Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за изтриване на папка

Featured Replies

Здравейте,

Имам една папка на компютъра, която като се опитам да изтрия ми дава, че не може да бъде изтрита понеже се използвала от друга програма. Някой може ли да ми каже как мога да видя коя е тази програма. Опитах да изключа всички програми на компютъра, направих го, но пак нестана???

Помагайте ако можете :wors:

edit заглавие(dragozow)

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Здравейте,

Имам една папка на компютъра, която като се опитам да изтрия ми дава, че не може да бъде изтрита понеже се използвала от друга програма. Някой може ли да ми каже как мога да видя коя е тази програма. Опитах да изключа всички програми на компютъра, направих го, но пак нестана???

Помагайте ако можете :wors:

Направи рестарт и след това е изтрии папката.Ако не стане опитай с тази програмка Unlocker 1.8.5.

Ето,ти програмката Unlocker.След инсталирането и даваш десен бутон на проблемната папка и избираш Unlocker.Ще те попита за действие(спиране на процеса който я използва,триене,местене...).Ако има въпроси питай.

А какво е имало в папката?Защото и аз имах подобен проблем!Има някоя незатворена програма.

А някой би ли помогнал и на мен? Ето какво ми се появява на 3 от 5-те ми дяла на харда:

2007-01-07_011423.png

Не помага нито Unlocker, нито Eraser! Папката е празна. Ето и съобщението дето ми се появява:

2007-01-07_011742.png

По всичко личи, че папките са с вързани с ъпдейтването на Windows, но нещо не ми е ясно. Даже преди 3 часа ми се появи подобна папка с един текстови документ, която успях да изтрия без проблем. А тогава инсталирах и някакъв ъпдейт.

ПП: Черпя една бира тоя, дето ми помогне, щото тоя проблем ми е от една година :rolleyes:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ами, bildera_, на твое място не бих ги трил, просто защото са на ъпдейтите на ОС-а... Ако не ти пречат особено със самото си присъствие или обема си, пробвай да ги направиш системни (например с febooti FileTweak) и те ще "изчезнат" (ще се скрият), стига да не си изключил опцията за скриване на системните файлове от настройките на папките (Folder options, не знам как е в българския превод на Windows :rolleyes: ).

А ако наистина искаш да ги разкараш, пробвай да изключиш услугата (service-a) на автоматичните ъпдейти на Windows и тогава да ги изтриеш в safe mode.

Може да видиш и тази тема...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...папка&st=15

Сканирай харда за грешки, пробвай под Safe Mode и т.н.

Това към DrEaM_GirL ли беше?

P.S.: Ако това не проработи, bildera_, можеш да пробваш и с MoveOnBoot или KillBox...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.