Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HEROES: Официална тема.

Featured Replies

И аз го гледам вече...не ме грабна толкова колкото "Бягство от затвора",но все пак е интересен.Стигнала съм до 1-ви сезон 4-та серия.

Изкефи ме много китаеца,как вика "Ню Йорк,Ню Йорк" Публикувано изображение Де да можех и аз да се телепортирам...

Ех,колко още имам да си гледам :ph34r:

Иве НЕ ПРЕГЛЕЖДАЙ темата назад ... за да ти е интересно . Не гледай и превютата който давам ... Малиии как ти завиждам... ако знаеш какви работи ще стават с Хиро / япончето / , с Питър Петрели , с Ники / русата мацка / и т.н.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 332
  • Прегледи 49,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Heroes S04E03 Ink HDTV XviD-FQM

• Ще, просто са казали, че не се знае кога и на коя телевизия. Предполагам чакат да отшуми сериала и хората да започнат да си спомнят с меланхолия..и тогава Бум... неочакваната развръзка

Иве НЕ ПРЕГЛЕЖДАЙ темата назад ... за да ти е интересно . Не гледай и превютата който давам ... Малиии как ти завиждам... ако знаеш какви работи ще стават с Хиро / япончето / , с Питър Петрели , с Ники / русата мацка / и т.н.

Прегледах я,още преди да го гледам Публикувано изображение

Мислех че е китаец Публикувано изображение

Имената изобщо не съм им ги запомнила.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

И аз го гледам бре, туко що изгледах новата серия Публикувано изображение тая кучка/майката на Шитър/ мама и мръсна..........

Някой ще помогне ли с откриването на : S01E19 S01E20 S01E21 С повечко сиид,ако може!Заболя ме чак главата,да търся линкове за филма и субтитри :baby: Толко ли е сложно да качат сезон 1 и 2 на един торент с български субтитри? Айде отивам да си гледам епизоди :)

Някой ще помогне ли с откриването на :

S01E19

S01E20

S01E21

С повечко сиид,ако може!Заболя ме чак главата,да търся линкове за филма и субтитри :)

Толко ли е сложно да качат сезон 1 и 2 на един торент с български субтитри?

Айде отивам да си гледам епизоди ;)

"Толко ли е сложно да качат сезон 1 и 2 на един торент с български субтитри?"

Ми не е сложно, воала! Публикувано изображение

Heroes Season 01 / Герои Сезон 01 [DVDRip]@###### със съответните субтитри.

96 сийдър(и), 55 лийчър(и) = 151 пиър(и) общо

"Толко ли е сложно да качат сезон 1 и 2 на един торент с български субтитри?"

Ми не е сложно, воала! Публикувано изображение

Heroes Season 01 / Герои Сезон 01 [DVDRip]@###### със съответните субтитри.

96 сийдър(и), 55 лийчър(и) = 151 пиър(и) общо

Мерси много,както вече казах на Митко при мен търсачката на замунда не го открива този торент Публикувано изображение

Много странно.Ако знаех,нямаше да се мъча да ги смъквам един по един епизодите...

абе някой друг да е толково изкоран като мен?! ба* маа му какви схеми се вкарват, някакъв доктор изобретил ники и щраус, линдерман го вижда само петрели, сайлър е брат на питър и е добър, бързата открадна и двете части от формулата, и няма да ми стигне един пост да опиша всички, а и няма да правя гадно на тези дето още не са го гледали но все пак направо не ми се мили к'во ше става нататък...

абе някой друг да е толково изкоран като мен?! ба* маа му какви схеми се вкарват, някакъв доктор изобретил ники и щраус, линдерман го вижда само петрели, сайлър е брат на питър и е добър, бързата открадна и двете части от формулата, и няма да ми стигне един пост да опиша всички, а и няма да правя гадно на тези дето още не са го гледали но все пак направо не ми се мили к'во ше става нататък...

frason не знам що за дума е " изкоран " ама май и аз съм така ! Чака ни голям сезон , трите серий бяха невероятни . А погледни какво ни очаква в другия епизод ....

И на мене ми харесва, но имам, чувството че започвеат прекалено да го разтягат това сериалче и ще ми писне :rolleyes:

frason не знам що за дума е " изкоран " ама май и аз съм така ! Чака ни голям сезон , трите серий бяха невероятни . А погледни какво ни очаква в другия епизод ....

ами висока степен на приятно учуден, но найстина трейлъра на 4-тия епизод е много обещаващ, надявам се да продължи в този дух

Изгледах още епизоди,но ми се струва много объркано.С всяка серия излизат нови и нови герои.Не мога да си представя си какво ще стане по нататък.... Колко са общо на брой?

Изгледах още епизоди,но ми се струва много объркано.С всяка серия излизат нови и нови герои.Не мога да си представя си какво ще стане по нататък....

Колко са общо на брой?

Много са Публикувано изображение и във новия сезон се появяват нови герой така че...

Изгледах още епизоди,но ми се струва много объркано.С всяка серия излизат нови и нови герои.Не мога да си представя си какво ще стане по нататък....

Колко са общо на брой?

Главните герои в сериала са дванадесет персонажа ...

Информация:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%....B0.D0.B6.D0.B8

Иве не чети всичко защото няма да ти са интересни епизодите който не си гледала !

L новият епизод:

Heroes Season 3 Episode 5 "Angels & Monsters"

Все повече се обърква ... миналж , бъдеще , Хиро изрови самурая , Сайлър добър в бъдещето ... лудница ... и не можах да разбера от превюто кой лежеше на болничното легло Публикувано изображение

Направо нямам думи за сериала,супер е.Който не го е гледал да направи като мен :speak: - няма да съжалява!

L новият епизод:

Heroes Season 3 Episode 5 "Angels & Monsters"

Все повече се обърква ... миналж , бъдеще , Хиро изрови самурая , Сайлър добър в бъдещето ... лудница ... и не можах да разбера от превюто кой лежеше на болничното легло Публикувано изображение

Сега разбра ли кой е на леглото Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение още един мизерник се появи :angry:

да така е преди малко гледах епизода много ми стана интересно и все повече загадки има и нямам тарпение да гледам другия епизод.Пълен е с изненади...

Почти ви настихнах.Стигнала съм до 3 сезон 4 епизод :P Много е интересен ...излизат нови и нови герои,голямо объркване.Интересно ми какво ще стане с Мохиндер.

Heroes Season 3 Episode 8 Promo!

Пфууу за тези 24 секунди нищо не се разбира ! Ето какво ще ни очаква в 8 епизод / на английски е sorry /

"Hiro attempts to delve into Arthur Petrelli's past to uncover the mystery behind him creating the rival company Pinehearst, and his hatred towards Angela. Meanwhile, Sylar is stricken by guilt when tries to stop his murderous ways, while Noah Bennett and Elle both team up to try to kill him. Also, Meredith's training with Claire goes up in smoke with the arrival of her murderous brother. "

След това, което се случи смело мога да твърдя, че Сайлър се прави на лош. така или иначе Питър ще си върне силите по някакъв начин, просто няма как! Нейтън ще си изпати като отиде при тати Артър Петрели. Нямам търпение за епизод 8!!! А сериала е повече от перфектен. Сайлър ми е любимият герой/антигерой в Heroes още от началото! :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.