Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Романтични филми - кой е любимият ви?

Featured Replies

Здравейте на всички, които харесвате такива филми не видях такава тема за това реших, че би трябвало да има.Кой е любимия ви филм и с какво ви е харесал, кой сте гледали последно, споделете впечатленията си за него. :wors:

Редактирано от vampire_17 (преглед на промените)

• Отговори 135
  • Прегледи 186,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страшно много ми хареса филма The Notebook (Тетрадката).Много е интересен.Такава любов не всеки може да изпита. ;) Толкова истинска и за цял живот.Гледай те го,няма начин да не ви хареса.Дори съм си записала музиката към него. Пригответе си кърпичка,няма начин да не се разчувстваш на този филм. :rolleyes: Ще се радвам ако някой го гледа да сподели тук във форума мнението си за него.

Ето няколко що годе добри филмчета

A lot like love - http://imdb.com/title/tt0391304/

Wicker Park - http://imdb.com/title/tt0324554/

Before sunset - http://imdb.com/title/tt0112471/

Before sunrise - http://imdb.com/title/tt0112471/

Pretty Woman

You’ve Got Mail

Notting hill - http://imdb.com/title/tt0125439/

Sleepless in Seattle

• Автор

Много сладки филмчета са и: The Holiday, The prince and me 2, How to Deal (Уроци по любов), A Lot Like Love (Почти любов), и разбира се любимите ми How to Lose a Guy in 10 Days (Как да разкараш гаджето си за 10 дни), MAID IN MANHATTAN ( Пет звезден романс), SUMMER CATCH ( Лятна свалка), THE SWEETEST THING ( Най- сладкото нещо) и разбира се много други които те карат да мислиш че такава любов има в реалния свят а не само във филмите :offtopic_s:

lpa, на мен сякаш повече ми харесват предходните версии на два от споменатите филми:

Wicker Park (2004) -> L' Appartement (1996)

You’ve Got Mail (1998) -> The Shop Around the Corner (1940)

Тук искам да спомена и Sabrina (1995) -> Sabrina (1954)

В този жанр Мишел Пфайфър има няколко (всъщност доста) наистина добри филма които са сред фаворитите ми. Тя позачезна от големия екран за 5 години, но сега изглежда се завръща. Радва ме да видя, че ще излизат няколко заглавия с нейно участие.

trapped е почнал с класацията в IMDB, аз пък ще дам списък с TOP 50 листата на YAHOO. Аз лично не съм съгласна с нея, но такъв е изборът на мнозинството. Доста от заглавията не са за тази категория "Romance", а и в никакъв случай не бих сложила "Life or Something Like It" на дъното с оценка C+.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

L' Appartement (1996) се каня да го гледам от доста време, но така и си остана. Американската версия е добра, а това предполага френската да е още е по-добра :wors: Класацията на yahoo като че ли бяга от темата за романтични филми или поне централната тема на част от филмите в нея, не е насочена към романтиката.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Reconstruction- готин датски филм, който обаче не знам дали се припокрива с представите на повечето хора за романтика.

• Автор

Just my luck- свежа романтична комедия, не е лоша. Заслужава си

Just my luck- свежа романтична комедия, не е лоша. Заслужава си

По-скоро комедия, отколкото романтичен филм, но наистина свежа и забавна и става за убиване на един - два часа ;)

А стане ли дума за романтичен филм, първо се сещам зa "Първороден грях" :offtopic_s:

Честно казано хич не ме кефят тези филми , но понякога много ми се гледат точно такива неангажиращи филмчета.А иначе романтичния филм , дето бих гледала отново с удоволствие е "Романтичен филм " от създателите на "Страшен филм" или "Запознай се с нашите".

Страшно много ми хареса филма The Notebook (Тетрадката).Много е интересен.Такава любов не всеки може да изпита. :clap: Толкова истинска и за цял живот.Гледай те го,няма начин да не ви хареса.Дори съм си записала музиката към него.

Пригответе си кърпичка,няма начин да не се разчувстваш на този филм. :offtopic_s:

Ще се радвам ако някой го гледа да сподели тук във форума мнението си за него.

Мдаа точно за него щях да пиша невероятен филм ;) Задължително да се гледа :offtopic_s:

Публикувано изображение

Въпреки всичко на върха на моята класация май винаги ще си останат Before sunrise и Before sunset с Джули Делфи и Итън Хоук :eek: Просто невероятни филми, истински, естествени, а диалозите бяха направо невероятни :angry: Малко по-надолу в класацията ми попадат Love actually, който по Коледните празници се върти нон-стоп вкъщи, дори и когато никой не го гледа и разбира се класиката Nothing Hill, него даже на касетка го имам преди години си го бях купувала. Сега го издирвам на DVD ;)

• 4 седмици по-късно...

Това Lake House е един от най - тъпите филми които съм гледал!Същото така един от малкото филми които спирам преди да е дошъл краят им :rolleyes:

"Мостовете на Медисън" (The Bridges of Madison County) с Клинт Истууд и Мерил Стрийп е моят фаворит. Отлична оценка и за "Шоколад" (Chocolat) с Жулиет Бинош и Джони Деп, "Тетрадката" (The Notebook), "Един прекрасен ден" (One Fine Day) с Мишел Пфайфър и Джордж Клуни, "Четири сватби и едно погребение" (Four Wedding And A Funeral) с Хю Грант и Анди Макдауел, "Какво искат жените?" (What Women Want) с Мел Гибсън и Хелън Хънт...

1. Всички желания и заявки към филми, реклами, телевизионни предавания се пускат в предназначената за това тема, която се намира сред важните теми на форума.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

А,аз харесвам "Истински романс" с Крисчън Слейтър,малко бие на екшън,но си заслужава.

Гледайте City Of Angels със Nicolas Cage и Meg Ryan - няма да сбъркате! Просто изключително тъжен и неочакван край... :scared:

Гледайте City Of Angels със Nicolas Cage и Meg Ryan - няма да сбъркате! Просто изключително тъжен и неочакван край... :)

Е, той не е толкова романтичен - по-скоро мрачно романтичен. Даже тежичък става на моменти.

Иначе Sweet November мен ми хареса на скоро го гледах, а за Шоколад съвсем бях забраивила - невероятен е, даже мисля след малко да си го пусна :baby:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.