се цапат стените, пари за съвета няма да ти взема,за такъв майстолук едно време биеха и пари не даваха, и къде си учил занаята на колко семинари си ходил за това.

току-що, balki65 написа:

Още на първата снимка се вижда некомпентноста на арфитекта,става въпростза прозорците. Едни на друуги не съвпадат,някой с престроени балкони, това е фасада всичко трябва да е еднотипно,като гледам ,как са обърнали прозорците и боядисали около тях, как вземат пари от Бай Сали.И майсторе първо боядисвайте таваните после стените, че се цапат стените, пари за съвета няма да ти взема,за такъв майстолук едно време биеха и пари не даваха, и къде си учил занаята на колко семинари си ходил за това.

Извинявам се,че Вас цитирах, исках да пиша на майстора професор

преди 7 минути, balki65 написа:

Май Бат Сали беше

преди 10 минути, balki65 написа:

Май Бат Сали беше

И на деветата снимка са поставили черната летва на стената накриво, за други работи не се задълбочих,но виждам и черната хария от стените не застъпва тази на пода.

оправили са къщичката

51138573_2247995045490232_73367370600042

спирка улица Вишнева

преди 5 часа, Мойра написа:

все едно си в друг свят, толкова обич

Светла му памет на този достоен българин !

В моя град ( доколкото е града в който най-дълго през съзнателния си живот съм живяла)- и по конкретно около близкия подлез, който бях снимала с рисунките, след ремонт- онзи ден сутринта видях как са започнали Малоумни Хомосапиенси да ... чупят и рушат.

Тъжно е.

Не кмет и управляващи, а редовите хорица са за санкции и глоби и бой с пръчки, за да не се сетят повече

... също така, много ми харесва пазарът наблизо.

И това да има хубав пазар и да е наблизо в един квартал си е повече от прекрасно.

Навремето като се чудих къде да си избирам квартирка много ми беше важно наблизо да има парк/че и пазар.

После като се роди детето се промениха приоритетите. За това екстра ми беше в Младост 3, а наблизо поликлиниката, магазините, яслите и детските градини и ... пазар!

И снимки ще сложа

пазар.jpg

пазар1.jpg

преди 4 часа, Maleficient написа:

В моя град ( доколкото е града в който най-дълго през съзнателния си живот съм живяла)- и по конкретно около близкия подлез, който бях снимала с рисунките, след ремонт- онзи ден сутринта видях как са започнали Малоумни Хомосапиенси да ... чупят и рушат.

Тъжно е.

Не кмет и управляващи, а редовите хорица са за санкции и глоби и бой с пръчки, за да не се сетят повече

Каквито управляващите, такива и редовите хорица.

Първите крадат, вторите рушат.

Не че това е правилният начин да изразят гнева си по отношение на ставащото в България, но явно са млади и/или незрели, за да действат така.

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

конгресния център е Бургас

някои май тролят темата на тема политика и не показват нищо от това какво става в града им - визирам баба Мойра

МОЛЯ АДМИТЕ ДА ПРЕМАХНАТ СПАМА В ТЕМАТА

FTGuQtW.jpg BP9F4QY.jpg 6jAXycN.jpg 2AFRBEx.jpg kKNpTnw.jpg plP2trQ.jpg yaOci4x.jpg

Докладвах заради поведението ти, което е в нарушение на форумните правила.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а това не е ле на политичеста тема в форум не за политика СПАМЕРКА

И това е обида!

преди 3 минути, Мойра написа:

И това е обида!

да бе да . Забелязъл съм че навсякъде говориш за политика дори и извън раздела за политика СПАМЕРКА

спомняш ли си темата за проблема с ел табло преди година- пак го обърна на политика и как видиш ли правителството не правело нишо на ЧЕЗ, а проблема бе след електромера (в предпазители) лош контакт

преди 1 минута, Мойра написа:

И това е обида!

не му обръщай внимание на момчето

фанАло един клип от интернет и го пуща и се хвали

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

конгресния център е Бургас

някои май тролят темата на тема политика и не показват нищо от това какво става в града им - визирам баба Мойра

МОЛЯ АДМИТЕ ДА ПРЕМАХНАТ СПАМА В ТЕМАТА

FTGuQtW.jpg BP9F4QY.jpg 6jAXycN.jpg 2AFRBEx.jpg kKNpTnw.jpg plP2trQ.jpg yaOci4x.jpg

този е лилав

това ще рече че е в Славейков

в колко апартамента в този блок си влизал?

защото аз точно в пет

в колко санирани блока си влизал?

защото аз в толкова,че ако са овце-не можеш да ги пасеш

ако наистина искаш да ти дам пример за ИДЕАЛНО саниране трябва да отидеш в същия комплекс,Пе образния-крилото 1В

всичко там е идеално

преди 1 минута, _nib_ написа:

в колко санирани блока си влизал?

защото аз в толкова,че ако са овце-не можеш да ги пасеш

ако наистина искаш да ти дам пример за ИДЕАЛНО саниране трябва да отидеш в същия комплекс,Пе образния-крилото 1В

всичко там е идеално

в нито един, показвам ти че не е само стереопор а и друго се подменя

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.