Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с кукитата на форума и сайта

Featured Replies

Дали покрай ремонта има проблем някакъв с кукитата защото с Файрфокс се логвам вече за 10-ти път и след затварянето на браузъра пак трябва да се логвам.

Дали покрай ремонта има проблем някакъв с кукитата защото с Файрфокс се логвам вече за 10-ти път и след затварянето на браузъра пак трябва да се логвам.

Не е само при теб проблема, аз съм с Internet Explorer - може би по-скоро са нови мерки за сигурност :yanim:

Аз нямам проблеми с кукитата и съм с Опера. Забелязах, че трябва да се логна наново първия път, но след това си влизам без проблем. Може би бисквитките са различни? Не забелязвам някои от старите.

ПП: може и да греша :yanim:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Бе аз трих старите няколко пъти,трих кеша и т.н.Един път ме "помни",после не и така до безкрай.Каква сигурност,да не открадна някой банер :wors:

edit

Като се логна през форума ми показва че съм логнат и в сайта ама не "помни" след затварянето на браузъра.Като се логна през сайта си ме "помни",токущо направих процедурата няколко пъти да се уверя че е така.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Ами аз опитах да се логна първо във форума, барем там запази нещо и да се логвам всеки път, ама не стана номера.

• Автор

Пак не ме помни.

При мен е различно,някой път ме помни някой път не.

Днес влизам за първи път в сайта с ново оформление.Старите кукита действат.Нямам проблеми.

И при мен го има този проблем. При всяко затваряне на браузера губи регистрацията.Включително и на отворените табове.sad.gif Първоначално си мислех,че е от последния ъпдейт на лиско ,обаче-не е.

А и сега се появи и следната картинка при мен:

002263202.jpg

В ляво-където бяха емотиконките-сега са свити максимално,а "покажи всички" и "следващи" са сместени в края на екрана.......

Същият проблем с логването се появи при мен под всички браузъри.

Да не би от Админ Панела да е включена опцията Stronghold Cookie ( If enabled, when a member logs in, an additional cookie is set which contains geographic information in a crypt to make cookie stealing almost impossible. Only turn off if users cannot stay logged in | Forum can store a stronghold cookie in the user's browser which is used when automatically logging in to prevent successful cookie theft ) ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.