Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows ми се рестартира сам?!

Featured Replies

Чудя се от самия Windows ли се рестартира ..или съм лепнал някакъв вирус..в момента проверявам с Nod32, но той не намира нищо..ако имате някаква идея пишете моя :)

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

За съжаление това е НИЩОЖНА информация. Моля те, дай по-подробна - операционна система, хардуер и всичко, за което се сетиш, което би било от полза. Така просто нищо не може да се каже.

Ами сканирай за всеки случай и с online скенер. Препоръчвам ти ТОЗИ

И каккво съобщение изкарва преди рестарта (ако показва)?

Успех и ако не е вирус ще помагам с каквото мога :)

Редактирано от sashozl (преглед на промените)

• Автор

OS - windows xp sp3

Хардуер - cpu: AMD Sempron K7 @ ~1749 MHz features[MMX,MMX+,3D Now!,3D Now!+,ISSE]

дъно - AsRock K7VT6

Hdd - Seagate 120 gb 7200 RPM Ultra-ATA/100

Video - Ati Radeon 9550 128 MB tvout

Ram - 512 DDR1

в общи линии това е хардуера

(интересното, което забелязах, е че когато стартирам компютъра ми пише Windows XP - service pack 3, а когато пусна Everest-a ми казва, че уиндолса е SP2 ..не знам дали това има значение, но да си го напиша )

иначе сканирах и с онлайн скенер нещо не става..давам му accept и няма никакво движение..

Виж тези теми:

Рестартиране на компютъра.

http://sonic-bg.com/index3_restart_pc.html

Рестартиране на компютъра: как да се справим

http://www.kaldata.com/articles.php?action...;showarticle=52

Другите потребители са прави.Дал си нищожна информация а теми за рестартиране на компютъра - БОЛ.

Причините може да са доста и трябва да се кара по реда на изключването...

Аз ти препоръчвам да провериш компютъра за malware, за да изключим поне този вариант.

Виж ТАЗИ тема.

• Автор

благодаря много на всички ви..отивам да пробвам и се връщам с резултати :)

благодаря много на всички ви..отивам да пробвам и се връщам с резултати :)

А пък моят съвет е да си сложиш нормален Windows XP SP2. Оказа се, че този СП3 прави доста проблеми на някои компютри. Та проблемът ти с рестартирането може да е от самият Уиндоус. Сложи си нормален СП2!

А пък моят съвет е да си сложиш нормален Windows XP SP2. Оказа се, че този СП3 прави доста проблеми на някои компютри. Та проблемът ти с рестартирането може да е от самият Уиндоус. Сложи си нормален СП2!

А между другото SP3 си е самозвана самоделка, която създава много проблеми sad.gif

Добре е измислен този SP3 и е исползван много добар софтоер. Е има малко грешки но работи много добре и е обдеитван сас новите крапки, не се рестартира докато не посегнес да изключиш компа.Това е бонус. :ph34r:

Абе, за какво ви са тея " Service Pack " Уидоуси?

Лан мрежи ли правите?

Моето мнение е да си сложиш един нормален ХР Уиндоус като Профешънал или Хоум и забравяш за проблеми, лично аз съм с Уинд Ме ( платформа на 98 ) но не ми прави проблеми като другите.

Напълно съм съгласен с kalata23... За сега най-добрият вариант е използване на Windows XP SP2 за нормални потребители...

Здравей, имах същия проблем с windowsa, разреших го разбира се със преинсталиране, но все пак опитай да спреш Remote Procedure RPC, то се намира в Control Panel/Administrative tools/Services. Значи ще видиш 2 Remote Procedure RPC, едното е спряно, ти само трябва да спреш другото, което точно под първото.Не знам дали ме разбра, но ако някой го обясни по добре от мен, ще му кажа браво.

... но все пак опитай да спреш Remote Procedure RPC, то се намира в Control Panel/Administrative tools/Services. Значи ще видиш 2 Remote Procedure RPC, едното е спряно, ти само трябва да спреш другото, което точно под първото.Не знам дали ме разбра, но ако някой го обясни по добре от мен, ще му кажа браво.

Чудесен съвет даваш, ти пробвал ли си го ? Имаш ли представа какво е Remote Procedure Call? Прочети първия пост от ТАЗИ тема и помисли пак.

Пробвал съм го разбира се, щях ли да го кажа иначе.Казах го защото докато имах този проблем, на прозорчето което ми излизаше ми пишеше, че има проблем с RPC. И го спрях, но не подейства, следователно се налага да преинсталираш, както направих аз и от тогава няма никакви проблеми с windowsa. А за статията за оптимизацията на windowsa, бях я пробвал, но така си прецаках windowsa, че не ми се говори.

Пробвал съм го разбира се, щях ли да го кажа иначе.Казах го защото докато имах този проблем, на прозорчето което ми излизаше ми пишеше, че има проблем с RPC. И го спрях, но не подейства, следователно се налага да преинсталираш, както направих аз и от тогава няма никакви проблеми с windowsa. А за статията за оптимизацията на windowsa, бях я пробвал, но така си прецаках windowsa, че не ми се говори.

Една от десетте Божи заповеди е да не се лъже. Защо лъжеш, чадо? Разбирам, че искаш да помогнеш, но внимавай какви съвети даваш и не казвай, че си изпробвал съветите си, след като е ясно, че не си. Без тази услуга няма Windows. Ти ще да си единственият, чийто компютър работи без тази услуга.

Колкото до статията: 1) много хора нямат проблеми с настройките, което значи, че вината е изцяло твоя, а и 2) аз съм написал, че всеки си поема отговорността ако сгафи нещо. Накратко - некомпетентността си е твой проблем.

Една от десетте Божи заповеди е да не се лъже. Защо лъжеш, чадо? Разбирам, че искаш да помогнеш, но внимавай какви съвети даваш и не казвай, че си изпробвал съветите си, след като е ясно, че не си. Без тази услуга няма Windows. Ти ще да си единственият, чийто компютър работи без тази услуга.

Колкото до статията: 1) много хора нямат проблеми с настройките, което значи, че вината е изцяло твоя, а и 2) аз съм написал, че всеки си поема отговорността ако сгафи нещо. Накратко - некомпетентността си е твой проблем.

Добре "чадо" на следващия скрийншот ТУК може да видиш, че точно тази процедура ми е спряна и откъде си толкова сигурен,че лъжа.Пък и какъв ще е смисъла да излъжа човека, я помисли малко. angry.gif вярно едното е дадено по дефалт да е на automatic, аз имах предвид да се спре другото. А за Оптимизацията на windowsa съм съгласен, че проблема вероятно идва от мен, но и ти недей да бързаш да правиш заключение за хората.

Добре "чадо" на следващия скрийншот ТУК може да видиш, че точно тази процедура ми е спряна и откъде си толкова сигурен,че лъжа.Пък и какъв ще е смисъла да излъжа човека, я помисли малко. angry.gif вярно едното е дадено по дефалт да е на automatic, аз имах предвид да се спре другото. А за Оптимизацията на windowsa съм съгласен, че проблема вероятно идва от мен, но и ти недей да бързаш да правиш заключение за хората.

Разлика между Remote Procedure Call (RPC) и Remote Procedure Call (RPC) Locator има огромна. Ти беше написал първото. То се внимава като се пише и като се дават съвети за ръчкане из системни компоненти. Занапред внимавай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.