Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Романтични филми - кой е любимият ви?

Featured Replies

"Особености на руския национален риболов" "Особености на руския национален лов" "Особености на руската национална баня"

• Отговори 135
  • Прегледи 186,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Особености на руския национален риболов"

"Особености на руския национален лов"

"Особености на руската национална баня"

Ти ме уби!!!къде във всичката тая водка намери романтика??? :ph34r:;)

Ти ме уби!!!къде във всичката тая водка намери романтика??? :);)

Туй е романтиката на живота такъв, какъвто е. По-романтични ли са разни сапунки, чиито герои са като по калъп еднакви и приличат на Барби и Кен и от чиито кадри се леят сълзи, сополи, сперма и всякакви други телесни секрети?

кое? онова болното момиче (не си спомнам имато й) да умре или двамата да се оженят?

Редактирано от yosam (преглед на промените)

и на мен ми се искаше, ама не стана. хубавото на този филм е че са го направили както би станало в действителност

• 1 година по-късно...

Хора... дами, препоръчайте ми нещо сълзливо, ама да не е драматично. Любовно, за предпочитане да не клони към комедията и тийн тематиката. Може да е коледно, предколедно или следколедно, абе зимно такова... да се гушкат пред камината, а навън да има снежна буря. Публикувано изображение А сега де?

Задавам ТУК критерий по жанр, ама като си харесам някое заглавие - оказва се, че го няма по тракерите. Публикувано изображение

Сетих се за The Holiday, ама съм сигурна, че си го гледала...

Сетих се за още няколко, ама не може да не си ги гледала

оф, май не съм ти от полза

"Тетрадката","A Walk To Remember"....за тези се сещам първо :)

То няма как да не се сетиш за тях, ама Yvsot ги е гледала сигурно, та трябва да й измислим нещо със снежна буря :rolleyes:

Не знам дали е споменато до момента, но за мен Cyborg Girl определено е най-добрият романтичен филм за тази година. Всъщност почти не гледам такива, но на този добре си поплаках :). Не искам да разказвам за него. Най-добре си го свалете, без да четете нищо за него и го изгледайте. Разчуства и е силно емоционален. Един от малкото, които след като ги гледам, си ги спомням, кара ме да се замислям, а и пак бих го гледал. Наистина, заслужава си! Филмът е японски, но се надявам, че има субтитри и на български вече. А и ще ми е интересно да разбера и другите какво мислят за него. Горещо препоръчвам Публикувано изображение .

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

A Walk To Remmember - мн добър! When A Man Loves A Woman - също!

Може би имам малко изкривено чувство за романтика, но трябва да си призная, че това е любимият ми филм:

Публикувано изображение

Неподправената романтика е най-сладка Публикувано изображение

A Walk To Remmember - мн добър!

When A Man Loves A Woman - също!

Това са класики, няма човек, който да харесва романтични филми, и да не ги е гледал, ако ли не, значи не е романтик :P

Сърчко, не знам защо, ама на мен споменатия от теб не ми се понрави чак толкоз :laughing5:

Сърчко, не знам защо, ама на мен споменатия от теб не ми се понрави чак толкоз :yanim:

Потреби, ако филмът се харесваше на абсолютно всички, едва ли щеше да ми е любим :wors:

На мен ми е омръзнало от сълзливи романтични филми, които са далеч от реалността.

Това са класики, няма човек, който да харесва романтични филми, и да не ги е гледал, ако ли не, значи не е романтик :P

Сърчко, не знам защо, ама на мен споменатия от теб не ми се понрави чак толкоз :)

"Sweet November"

"Autumn in New York"

да добавим и тези към класиките, тогава... :)

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.