Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става във вашия град?

Featured Replies

преди 30 минути, neroni написа:

Много месечен ремонт.
Изсякоха повечето дървета в центъра и махнаха един от символите на града "Трите грации".ГРОБАРСКА ИЗМЕТ!!! IMG_20190715_155747.jpeg

Изпратено от моят NX591J с помощта на Tapatalk

просто вече е готов в основната си част и чакат изборите за да направят довършителните работи - би ли казал когаа е слаган този мрамор, защото като че ли не е от БСП - явно те са окрали всичко на 100%

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 215,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо не съм приел като обида, нали за това е форумът - да споделяме мненията си. Не ми се стори правилна логиката ти от сорта на В София има взрив на хепатит => това е следствие от пренаселеностт

• Здравейте аз съм от Разград(град мразен от почти цяла България по незнайно какви причини) Спомене ли се името на този град се свързва с турци, цигани и какви ли не още неща след който произлизат после

• Ти пък коя си, че да ни искаш или да не ни искаш? И ако случайно ни поискаш откъде знаеш, че ние ще те поискаме?!?! Г-жо Меркел, вие ли сте? Еееееее, добре, че се регистрирахте във форума. Б

Публикувани изображения

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

просто вече е готов в основната си част и чакат изборите за да направят довършителните работи

Кое е готово овцо.
Целия център е в ДУПКИ и не може да се мине отникъде вече няколко месеца е разкопано.

преди 3 минути, neroni написа:

Кое е готово овцо.
Целия център е в ДУПКИ и не може да се мине отникъде вече няколко месеца е разкопано.

Точно!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 1 час, neroni написа:

Кое е готово овцо.

намери в туба клип с дрон, да се види цялата картинка - така само една снимка от един определен ъгъл , медиите това доста често го ползват като манипулация

преди 1 час, barbuncela написа:

Точно!

дъра- бъра-цила - не пропуска да се обади

Търново

сайта нещо намаля размера на снимките

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/f366870c-562d-4ae2-92b3-d4969c6d850c/ddc7dnv-6fd329b2-2299-424b-850e-424637c548ab.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzNjY4NzBjLTU2MmQtNGFlMi05MmIzLWQ0OTY5YzZkODUwY1wvZGRjN2Rudi02ZmQzMjliMi0yMjk5LTQyNGItODUwZS00MjQ2MzdjNTQ4YWIuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.on0kguB6oKfjostnEn26QTSwZ2lTMuhrVHm_cyUIu5o

ddc7dnv-6fd329b2-2299-424b-850e-424637c5

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/f366870c-562d-4ae2-92b3-d4969c6d850c/ddc7dnv-6fd329b2-2299-424b-850e-424637c548ab.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzNjY4NzBjLTU2MmQtNGFlMi05MmIzLWQ0OTY5YzZkODUwY1wvZGRjN2Rudi02ZmQzMjliMi0yMjk5LTQyNGItODUwZS00MjQ2MzdjNTQ4YWIuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.on0kguB6oKfjostnEn26QTSwZ2lTMuhrVHm_cyUIu5o

ddc7dq4-499d7e39-066b-48e9-9617-736b1ed9

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

дъра- бъра-цила - не пропуска да се обади

Както и ти да кажеш някоя глупост. Гледай, снимките са от вчера на едно голямо кръстовище в София. ул, Сливница и Опълченска! Ето това което прави 10 години ТВОЯ Вожд , и кметицата, аз я наричам Фърдъндъкова! Дето се провали на всички строежи в София. То не беше Лъвов мост,преди години, градинките на "кристал" и "ректората" с разместените и тропащи плочки, и епопеята на забравените, наречена Граф Игнатиев.

IMG_20190727_120337.jpg.86368ddedf3cb3b9ac9a7119f1ac6920.jpg

IMG_20190727_120355.jpg.426191aff38c292e40c5dadcc4e6baf3.jpg

IMG_20190727_120505.jpg.a911724a34759dace3234977b855c3dd.jpgIMG_20190727_120720.jpg.7ca58f356ad75c02c88c5a7de243b32a.jpg

IMG_20190727_120509.jpg.0ca007479cc15372a0d1c7246d421328.jpg

Гледай и престани да дрънкаш глупости!

Защото ,ти си на всяка манджа мерудия, а не аз , или другите! Ти си всезнаещият , от ГЕРБ!  Герберите. Тия с промитите мозъци! 

Единствено нови строежи правят, защото от там взимат всеки месец комисиони,  някои ги наричат подкупи, за да ти разреша да строиш! Метра, магистрали ,дето почват веднага да се ремонтират. Но герберите не са виновни! Срещу тях винаги има заговори?:lol6:

От 10 години няма кой да оправи един тротоар в квартала! Тук няма от кой да вземат ''комисионна,"!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 15 минути, barbuncela написа:

Защото ,ти си на всяка манджа мерудия, а не аз , или другите! Ти си всезнаещият , от ГЕРБ!  Герберите. Тия с промитите мозъци!

добре аз съм, всеки има различна гледна точка

София е голяма, и неможе всичко да се оправи с магическа пръчка

https://www.civi.bg/

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Търново

ddc7dq4-499d7e39-066b-48e9-9617-736b1ed9

Това е Стара Загора.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

добре аз съм, всеки има различна гледна точка

София е голяма, и неможе всичко да се оправи с магическа пръчка

https://www.civi.bg/

Нали? Само дето 1000 пъти ,се прекопава центъра! И все там, министерски съвет, народно събрание!

