Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ от вас за нас

Featured Replies

• Администратор

Екипа (в частност аз :baby: ) ви моли вас потребителите за малко помощ, а именно да докладвате за възниклани грешки при работата сайта. Както сте забелязали последните 2 дни имахме "леки" проблеми, но някой може и да е забелязал че днес те са значително по-малко.

Въпросът е че не можем да бъдем 100% от времето онлайн, пък и "колкото повече толкова повече". Така че ще ви замоля, ако видите проблем от типа "достигнати максимален брой връзки", бели страници, грешки на php-то, грешки на mysql, проблеми при получаването на писма и т.н. да ги споделите в тази тема (screenshot е като много добро пожелание).

Тук да направя малко уточнение...не говоря за грешки от вида "не виждам еди коя си екстра", "репутацията ми падна" и други подобни. Говорим за сериозни грешки при работата на сайта.

Благодарим предварително.

Така...

От начало започна много бавно да зарежда страницата, след което се появи следната грешка:

kaldataerrorqv7.png

Това излизаше около 10 минути, променяха се цифричките след mysqld.*... (в скобите).

След това зареди едвам страницата с новите мнения, и при опит да отворя дадена тема ми се появи следната грешка:

kaldataerrorqv7.png

Първата грешка стоеше около 10 минути, рефрешвах през 20-30 секунди, но си стояха, може би от време на време е зареждало страничките, но пак се е появявало грешката.

Та общия брой (в минути) времетраене на грешките общо е около 15 минути.

Надявам се скоро проблемът да бъде премахнат завинаги и да няма никакви проблемчета с форума :)

ПП: Сега 2.12.2006г. в 21:40#21.45 форумът си заработи и не се е появявала грешка в интервал от 5 минути :)

Редактирано от krisku (преглед на промените)

Не знам дали това е в резултат на грешка при работата сайта или е субективна такава, но тази тема изглежда странно: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;p=&#entry

• Администратор
Не знам дали това е в резултат на грешка при работата сайта или е субективна такава, но тази тема изглежда странно: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;p=&#entry

Просто е пусната в момент в който е блокирал MySQL-а и за това е така .. няма я вече

Ауу, тази вече пак имаше проблеми.

От начало, изобщо не ми зареждаше нищо (така 10-15) минути, рефрешвах през няколко минути, нито грешка някаква, нито зареждане - стои си на едно място страницата.

След това ми зареди началото на форума, отидох горе да видя "Вижте Новите Мнения", появи се следната грешка:

kaldata_error3.png

След това отново не искаше да зареди, рерфрешнах няколко пъти, на 3-я ми се появи другата грешка, ето я и нея:

kaldata_error4.png

След това рефрешвах и все ми се появяваше втората грешка, но както и вчера числото след mysqld.sock' се променяше (за последно преди да ми зареди страничката, което аз видях беше "2")

И най-странното което е, след няколкоминутно работене на форума, пробвах да отворя дадена тема и ми се появи бял екран, нищо друго само бял екран след, като рефреш се показа грешка 2 (втората картинка) sad.gif

Вече..Както и вчера в интервал от 5 минути, проблем с форума няма ;)

Тази вечер форумът го няма като цяло близо час...

ПП: Нещо не ми зареждаще imageshack.us, a до колкото знам на този имижд хостинг няма опция за намаляне на изображенията (Thumbnail) ;)

ПП2: За писането и при мен беше толкова, просто близо час все се повтаряха еднакви грешки иаз започнах да го пиша от "Бърз отговор", иначе като цяло и на мен ми го зарежда около 10-15 минути..

