Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става във вашия град?

Featured Replies

Утре Столична община поставя паметен знак върху любимата пейка на Невена Коканова

spacer.png

Цитат

Пейката се намира в градинката пред църквата „Св. Седмочисленици“, а събитието е насрочено за 21 юни (петък) от 10.00 ч.

Незабравимата актриса Невена Коканова ще бъде почетена от Столичната община с паметен знак, който ще бъде поставен върху нейната любима пейка в градинката пред църквата „Св. Седмочисленици“ на 21 юни (петък) от 10.00 ч. Всички столичани и гости на града ще могат да видят и да поседнат на пейката, на която звездата на българското кино е обичала да отмаря след тежки репетиции в Сатиричния театър. Приживе Невена Коканова е обичала да си почива и съзерцава църквата, където е била кръстница на много деца.

Близки колеги и приятели на Коканова, сред които дъщеря ѝ Теодора Шарланджиева, актрисите Цветана Манева и Мария Статулова, журналистът Георги Тошев, който е автор на биографичната ѝ книга „Години любов“, както и нейни почитатели от новите артистични поколения ще се съберат да уважат събитието в чест на емблематичната актриса.

„С този красив и деликатен жест кметът на София – Йорданка Фандъкова, за пореден път показва какво трябва да е отношението ни към културата и към приноса на творците, които са оставили ярки следи от национално значение. Екипът на Съюза на артистите подкрепя категорично тази инициатива, а за нас е огромна чест, че актрисата Невена Коканова ще бъде включена в уникалния фотоалбум „100 лица на театъра“, който подготвяме от една година с колегите. Надяваме се, че в най-скоро време той ще бъде публично представен и всички ще имаме възможността да видим избрани фотографии на едни от най-емблематичните актьори в театъра.“ – коментира председателя на САБ – Христо Мутафчиев.

Източник: uba.bg

ARTday.bg

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 215,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо не съм приел като обида, нали за това е форумът - да споделяме мненията си. Не ми се стори правилна логиката ти от сорта на В София има взрив на хепатит => това е следствие от пренаселеностт

• Здравейте аз съм от Разград(град мразен от почти цяла България по незнайно какви причини) Спомене ли се името на този град се свързва с турци, цигани и какви ли не още неща след който произлизат после

• Ти пък коя си, че да ни искаш или да не ни искаш? И ако случайно ни поискаш откъде знаеш, че ние ще те поискаме?!?! Г-жо Меркел, вие ли сте? Еееееее, добре, че се регистрирахте във форума. Б

Публикувани изображения

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

Димитровград

Всъщност, кой е рождения ти град или града, в който живееш?

Питам, защото постваш снимки от различни градове, а темата е: "Какво става във вашия град?"

Май и в тази тема правиш реклама на строителните подвизи на ГЕРБ и политическа агитация за същата партия?

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

64392222_2340230246266711_56089602403944

преди 1 час, Мойра написа:

Всъщност, кой е рождения ти град или града, в който живееш?

Питам, защото постваш снимки от различни градове, а темата е: "Какво става във вашия град?"

Май и в тази тема правиш реклама на строителните подвизи на ГЕРБ и политическа агитация за същата партия?

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

мислех че си ми обидена още - снимки от там кадето ходя, както искаш го разбирай - в един друг сайт казах че рекламирам града като туристическа дестинация

P1170855.jpg P1170939.jpg P1170532.jpg P1170540.jpg P1170546.jpg P1170556.jpg

преди 41 минути, Без умствен капацитет написа:

мислех че си ми обидена още - снимки от там кадето ходя, както искаш го разбирай - в един друг сайт казах че рекламирам града като туристическа дестинация

P1170855.jpg P1170939.jpg P1170532.jpg P1170540.jpg P1170546.jpg P1170556.jpg

Темата не е за реклами!

Повтарям заглавието на темата: "Какво става във вашия град"

преди 1 минута, Мойра написа:

Какво става във вашия град?