преди 2 минути, barbuncela написа:

Нали? Само дето 1000 пъти ,се прекопава центъра! И все там, министерски съвет, народно събрание!

там явно цирикат повече и от теб, викай и ти за твоята улица - по лесно да си траеш нали, ползвай приложението

преди 7 минути, аm-аm написа:

Това е Стара Загора.

не съм обърнал внимание че чета за друг град

https://theta360.com/s/fcJ4UOLS4Sc8wKOL5Yvmwi2Yy

Ае овчице, туй бъги ли е кво ли, зад полюцейския люкс, разрешено ли е да се управлява по улицата и шосетата. Някакъв бегъл спомен имам, че по нормалните страни, такива по пътната мрежа не са разрешени, превозват ги на платформи и ги карат извън нея, на черните пътища, офроуд, извън асфалтираните пътища, евентуално и по писти.

ПС към предишният коментар, нямам нищо против да бъде преместено в него от модератор, ако прецени:

Почти съм готов да се обзаложа, че оная машинка е заведена като трактор пред властите, или дори като мотокултиватор.

това е туристически град разположен в близост до баири - има хора които се забавляват

ако имаш предвид че е имало събитие - не е така провери - https://www.offroad-bulgaria.com/calendar.php

да не би да е защото у ваше село са още с лади

преди 1 час, sliderum написа:

ПС към предишният коментар, нямам нищо против да бъде преместено в него от модератор, ако прецени:

Почти съм готов да се обзаложа, че оная машинка е заведена като трактор пред властите, или дори като мотокултиватор.

а и вероятно затова е с свалени номера -спреле са го защото е по пътя

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

и вероятно затова е с свалени номера -спреле са го защото е по пътя

Е ма верно си овцЪ. Не е спрян, просто така го е щракнало фотото. Тракторите отпред номер нямат.  Направо си плаче Царево-то, цялото да се затвори с войската ни наоколо и да се почнат с проверки за нарушения и престъпления от всякакъв характер. Уверен съм, че резултатът ще си плати всички разходи по организацията на тази масирана проверка.

преди 53 минути, sliderum написа:

Е ма верно си овцЪ. Не е спрян, просто така го е щракнало фотото. Тракторите отпред номер нямат.  Направо си плаче Царево-то, цялото да се затвори с войската ни наоколо и да се почнат с проверки за нарушения и престъпления от всякакъв характер. Уверен съм, че резултатът ще си плати всички разходи по организацията на тази масирана проверка.

ти май незнаеш какво е туристическо градче - така е като си израснал на село

това се води най- лошия комплекс за живеене в Бургас, но вероятно е рай в сравнение с твое село

Не може ли на китайски, че руския ми е труден. А от Меден рудник си има личен поглед, не е най-лошия, поне частта в която имам роднини и съм живял, не знам по какви критерии мериш, то си е спалня, ако очакваш условия като в градски център в който е бъкано от магазини и услуги на всяка крачка, е няма как да стане...или не познаваш целият град ли?

преди 13 минути, sliderum написа:

Не може ли на китайски, че руския ми е труден. А от Меден рудник си има личен поглед, не е най-лошия, поне частта в която имам роднини и съм живял

да де аз нали това ти казах, за такива като теб от село е идеален, ГРАДА е пълен с руснаци, вече съм ти казвал, и масово вече клиенти са руснаци, а

Третият лъч на метрото ще бъде пуснат със закъснение от пет месеца

Цитат

Първите метровлакове по третия лъч на метрото ще бъдат пуснати през месец февруари 2020 година. Първоначално участъкът от "Красно село" до бул. "Патриарх Евтимий" трябваше да бъде въведен в експлоатация през септември. Забавянето се налага поради времетраенето на тестовете на влаковете и цялостната автоматика. Това съобщи пред БНР директорът на "Метрополитен София" Стоян Братоев.

Докога ще качваш снимки от чужд град? :mad:

Оспами хубавата тема!

Спаси София: Мърлявщината и безхаберието станаха ежедневие

spacer.png

Цитат
Ето това е разбирането на Столичната община за временна организация и прокарване на пешеходното движение покрай строителните площадки в София.

Преди няколко дни оградата около новостроящата се метростанция в Красно село беше изместена, но явно на строителния контрол стърчащата арматура не му е направила впечатление. Хиляди хора ежедневно преминават оттам, притиснати между мантинела, ръждясали железа и строителни отпадъци. Тази сутрин, тръгналите без гумени ботуши за работа, трябваше да прескачат и подпорите на строителните огради с особено внимание, за да не се нанижат на някой шип.

За съжаление, нищо от това вече не ни учудва. Мърлявщината и безхаберието на администрацията, ръководена от Йорданка Фандъкова, стана ежедневие, което на много хора дори не им прави впечатление. Крайно време е да затворим тази страница от историята на София и да си поставим по-високи цели. В противен случай, ще продължим да газим в кал и мизерия, обградени от безобразна посредственост.

#СпасиСофия #ПешеходноДвижение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.