Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почиваме по 4 дни за 1 и 24 май

Featured Replies

picturesvi2.jpg

По четири почивни дни се събират около празниците 1 май, 24 май, 6 септември и Нова година. Кабинетът обяви 30 април - понеделник, и 25 май - петък, за почивни дни. Те ще се отработват в съботите, съответно на 21 април и 19 май. 7 септември - петък, и 31 декември - понеделник, също ще са празнични дни и ще се отработват на 15 септември и 15 декември.

Източник: Новинар

Всичко това щеше да е много хубаво,ако не трябваше да се отработват.....

И защо по дяволите-31 декември ще се отработва?? :P Та той винаги до сега си е бил почивен?! :beer:

И защо по дяволите-31 декември ще се отработва?? :rolleyes: Та той винаги до сега си е бил почивен?! :rolleyes:

Не, 31 декември принципно е обикновен работен ден, поне според КТ.

Не знам дали в другите страни има практика за отработване на дни, ама на мен ми е почти все едно, защото рядко има събота, че и неделя, в която да не работя. Така и не забогатях от това, де.

Хех! :rolleyes: А ние,ще си ги работим и после ще си ги и отработим,защото в тези съботи няма да се плаща двойно.Ето това е чиста далавера за работодателите.Винаги е било така в нашата "прекрасна" родина.

Редактирано от Features (преглед на промените)

Какво да се радваме, след като трябва да се отработват?! Но все пак е по-добре, защото иначе се получава неприятно прекъсване.

И защо по дяволите-31 декември ще се отработва?? :clap: Та той винаги до сега си е бил почивен?! :clap:

Не, не е бил. Аз на 31.12.2004г. работех с пълно работно време до 18ч. И тогава се падаше Петък..... Брей какви работи помня.

Ако не друго то поне като ни се съберат по 4-и дни, ще си починем по-активно :yanim:

Вярно е че после ще е гадно от шест-дневната работна седмица. Но като има по 4 дни, имам възможност да се махна от тук и да си направя една кратка ваканцийка някъде из страната. cool.gif

Работя, в частна фирма, но на всички официални празници, които ти си изброил - почивам. Изключвам 31.12, защото това не е официално обявен ден за почивен. .... Явно съм по-късметлийка от теб :)

Вярно е че после ще е гадно от шест-дневната работна седмица. Но като има по 4 дни, имам възможност да се махна от тук и да си направя една кратка ваканцийка някъде из страната. cool.gif

Работя, в частна фирма, но на всички официални празници, които ти си изброил - почивам. Изключвам 31.12, защото това не е официално обявен ден за почивен. .... Явно съм по-късметлийка от теб :)

Взе ми думите от устата-точно това смятах и аз да напиша...Подскочих от радост,като видях,тъй като съм самостоятелен,и ще ида на всички почивни дни някъде из страната, дори вече си избрах местата и след двучасови размествания всичко е предвидено,поне до Нова година.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.