Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся игри - стратегии

Featured Replies

• Автор
Защо не си я изтеглиш от ДАТА-та?

Да ама аз я искам инсталационна. Тва там е да се разархивира и да се играе направо.

Редактирано от kris4o1993 (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...
Ей хора, някой може ли да ми даде линк към Knights of Honor, обаче да бъде инсталацонна защото иначе неможе да се инсталира пач 1.03.

ПП: И ако може да има сиид, защото където стм я видял инсталационно нема сиид

Ако имаш торент програма виж тук...

Ами такава игра е Rise Of Nations ама незнам дали ще ти върви добре на твоя комп. :yanim:

Rice of Nations !!!!

Торент: Rise of Nations

че какъв му е компа та да не върви?

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
Торент: Rise of Nations

че какъв му е компа та да не върви?

Parvo se izviniavam 4e ne pi6a ma kirilica ama ne6to se razvali. Mersi za vsi4ki va6i predlojenia. Mnogo mi haresa Rise of Nations. Edna velika igra e tova. Pak mersi i o4akvam o6te va6i predlojenia

Parvo se izviniavam 4e ne pi6a ma kirilica ama ne6to se razvali. Mersi za vsi4ki va6i predlojenia. Mnogo mi haresa Rise of Nations. Edna velika igra e tova. Pak mersi i o4akvam o6te va6i predlojenia

Заповядай

Rise of Nations Of Legends [FullDVD] - торент !

S 5 L 21 размер - 4.2 GB

Успех !

И пиши на кирилица моля !

War Front:Turning Point

Тази игра впечатли дори и мен.Струва си да я пробваш.Казва ти го истински ценител на стратегии cool.gif

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
War Front:Turning PointТази игра впечатли дори и мен.Струва си да я пробваш.Казва ти го истински ценител на стратегии cool.gif
За съжаление няма да тръгне на моя комп
Company of Heroes!!Такава стратегия не бях играл...тактика,мислене,непрекъснат екшън... :wub:
Тази също

Спокс ,man, на компютъра отдолу Companyто тръгна без проблем на тази след 800х600 на средни детайли :)

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

За мен най-добрите стратегии са : LOTR Battle for middle earth 2 ; C&C Generals ; Rise of nations ; Age of mythology ; Empire Earth ; Starcraft ; Warcraft ; Heroes 3 , Heroes 5 (Не съм убеден, че е стратегия, но е супер игра ) дано съм ви бил полезен smile.gif wink.gif а между другото, който е навит може да ми пише и да направиме някоя среща на някоя от горните игри .

От горните игри съм най-добър на C&C Generals. Ако някой от вас се мисли за добър на нея да заповяда cheers.gif

World in Conflict - това е нещо наистина добро и, бих казал, доста ново като начин на игра. :) Вярно е, че има малко пропаганда от типа "Американски пубери, трепете гадните руснаци!" angry.gif , но като игра е наистина уникално. Единственият проблем за някого могат да бъдат системните изисквания. :)

• Автор
World in Conflict - това е нещо наистина добро и, бих казал, доста ново като начин на игра. :clap: Вярно е, че има малко пропаганда от типа "Американски пубери, трепете гадните руснаци!" angry.gif , но като игра е наистина уникално. Единственият проблем за някого могат да бъдат системните изисквания. :blink:

Човече благодаря ти. Свалих си я и останах очарован от играта. Вярно е че в туториалите ми цепеше, но по-натам в мисиите нямаше и грам цепня.

ПС: Ъпгрейднах си още компа cool.gif Сега имам 1 GB рам biggrin.gif

Някой може ли да ми помогне.. много търся една игра в нея се започва още от първите хора (не е Empire Earth) и се развиват, развиват та чак се стига до днешни времена. Има сувалки, до колкото знам май и коли и такива работи. Само с ъм чувала за нея, но незнам как се казва... Дали някой знае??? sad.gif

всъщност и аз търся стратегии, в реално време ако може

на мен лично много ми допада Black and White.тя се води стратегия в реално време.

Някой може ли да ми помогне.. много търся една игра в нея се започва още от първите хора (не е Empire Earth) и се развиват, развиват та чак се стига до днешни времена. Има сувалки, до колкото знам май и коли и такива работи. Само с ъм чувала за нея, но незнам как се казва... Дали някой знае??? sad.gif

Мисля че е Civilisation

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.