Темата не е за реклами!

Повтарям заглавието на темата: "Какво става във вашия град"

аз съм в движение за разлика от теб - това може да се каже за всяка снимка - като палиш от четвърт гледай да не счупиш клавиатурата

това е Пловдив

48057401928_a80f042bd1_h.jpg

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

аз съм в движение за разлика от теб - това може да се каже за всяка снимка - като палиш от четвърт гледай да не счупиш клавиатурата

Всички във форума знаят, че ти си трол и ставаш от стола само за да ядеш и да отидеш до тоалетната.

преди 25 минути, Мойра написа:

Всички във форума знаят, че ти си трол и ставаш от стола само за да ядеш и да отидеш до тоалетната.

като всички го знаят, ти  защо го повтаряш - да не би да искаш да се самоубедиш

това е Варна

P1180715.jpg P1180693.jpg P1180553.jpg P1180941.jpg P1180675.jpg P1170264.jpg

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

това е Пловдив

ти ли бе трол, ще счупиш клавиатурата да търсиш снимки

троловете нямат град така е

ама той и яде ли тоз трол

:lol6:

ко яде - клавиши хахаха

преди 31 минути, haidukpikaso написа:

ко яде - клавиши хахаха

кокаин - доволна ли си от отговора, а и няма да е зле да видиш кой поема иняцитивата да генерираме постове извън темата (е това е трол)

64781940_2342722892684113_42056661341181

65042036_2342833862673016_56455294259036

на 20.06.2019 г. в 22:40, haidukpikaso написа:

ама той и яде ли тоз трол

:lol6:

ко яде - клавиши хахаха

:nono: Този трол е специален и пасе тревичка :D

spacer.png

:nono: Този трол е специален и пасе тревичка :D

аз ако съм трол, ти какво си - нямам нищо против  да си пишем и без това темата сигурно се посещава от едва 5 човека

P1170863.jpg P1170869.jpg P1170848.jpg

spacer.png

spacer.png

spacer.png

А правителството нехае...

преди 1 минута, Мойра написа:

А правителството нехае...

какво правителство още те тресена тема политика - за това отговаря съответната кмет

виж какво мостче е направил кмета на Варна

P1180230.jpg  P1180274.jpg P1180411.jpg

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

какво правителство още те тресена тема политика - за това отговаря съответната кмет

виж какво мостче е направил кмета на Варна

Гета във Варна, чийто кмет, както и кмета на София е от партията, на която си трол - ГЕРБ

spacer.png

spacer.png

spacer.png

...

Гета във Варна, чийто кмет, както и кмета на София е от партията, на която си трол - ГЕРБ

оспокоя малко вълните

mira-rahneva-74148393-5abfc987736be3.jpg  Varnas-Opera-and-Theatre-House-Varna-Bul

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

Не се "оспокоих", но пък се посмях.

Пише се "успокоя", а не "оспокоя".

Първо се ограмоти, а след това пиши!

преди 23 минути, Мойра написа:

Не се "оспокоих", но пък се посмях.

Пише се "успокоя", а не "оспокоя".

Първо се ограмоти, а след това пиши!

знам че има грешка, то ми го подчерта, но нарочно го оставих така

а и защо те дразни като гледаш снимки на щасливи хора - какво са ти направели хората че толкова ги мразиш

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

знам че има грешка, то ми го подчерта, но нарочно го оставих така

а и защо те дразни като гледаш снимки на щасливи хора - какво са ти направели хората че толкова ги мразиш

Освен че си неграмотно, си толкова завистливо и злобно, че един ден ще се самоизядеш.

Живей! :getout:

spacer.png

преди 29 минути, Мойра написа:

Освен че си неграмотно, си толкова завистливо и злобно, че един ден ще се самоизядеш.

Живей! :getout:

да разбрах, нежеланието ти да отговориш на въпроса си е вид отговор

56911266_604112880103475_825549166482345  32336883_1927981663899209_18019211922280

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.