Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На коя известна личност приличате?

Featured Replies

На Пенелопе Круз, Тайра Банкс , Кристина Агилера и т.н biggrin.gif

• 2 месеца по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

Ethan Hawke -64%

Енрике Иглесиас - 58%

Но пък това показа, че приличам 50% на Чарлийз Терон ... ако беше така наистина щях да си посегна ахах

а с друга ме изкара като Скалата, Сенди Коен и Елвис OMG :-)

Наистина доста си приличате

Не зная, почти на една възраст сме двамата...и аз си падам по каки, макар, че не чак по толкова големи, колкото той, но не бих имал нищо против да си разменим леглата с него за един ден....едва ли бих отказал на жена му - Деми Мур :wors::lol6:

Не зная, почти на една възраст сме двамата...и аз си падам по каки, макар, че не чак по толкова големи, колкото той, но не бих имал нищо против да си разменим леглата с него за един ден....едва ли бих отказал на жена му - Деми Мур :wors::lol6:

Еми хвани го някъде, удари го по главата с нещо тежко и отиди при жена му :) Тя едва ли ще забележи разликата ;)

• 7 месеца по-късно...

Миналата година в една хлебарница новата продавачка ме пита дали са ми казвали че приличам на един актьор много известен и по телевизията.

Реакцията ми беше да видя какво ми връща.

После на улицата си вървя и си мисля тая що ме пита тая работа.

И по едно време се сетих в какво има прилика между нас двамката.

Обаче оня си е оня а пък аз съм си аз. Що пък аз да му приличам на него, той ми прилича на мене и му разрешавам да се гордее с това.

• 1 месец по-късно...

Аз нещо не можах да разбера точно на кой приличам в този сайт,защото като си сложа снимка с къса коса/с която съм в момента/нещо и на мъж ме опреличава,а като си сложа с предишната ми/не особено дълга/тогава пък ме опреличава на 50 годишна актриса.Нещо май не са точни май приликите :););)

Кейт Бланшет – 78%

Джоди Фостър – 76%

Аврил Лавин – 66%

Нина Персон – 64%

Елена Папаризу – 62%

Чарлийз Терон – 62%

Адриана Карембьо – 61%

Скарлет Йохансон – 60%

Като се гледам, май приличам на Господарката Линда :)

Ааа тоя сайт го знам cool.gif Най - добре пробвайте като слагате няколко различни свои снимки. И аз пробвах с няколко снимки и най - често излизат Миша Бартън, Дженифър Лаф Хюит, Катрин Деньоф и Сиена Милър.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.