Редактирано от krisku (преглед на промените)

При мен също има проблем с SQL-успявам да вляза след 5-6 рефреш-а

SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

SQL error code: 

Date: Sunday 03rd 2006f December 2006 07:36:26 PM

Линковете от "последни мнения" се отварят бавно,а потребителите в момнета не са чак толкова много:

166 потребители са активни в последните 15 минути

166 потребители са активни в последните 15 минути

Active Users 108 Гости, 51 потребители 7 Анонимни потребители

Trichocephalus, jean_lesn, lost, shanna, poisk, electric, бате Ици, DEAM, robidobi, Digress, krisku, rainov, nemur61, Antov, dims, pemo, nickVIP, jesmin, troi4o, bugs, lyolyo, BoReTo, nicsan88, Google.com, todor76, Fadeproof, diablo2looser, LinKin^parK, keli, Fearlesss, geri_da, mek, bozko, Fixer, testtest12, cuntar, rorito, cook, cecov, Pistarkata, Rub4o, iavor_di, SPENS``, hawollen_girl, rayden, DenKaTbb`, alex89_m, g00g0, leikoalaula, bankov, aldwyn, Jonny_B

Този пост започнах да го пиша още преди krisku,но около 12 минути продължи изпращането му

Сега как ви се държи сайта?

За сега от както съм пуснал темата, преглеждах това онова проблеми няма ;)

Сега как ви се държи сайта?

Сега е добре,няма грешки и претоварвания и се отваря бързо.

Здрасти пак.Обичайно ми отваря сайта/форума за максимум 6 секунди.

Първи опит:

10731077107910801084107kh0.th.png

Втори:

jgfced0.th.png

Пинга към вас(обикновено няма загуби):

pingkv3.th.png

Същата работа е и при мен :

SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

SQL error code: 

Date: Monday 04th 2006f December 2006 08:32:03 PM

Проблемът персистира около 4 минути.

Тази вечер има същите проблеми, ето съобщенията (съжалявам, че са без снимка):

"mySQL query error: SELECT * FROM ibf_cache_store WHERE cs_key IN ( 'chatting','birthdays','calendar','rss_calendar','rss_export','components','banfilters','settings','group_cache','systemvars','skin_id_cache','forum_cache','moderators','stats','languages' )

SQL error: Server shutdown in progress

SQL error code:

Date: Tuesday 05th 2006f December 2006 07:25:55 PM"

След няколко минути:

"SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

SQL error code:

Date: Tuesday 05th 2006f December 2006 07:32:30 PM"

и няколко подобни, а и много трудно се влиза и излиза от форума, повечето теми не се отварят sad.gif Дано по-скоро проблемът бъде отстранен. Благодаря за вниманието.

Сайтът взе много често да се бъгва напоследък, одеве няколко часа ми даваше грешка и не можех да влезна. Кал и екипът му да вземат мерки, понеже е много неприятно и дразнещо, когато искаш да посетиш любимия си сайт, а не можеш! :wors:

Така...

От начало започна много бавно да зарежда страницата, след което се появи следната грешка:

kaldataerrorqv7.png

Това излизаше около 10 минути, променяха се цифричките след mysqld.*... (в скобите).

След това зареди едвам страницата с новите мнения, и при опит да отворя дадена тема ми се появи следната грешка:

kaldataerrorqv7.png

Първата грешка стоеше около 10 минути, рефрешвах през 20-30 секунди, но си стояха, може би от време на време е зареждало страничките, но пак се е появявало грешката.

Та общия брой (в минути) времетраене на грешките общо е около 15 минути.

Надявам се скоро проблемът да бъде премахнат завинаги и да няма никакви проблемчета с форума :yanim:

ПП: Сега 2.12.2006г. в 21:40#21.45 форумът си заработи и не се е появявала грешка в интервал от 5 минути :P

Все още показва такава грешка , при това доста често ! :)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

И при мен е така от някалко дена и понякога просто не мога да вляза в форума. sad.gif

При мен до преди 2-3 дни ми показваше тази грешка доста често, но от вчера нещата се нормализираха.

при мен продължава този проблем и доста често се случва да не мога да вляза във форума

Вчера и аз имах тоз проблем: IPB Warrning ..., невъзможност за зареждане на сайта, , днес - не. От онези дни го правеше пак - събота, неделя.

Аз пък нямам почти никакви проблеми. И то доста честичко си влизам и много рядко ми са се появявали такива грешки!!!

От половин час насам, взе това да ми изскача.

5869bb2.th.jpg

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

От половин час насам, взе това да ми изкача.

5869bb2.th.jpg

Добре дошъл в отбора sad.gif

На мен от преди половин час досега,чак сега ме пусна.Грешката ми е същата като на @Maximilian

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.