Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HEROES: Официална тема.

Featured Replies

Съгласен vladols ! Чакай да видим какви ще ги свърши Хиро ! След като изяде пастата / или там каквото беше ... ла**а от хиена :angry: / ще се върне в миналото да види какви ги е вършил Петрели - старши ...

Ще чакаме 3.11 / при нас 4 около 5 сутринта / да разберем !

• Отговори 332
  • Прегледи 49,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Heroes S04E03 Ink HDTV XviD-FQM

• Ще, просто са казали, че не се знае кога и на коя телевизия. Предполагам чакат да отшуми сериала и хората да започнат да си спомнят с меланхолия..и тогава Бум... неочакваната развръзка

За съжаление следващият епизод ще излезне на 10 Ноември, което значи на 11 в България със субтитри! Яд ме е че, ще чакаме 2 седмици, но нищо не можем да направим. Публикувано изображение

Официален сайт

Редактирано от vladols (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Пффф, този сериал става все по-добър, ей! Евала на сценаристите!

Пффф, този сериал става все по-добър, ей! Евала на сценаристите!

Последната серия беше върха.Много неща се разбраха...

горкият Хиро на какви неща се подлага Публикувано изображение

хахаха разбира се, че не.. ;Р аз имам нещо като молба.. та.. иска ми се да има някъде примерно написани всичките мисли в началото и в края на епизодите.. щото са ултра смислени и наистина верни (поне според мен) да не би някой да знае къде може да ги има или направо линк нещо.. де да знам :\ другия вариант е да си изтегля всичките субтитри за 3те сезона и да си ги извадя от там xDDD

Ами питай гугала, не ми се търси сега, утре може да дамнякое линкче. А някой може ли да снесе малко инфо, кога излиза 4-ти сезон? Малее, немога да си представя вторник вечер без Heroes.... едва преживяш спирането на 4400... за товаспрях да гледамсериали, освен герои, някой да каже, моля, Митак, ти си по тея работи :rolleyes:

frason , приятелю , според Preview което давам във линка по долу , следващата серия трябва да е на 02.02.2009 ! В IMBD - то все още няма информация . Ще потърся и при наличие на нещо по интересно ще я побликувам . Направи ли ти впечетление ча Нейтън Петрели като говори в края на епизода с президента , той бе черен ... брей ... как съ познали че следващият президент ще е такъв :wors: !

Маймунчо , погледни и в предните ми постове / изключая линковете / съм дал доста инфо за сириала !

Heroes Season 3 Episode 14 Preview

А, още един въпрос. Където намеря инфо пише за 14-ти епизод, а не за 4-та част. Да не би да е така,защото няма да има втора част, а временно спиране по празниците и завръщане с нова водеща случка в сценария?! И все още мисля, че трябва да ни изненадат на нова година с някой епизод, не ми се чака до февруари, и аз не знам как изтърпях няколко месеца по време на стачката на сценаристите...

• 4 седмици по-късно...

Новият епизод на " Герой " ще излезе на 02.02.2009 със заглавие " A Clear and Present Danger" , ето за какво ще става въпрос в него:

Три седмици след унищожаването на двата картела Primatech и Pinehurst, и смъртта на Артър Петрели, сега новият злодей е Нейтън. Той се завръща в пълния смисъл на думата , като от убеждаване на президента САЩ и на правителството да се съберем всички хора с възможности, което води до Клер,Андо, Питър, Хиро и другите в бегълци от хората, които са били техните бивши съюзници.

Дерзай народе !

• 2 седмици по-късно...

Предлагам предстартово броене. И защо подяволите избраха точно тази дата за новият епизод. Усещам че ще има нов герой - на левия бряг ;)

И така...:

ДНЕС

Редактирано от frason (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Абе мен ми е по-интересно аджеба Андо освен да ускорява сили, дали ще може и друго да прави. За сайлър, може би ще остане неутрален. И също само аз ли не помня Пейнхъртс и "Компанията" да са горели?!

Абе мен ми е по-интересно аджеба Андо освен да ускорява сили, дали ще може и друго да прави. За сайлър, може би ще остане неутрален. И също само аз ли не помня Пейнхъртс и "Компанията" да са горели?!

Андо си кара "Андоциклета" Публикувано изображениеПубликувано изображение:wors::)

послепис: С нетърпение чакам следващия епизод за да разбера какво ще стане със самолета... Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.