Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за обработка на изображения (снимки) - merged

Featured Replies

.... Единствено ще помоля ако някой знае някой линк за фрее фотошоп да сподели.

Прочетете правилата на форума, особено точка 2.10!!!!
  • Отговори 132
  • Прегледи 80,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Единствено ще помоля ако някой знае някой линк за фрее фотошоп да сподели.

„фрее“ фотошоп няма!И няма да ви се даде „линк за фрее“ фотошоп!Може безплатно да си изтеглите пробната версия на Фотошоп,която е за..мисля че за няколко седмици!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, аз се интересувам, дали има някаква възможност да се свалят снимките от този сайт? http://russoartdesig...m/portfolio.htm Ако някой ме светне за програмка, или накакъв начин да сваля снимкчиците, ще съм мноооого благодарна. :lock:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Най-лесен начин, поне за мен, би бил да даваш пауза на плеърчето и с програмка за Screen Capture да се запази всяка една снимчица поотделно. Сигурно няма да са със същото качество като оригиналните, но и това е вариант. За Screen Capture програма препоръчвам FastStone Screen Capture, която не е безплатна, но пък има достатъчно добри безплатни алтернативи. п.п. На всяка от снимките има надпис - с това как смяташ да се оправиш или няма значение?

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Най-лесен начин, поне за мен, би бил да даваш пауза на плеърчето и с програмка за Screen Capture да се запази всяка една снимчица поотделно. Сигурно няма да са със същото качество като оригиналните, но и това е вариант. За Screen Capture програма препоръчвам FastStone Screen Capture, която не е безплатна, но пък има достатъчно добри безплатни алтернативи.

п.п. На всяка от снимките има надпис - с това как смяташ да се оправиш или няма значение?

Попринцип мислех да си играя с принт скрин, но са доста и да си признаяне ми се занимаваше. Докато търсих картинки на автора видях това http://www.google.bg/imgres?q=anthony+russo+art+and+design&um=1&hl=bg&biw=1280&bih=809&tbm=isch&tbnid=BOuIqswVeJI5xM:&imgrefurl=http://russoartdesign.com/portfolio.htm&docid=vbpt7bLgrdbOYM&w=198&h=300&ei=mrSGTtjgFcTe4QS9kp2vDw&zoom=1&iact=rc&dur=291&page=2&tbnh=146&tbnw=101&start=25&ndsp=26&ved=1t:429,r:2,s:25&tx=58&ty=44 помислих си, че щом тази картинка я има така, трябва и останалите да има начин да им се намерят адресите. Иначе смятам да си ги оголемя и да махна надписите с фотошоп, само ми трябва да си ги сваля :rolleyes:

Попринцип мислех да си играя с принт скрин, но са доста и да си признаяне ми се занимаваше. Докато търсих картинки на автора видях това http://www.google.bg...:25&tx=58&ty=44 помислих си, че щом тази картинка я има така, трябва и останалите да има начин да им се намерят адресите. Иначе смятам да си ги оголемя и да махна надписите с фотошоп, само ми трябва да си ги сваля :D

Снимките за съжаление не са в този сайт, нито пък са вкарани във флаша, иначе щях да ти ги сваля. Теглят се от другаде, но който се занимава с флаш, ще може да обясни повече. Както и да е, и снимките във флаша не са много качествени (в смисъл, че са малки), тъй че варианта за Screen Capture е добър (да не тръгнеш да принтираш целия екран, че ще си създадеш излишна работа). Всички снимки в сайта се виждат ето така - http://www.google.com/search?hl=en&biw=1920&bih=921&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=site%3Arussoartdesign.com&btnG=Search&oq=site%3Arussoartdesign.com&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=7422l7422l0l8630l1l1l0l0l0l0l252l252l2-1l1l0

Можеш да пробваш и търсене с провлачване на снимчица в гугъл картинки - ще ти даде подобни изображения.

Снимките за съжаление не са в този сайт, нито пък са вкарани във флаша, иначе щях да ти ги сваля. Теглят се от другаде, но който се занимава с флаш, ще може да обясни повече. Както и да е, и снимките във флаша не са много качествени (в смисъл, че са малки), тъй че варианта за Screen Capture е добър (да не тръгнеш да принтираш целия екран, че ще си създадеш излишна работа). Всички снимки в сайта се виждат ето така - http://www.google.co...252l252l2-1l1l0

Можеш да пробваш и търсене с провлачване на снимчица в гугъл картинки - ще ти даде подобни изображения.

Мерси :D

Phоtoshop е мн сложна програма :D;) Пробвай с paint ,photoscape а, за photoshopa серийния номер може да го намериш в ###### !!! :whist::mark:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.