Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Романтични филми - кой е любимият ви?

Featured Replies

Сигурно говориш за този филм My Best Friend's Girl

Извинявай, че те подветох филма се казва Hitch

post-239161-1249025084_thumb.jpg

• Отговори 135
  • Прегледи 186,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има един английски филм - Памет на златна рибка (Gold fish memory). Много е романтичен, без да изпада в сладникави сантименталности. А "хубава жена' не мога да го трая, за "Титаник" да не говорим.

• 1 месец по-късно...

Това се води романтична комедия и смятам да и обърна внимание в близките няколко дни. Полски филм е, а такъв не съм гледала от векове.

The Perfect Guy for My Girlfriend (Torrent)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (IMDb)

Публикувано изображение

Cast and Credits

Starring: Marcin Dorocinski, Magdalena Boczarska, Izabela Kuna, Danuta Stenka, Krzysztof Globisz

Directed by: Tomasz Konecki

Release Year: 2009

• 3 седмици по-късно...

Немога да кажа , че е най-любимият ми филм, но не е споменат Flirting With Forty / Флирт с четиридесетгодишна (2009)

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

като гледам всички филми , които сте написали са много добри ;), ето няколко и от мен :P Definitely, Maybe / -- Duplex / -- Elizabethtown / -- Four Christmases / -- Garden State / -- Jersey Girl / -- Just Friends / -- Marley and Me / -- Must Love Dogs / -- My Summer of Love / -- Mozart and the Whale / -- Pay It Forward / -- Sweet Home Alabama / -- The Proposal / -- There's Something About Mary / - ясно е , че има и много други , но тези са ми направили по специално впечатление , но май най-много ми харева Sweet November , дано да сам бил полезен за Вас , както Вие за мене. ;)

Редактирано от vidjgo (преглед на промените)

добавям и "In the Land of Women" 2007 - На Женска Територия,Здрач,Кръв и шоколад - "Blood and Chocolate".Има и мн други които не се сещам в момента.

• 5 седмици по-късно...

Имам много любими романтични филми, трябва да ги изреждам цял ден но сега се сещам за някои които съм гледала повече от веднъж: "Untamed Heart" , "A Waik in the ciouds", "The notebook", "City of Angels", "Sweet November", "P.S. I Love you", "Meet Joe Blak", един страхотен френски с Одри Тоту - "Ensemble, c'est tout", "Докато ти спеше", "Къщата на Духовете", о, и "Мостовете на Медисън" разбира се. Невероятна любовна история. Сега като прочетох кои филми съм изредила първосигнално, се замислих защо най-любимите ми романтични филми са тъжни и поне половината без щастлив край.

...Сега като прочетох кои филми съм изредила първосигнално, се замислих защо най-любимите ми романтични филми са тъжни и поне половината без щастлив край.

Има логично обяснение за това, поне по моему. Драматизмът е водещият, завладяващият зрителя момент, който прави един филм запомнящ се. Ще използвам "Мостовете на Медисън", за който пишеш и е и мой фаворит. Спомни си онази финална сцена в мрачната дъждовната утрин, развиваща се на светофара. Зрителят седи на тръни и чака да види кой накъде ще тръгне, вероятно докато съм жив няма да я забравя. Няма такъв филм, това е нещо уникално.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Има логично обяснение за това, поне по моему. Драматизмът е водещият, завладяващият зрителя момент, който прави един филм запомнящ се. Ще използвам "Мостовете на Медисън", за който пишеш и е и мой фаворит. Спомни си онази финална сцена в мрачната дъждовната утрин, развиваща се на светофара. Зрителят седи на тръни и чака да види кой накъде ще тръгне, вероятно докато съм жив няма да я забравя. Няма такъв филм, това е нещо уникално.

Помня го този момент много добре. Сълзите ми не спираха да текат. Този филм винаги ми е бил нещо като еталон за романтични филми, но когато си Клинт Истууд и Мерил Стрийп явно не е важно на колко си години и как изглеждаш, а как успяваш да предадеш емоцията, а книгата по която е направен филма е написана само за 11 дни и е пълна авторова измислица.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Аз ви препоръчвам- Вчера -Краят на 60-те години. Дана (София Кузева), дъщеря на дипломат в Лондон, се завръща в България и е настанена в пансион на езикова гимназия, в която учат предимно деца на висши партийни функционери. Иван (Христо Шопов) е син на човек на върхушката и дори по-сериозните провинения са му простени, докато Ростислав (Георги Стайков) е приет в училището само заради способностите си и при най-малката грешка може да бъде преместен. Освен че харесва и двамата, съученичкта им Марина е човек, който обича сложните интриги, в които скоро ще бъде въвлечена и Дана. В училището се разследва бременността на ученичка и преподавателите са изнервени. На обикновените младежки лудории се гледа като на потенциални престъпления, докато не се случва непоправимото. Просто уникално романтичен и тъжен филм :speak:

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 11 месеца по-късно...

Listen to Your Heart

изключителен филм.

Който харесва Незабравимата и Аугуст Ръш

да гледа задължително. Все още няма

нито английски, нито български субтитри,

но за тези, на които не са и нужни

не изпускайте филма. Сигурна съм ще ви хареса.

Редактирано от radi803 (преглед на промените)

Тристан и Изолда. A walk to remember. The notebook. Шоколад <3 - още помня първия път като го гледах по Диема.

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.