Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко добри можете да станете с Microsoft Paint

Featured Replies

Ще ви паднат не само шапките ами и главите

:wors::rolleyes::clap:ohmy.gif:eek:

Това е поредното доказателство, че не е толкова важно коя програма използваш, а колко те бива в това което правиш :)

Свалям му шапка (главата още ми трябва) за уменията !

Който го може - си го може :speak:cool.gif

Мале ... художника е много добър ! Евала :speak:

На мен не една,1001 програми да ми дадeш-нищичко няма да ти сътворя :whist:

Толкова съм зле с рисуването,язък че котарака ми се казва Хайдук Пикасо-ама той на една песничка на O-Zone е кръстен не на художника biggrin.gif

Този е талант. Незнам колко време му е отнело, но стана невероятна кола!

Тоя ме разби...евала на такива хора.Направо не е истина колко е добър!

Тоя ме разби...евала на такива хора.Направо не е истина колко е добър!

Малее тоз с пейнт кфо прави.. пък ако му дадеш по - хубава програмка .. сигурно ще направи колите да изглеждат истински :clap::clap:

Някой знае ли горе долу колко струва един молив за компютар защото като гледам кунтурите със такъв молив са правени.

Хм, авторът сигурно е професионалист, направо ме разби :) . А аз едно кокиче не мога да нарисувам sad.gif.

Невероятно :eek: Колко ли време му е отнело да направи такова нещо :)

• 2 месеца по-късно...
Това е поредното доказателство, че не е толкова важно коя програма използваш, а колко те бива в това което правиш :)

Свалям му шапка (главата още ми трябва) за уменията !

:rolleyes: mе 2

На мене не ми се отдава много да рисувам с тази програма...

Че защо се очудвате, че могат да се правят такива неща с пеинт-а? То си е много добър графичен редактор, маккар че има доста ограничения. Аз си го ползвам, но не за да рисувам, а за да си понагласям някои изображения в проектите ми. Просто е най-елементарния, и никой не вярва(ше) , че може да се ползва!

• 7 месеца по-късно...

Аз съм рисувала доста неща на MS Paint, преди доста време работех в един хотел и когато нямах работа това беше единствената развлекателна програма на компютъра освен отчетната с която работех. Изисква много време да сътвориш нещо на нея, но тя е като да рисуваш на ръка, на един художник не би му било трудно да рисува там само трябва да свикне с движението на мишката и възможностите на програмката. А имаш ли усет за материали светлосенки, отблясъци то реализацията ще отнеме единствено време. Рисувала съм пейзажи, животни които се получаваха доста добре :) просто ти трябва тренинг и гоооолямо търпение ....

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
Аз съм рисувала доста неща на MS Paint, преди доста време работех в един хотел и когато нямах работа това беше единствената развлекателна програма на компютъра освен отчетната с която работех. Изисква много време да сътвориш нещо на нея, но тя е като да рисуваш на ръка, на един художник не би му било трудно да рисува там само трябва да свикне с движението на мишката и възможностите на програмката. А имаш ли усет за материали светлосенки, отблясъци то реализацията ще отнеме единствено време. Рисувала съм пейзажи, животни които се получаваха доста добре :) просто ти трябва тренинг и гоооолямо търпение ....

А аз с Безкрайно удоволствие ,бих ти нарисувал един пейзаж или пейзан на коремчето! cool.gif:)

• 1 месец по-късно...

Много занимавка biggrin.gif Това е за хора, които имат твърде много свободно време и умение да рисуват ;);)

• 3 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Microsoft Paint на ХР е по-добър от на 98SE. Просто една кошница ми бе под ръка, та затова споменавам разликата. С лазерна мишка се помъчих да напълня басейна на Август, даже му набучих палми, да има къде да се скрие и да си смени банския.

t_keysariam_4e137a8.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.