Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за обработка на изображения (снимки) - merged

Featured Replies

Photoscape и Photoshop..аз засега съм с photoscape мн е хубава а за фотошоп сега го търся даже пуснах дискусия но знам че е мн мн добър :P :P :P :P :P :P :P :P :rolleyes::speak:

post-240664-1248717799_thumb.gif

• Отговори 132
  • Прегледи 80,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

iovi

• 9 месеца по-късно...

По-едно време се бях натъкнал на програма за обработка на снимки. Въпросът е, че беше аматьорска и основно се ползваше за смяна на лицата на някоя снимка. Примерно да си сложа аз мойто лице на мястото на лицето на някой друг. Благодаря предварително и аз ще е потърся, но ако някой знае и може да помогне..ще съм много благодарен. :rolleyes:

• 4 месеца по-късно...

Търся програма която да може да оправя вече нарисувани снимки или сложени на тях емотиконки картинки или др щуротий в оригиналния им вид

Търся програма която да може да оправя вече нарисувани снимки или сложени на тях емотиконки картинки или др щуротий в оригиналния им вид

Аdobe Photoshop cs3,cs4,cs5 RLZ.. :}

а как да ги махна?

Еми бате няма как да ти обесня има си уроци за тази работа Уроци Уроци Поразгледай,почети малко и ще се научиш успеХ ! :P

Редактирано от DeSperO (преглед на промените)

Еми бате няма как да ти обесня има си уроци за тази работа Уроци Уроци Поразгледай,почети малко и ще се научиш успеХ ! :wors:

Не намерих това което ми трябва... може ли малко помощ моля?

В оригиналния вид няма как да стане, но може да ги премахнеш и да сложиш фона.

а как да ги махна?

Няма програма, която да се "досети" какво е имало под нарисуваното, и да го възстанови. Трябва сам да го нарисуваш, както е било - с помощта на горепосочените програми.
  • 3 месеца по-късно...

Привет! Може ли да ми предложите някоя програма за обработване на снимки под Уин 7? Ще се прави оразмеряване с нея, и ако снимката е по-тъмна да се изсветли малко...общо взето това ми е целта. Не искам Фотошоп, а някоя програма, която е по-лесна за разбиране и с по-дружелюбен интерфейс.

Microsoft Office Picture Manager, която би трябвало да я имаш инсталирана! Много лесно се работи с нея! Успех!

Picasa, дори ако имаш google акаунт може да си качиш снимки в тяхната страница и ти създава албум до 1 гб безплатно, и ако искаш повече, 5 долара на година за 20 гб - аз ползвам този план и за 1 година съм заел само 10 гб, а качвам постоянно, като имаш на предвид, че това 20 гб място важи и за документи и за поща. Picasa е безплатна, на български и ти прави страхотен каталог на снимките дори разпознава лица и може да търсиш определен приятел по името му, ако си го тагнал.

Редактирано от Delete Now (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Преди използвах ACDsee.След инсталирането на седмицата открих ,че портабъл версията не се отваря и реших да се посъветвам с вас за програма подобна на нея.Ще се ползва за обикновенни неща изсветляване на снимките махане на червени очи,изрязване и т.н.Просто да е с приятелски интерфейс.Не ми се сяда да уча фотошоп-а още :biggrin:. Чакам предложения. :speak:

Редактирано от need4speed (преглед на промените)

Преди използвах ACDsee.След инсталирането на седмицата открих ,че портабъл версията не се отваря и реших да се посъветвам с вас за програма подобна на нея.Ще се ползва за обикновенни неща изсветляване на снимките махане на червени очи,изрязване и т.н.Просто да е с приятелски интерфейс.Не ми се сяда да уча фотошоп-а още :biggrin:.

Чакам предложения. :speak:

Ето ви една от мен. http://www.faststone.org/

Има много хубави и лесни програми за тази цел.

Ето ви и пример, с които аз работя винаги:

PhotoBase 4.5

photoImpression 5.0

Ulead Photo Express 3.0SE

Ето и примери на обработка и правене на различни картички лично от мен. Не е професионално, но да зарадваш човек е съвсем достатъчно.

http://foto.mail.ru/mail/stefko55/19085

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ето ви една от мен. http://www.faststone.org/

Подкрепям. Особено последната версия, в която са разработени много повече възможности за редакция, в сравнение с предните. А и специално за мен това е програмата с най-лесен и удобен за работа интерфейс.

Алтернатива - може да опиташ и Picasa. Не знам коя ще ти хареса повече, въпрос на вкус.

А може да помислиш и за Adobe Lightroom от платените. Това не е Фотошоп, а само един от неговите плъгини, обособен като самостоятелен програмен продукт. Не ти трябват специални познания, начинът на работа е аналогичен на по-елементарните програми. Но резултатите са много добри.

Аз предпочитам "Picasa". Има доста екстри,а че е на български е предимство(поне за мен).

• 3 седмици по-късно...

Здравейте. Търся програма с ,която да мога да си обработвам снимките от апаратчето,най вече да им сменям резолюцията ,за да мога да си ги слагам на десктопа.Трябва да ги намаля от 3648Х2763(поне така пише на фотоапарата) на 1440Х900,да сложа например някой надпис или ,някоя рамка.Неща фото шоп трябва ми нещо по елементарно и приятно за работа

Ако става дума за голям брой снимки моето предложение е: http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Програмата е много добра, само трябва да отделиш малко време да разучиш функциите в Advanced Options.

Моята е "Picasa".

ееее супер само избрах от програмата да зададе снимката като фон на работния плот и тя автоматично я преоразмери на необходимата резолюция прфектна ся ще разгледам и другите опции . Благодаря

Редактирано от @com (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.