Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за намаляне размера на .gif изображение

Featured Replies

Тьрся програма за намаляне размера на GIF анимация до размера на аватар ?Моля помогнете или изпратете линк ,предварително ви благодаря !!!

• 3 седмици по-късно...

На едната програмка не се отваря другата не може да я сваля дайте друг линк с цялата прог и крак. Ако може да е няква по - малко МБ дето е че :):)

кой ша ми плати интернета после biggrin.gif

При мен и двата линка работят, даже си свалих програмите.

Ето ти два алтернативни линка:

http://www.ulead.com/ga/trial.htm

ftp://ftp.download.com/pub/ppd/10002057-5...ator505CNET.exe

• 5 месеца по-късно...

пробвал съм Easy Gif Animator и Batch Image Resizer ,но след операцията получения гиф има страни шумове в катрината (точици) ,даже понякога черни петна ,може ли да ми кажете програма ,която променя размер-а на даден гиф без да се губи качестовто или поне да не се получават такива странични ефекти

GIFWorks currently accepts only images that are saved in the GIF (.gif) format. There is also a 400k image size limit. Please try again.

това много ми пречи

GIFWorks currently accepts only images that are saved in the GIF (.gif) format. There is also a 400k image size limit. Please try again.

това много ми пречи

Не разбирам какво точно искаш да направиш, но... Напиши тук в търсачката на форума gif и ще видиш че има такава тема.Ще откриеш още много други съвети.Ако и те не ти помогнат си отвори http://www.download.bg и напиши в търсачката gif.

Успех. :yanim:

Adobe ImageReady също върши добра работа :yanim: Върви пакет заедно с Photoshop :yanim:

Аз например бих си извадил първо отделните кадри от GIF файла с IrfanView, ще им променя размера какъвто искам да стане и после с програма за създаване на GIF от ще ги събера наново.

• 4 месеца по-късно...

Моля да ми помогнете! :)

Кажете ми как и с какво мога да си наламля .gif-овете. Може някое предложение за програмка.

Благодаря ви предварително! :yanim:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Можеш да използваш Adobe ImageReady. Върви с пакета на Photoshop. :)

Моля да ми помогнете! :)

Кажете ми как и с какво мога да си наламля .gif-овете. Може някое предложение за програмка.

Благодаря ви предварително! :yanim:

Това е програмката...Не се лъжи по името.Освен че конвертира може да избираш и колко да е големината на изходния файл (според пихели или проценти май беше)...

ImageBadger 4.0

screen2.png

Download:

http://download.kristanix.com/rcicsetup.exe

EDIT:

Бившата Right Click Image Converter 2.2.4

Нали сме затова да си помагаме.Ако имаш въпроси за някоя от функциите питай (аз си карам на старата версия и ще сваля тази за тест, но едва ли е много по различна :write a letter: )

Понеже съм си прост ...

Тази програмка ImageBadger 4.0

Не разбрах - може ли да намалява размера на анимирани gif-ове ..?????

Щото за прости джифчета и картинки да се намаляват има безброй програмки ....

Ама за анимирани не съм срещал досега ....

Понеже съм си прост ...

Тази програмка ImageBadger 4.0

Не разбрах - може ли да намалява размера на анимирани gif-ове ..?????

Щото за прости джифчета и картинки да се намаляват има безброй програмки ....

Ама за анимирани не съм срещал досега ....

Мисля че може, но ако имаш пакета на Photoshop и по-точно ImageReady ще ти свърше работа. :)

• 3 месеца по-късно...

Трябва ми програма която да намаля пикселите(да прави картинката по-малка)на анимиран GIF без да го разваля.

Аз използвам една програма vso image resizer,но като преработя картинката тя спира да се движи sad.gif

Някои ако ми каже програма която преработва движещи картинки без да ги разваля ще съм му много благодарен!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.