Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздор в парламента заради гласовете от Турция на евроизбори

Featured Replies

Аз също мисля че нещата от миналото не трябва да се повтарят, това е едно нещо за което сме на едно мнение. Искам да направя едно уточнение... Не се опитвам да замажа обстановката. Истината е в това че военното и цивилното разузнаване бяха стигнали до някои страшни изводи , и ти го казвам от достоверен източник ;) . Тук се подготвяше нещо странно и някой трябваше да го предотврати. Времето беше ограничено и нямаше достатъчно ресурс за да бъде искоренен проблемът само от местата от които излизаше и трябваше да се действяа по-мащабно.

Колкото до ДПС , всяко отрицателно мнение изказано спрямо тях излиза като популистко и то защото те целяха да го постигнат!!!

Да,за някои неща сме на едно мнение. Но за разузнаванията не ми се говори,знаеш за човшкия фактор нали,и доколко грешките са възможни независимо колко пъти е проверена информацията. А да не забравяме и противодействието,или дезинформацията :P

А за ДПС,това беше исторически неизбежно,иначе щеше да стане като в Югославия. Мисля че ДПС е по-добрия избор,пред гражданска война .В това отношение,мисля че България удари бингото.

Все едно,че слушам ченгето доносник Доган.

:whist: А аз все едно слушам Воленчо :):ph34r:

Защитници на "добрите"червени доносници винаги ще се намерят.Включ. и в 21 век.За червената чума лек още няма.

А за ДПС,това беше исторически неизбежно,иначе щеше да стане като в Югославия.

Склонен съм да се съглася че ДПС беше исторически неизбежно, това е така! За това дали щеше да стане като в югославия... незнам , все пак там мащабността беше значително по голяма :whist:

Едно време доган го караха с хеликоптери по разни рамирни точки да успокоява масите, това е факт. Но като цяло делата му са неприемливи за мен... знаеш за кое говоря!

както гледам малко колеги се се отместили от темата

нека анализираме изборите

за изборите трябват пари, които идват от бюджета който се пълни от събрани данъци

мое лично мнение е че нетрябва да се позволява да гласуват хора които се намират трайно навън

за последните парламентарни избори гледах че един глас пуснат в чужбина се оказва 11 пъти по скъп като платени разходи от моя и при положение че тези разходи за изборите в чужбина са платени от данъкоплатци като мен

неможеш да си търсиш правата да гласуваш след като не внасяш и една стотинка в приходната част на бюджета за изборите

а това лесно може да се удостовери или си плащал данъци ли си бил регистриран в бюрото по труда като безработен

може да си пенсионер но престоят ти в страната от митниците може да се удостовери колко дни си пребивавал в страната

както гледам малко колеги се се отместили от темата

нека анализираме изборите

за изборите трябват пари, които идват от бюджета който се пълни от събрани данъци

мое лично мнение е че нетрябва да се позволява да гласуват хора които се намират трайно навън

за последните парламентарни избори гледах че един глас пуснат в чужбина се оказва 11 пъти по скъп като платени разходи от моя и при положение че тези разходи за изборите в чужбина са платени от данъкоплатци като мен

неможеш да си търсиш правата да гласуваш след като не внасяш и една стотинка в приходната част на бюджета за изборите

а това лесно може да се удостовери или си плащал данъци ли си бил регистриран в бюрото по труда като безработен

може да си пенсионер но престоят ти в страната от митниците може да се удостовери колко дни си пребивавал в страната

Може да струва по-скъпо,но това едва ли се отнася за изселниците в Турция,заради които се вдигна главно шума. А и те повечето се възползват идвайки да гласуват в България,така че не излиза кой знае колко по-скъпо . Разбирам да е скъпо за групички от по 20-30 души в някой град в Австралия ,или другаде,но не и в Турция.

:whist: А аз все едно слушам Воленчо :wors::clap:

Сидеров е тоягата, а Доган морковчето с което турците се управляват и манипулират. При последните избори подобна схема заработи и за циганите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.