Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на марков часовник

Featured Replies

Здравейте,уважаеми (и неуважаеми :rolleyes: ) съфорумци!

Моля за съвет при покупка на часовник CANDINO Elegance C4156/2 Строших верния си CASIO и си търся нов,но нищичко не разбирам от маркови часовници (не съм Слънце-та да огрея навсякъде).Намерих официалния представител за БГ- julliany.Притеснява ме PVD златното покритие-на знам доколко е надежден този тип покритие,както и дали самият часовник си заслужава парите.Един купувач се бе оплакал от закопчалката,а друг потребител е дал следния коментар:

"Мога да кажа мнението си като професионалист, че след като цялата верижка и корпуса с а от стомана, няма как закопчалката да изкара токова малко, освен ако е имало по-големи усилия върху нея през времето на експлоатация. Примерно часовника да е бил закачан неволно.

Друг важен момент е регулирането на големината на верижката. Ако е много широка, когато часовника падне надолу по ръката върху китката, при огъване на китката се получава много голямо усилие върху свързващите елементи на верижката. Това са патентите и закопчалката (катарамата). За това е много важно часовника да е регулиран да стои свободно, но не много хлабаво.

Това е швейцарски часовник и всичко е обмислено много добре (конструкция, материали и т.н.). "

Аз не мога да кажа,че пазя много вещите си,а и не съм носил подобен часовник досега.Приветствам вашите мнения и препоръки,особено тези на по-напреднали потребители/професионалисти.

Като цяло часовника е гот. Ама толкова пари, не те ли е срам, за часовник с правоъгълна форма.Сега, тази мода при часовниците изтича. Ако си решил да си копуваш часовник, да е с кръгъл корпус и кожена каишка. Изглежда много по уни-таим!!!!!!!! И сега ще се обоснова. Имах щастието да си поиграя с един часовник с цена 35 000 евро. Отговаряше на условията по-горе. Нямаше нито злато, нито диаманти на него. И подхождаше на всяко облекло - от спортно до свръх елегантно. Не си се насочил към правилният часовник, според мен. Примерно един TISSOT T-CLASSIC, PR50 SOLAR – T34.1.429.52 е според мен доста по-готин-http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=2752. Ти избираш, марката е добра. Но гледай да е с кръгъл циферблат. И бъди сигурен, че каквото и да си избереш от тези, дори да не ти харесва, пак ще показва часа :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

да не пропускаме и верните стари SEIKO а, и любимата ми марка - FOSSIL - имат един много як Bluetooth часовник - в колаборация със Сони-Ериксон

• Автор

А това как е?Такъв позлатен струва 520 лв с 2 години гаранция.Продавачката в Mall of Sofia твърди,че бил по-добър от Candino-то...

CITIZEN

И аз съм ЗА тези часовници понеже имах такъв... и са качествени...но зависи кой какво търси...това е просто мое мнение...

И аз съм ЗА тези часовници понеже имах такъв... и са качествени...но зависи кой какво търси...това е просто мое мнение...

Ами и Q&Q не са лоши... на мене 2 години ми издържа един такъв.

Ако става въпрос аз като малък носих една механична Победа(руски) няколко години.Всички знаете каква е експлоатацията на един хлапак какъвто бях аз тогава.

А моя още е цял и невредим, от 2000 година го имам :)
  • Автор

Е, при мен Q&Q издържа само няколко месеца, така че искам часовник от по-висок клас.Grovana как е?

• 2 години по-късно...

И аз искам да питам нещо за часовниците ... от доста време търся един,който е с дебела черна каишка подобна на тази на Axcent Spirit, но по-дебела, а циферблата представлява голям триъгълник и фона пак е така нашарен като този на Axcent ... не мога да го намеря никъде а много ми харесва. Моля ви помогнете ако знаете марка или поне снимка на него ...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аз лично винаги препоръчвам от големите марки (като умишлено изтървавам фешъните) - Seiko, Orient, Sitizen, omega (ако имаш пари), Casio. Разбира се както каза и друг колега - всеки си има вкусове и предпочитания

• 11 месеца по-късно...

Здравейте,

ще съм благодарен да дадете съвет за часовник-подобен на този! (в края на клипа,45-тата секунда)

Навил съм се много за ръчен часовник със светещи цифри! Точно светещи цифри,а не дисплей! :cheers:

Мисля,че този в клипът горе е такъв - по възможност искам и моят да е с червени цифри.

Тези часовници нали имат някакъв елемент (радиоактивен),благодарение на който светят цифрите...

Незнам вече дали ги има точно такива(аз не намирам),или само 2ра ръка,но и да няма ми се иска някакъв друг,на който също да светят само цифрите.

• 2 години по-късно...

Candino е добра марка за парите си, но това е остарял модел. Наскоро гледам, че по сайтовете предлагат и немски часовници. Не знаех че и швабите правят вече часовници. Тази марка примерно е с готини модели

Candino е добра марка за парите си, но това е остарял модел. Наскоро гледам, че по сайтовете предлагат и немски часовници. Не знаех че и швабите правят вече часовници. Тази  примерно е с готини модели

Каква е целта на коментара. Темата е дърта и никой не я е вдигал от години.Да не би реклама на сайта, линк към който сте постнали?

• 1 година по-късно...

Здравейте, двоумя се в избора на часовник и се допитвам до вас за съвет, кой да избера и защо!?

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2838816.htm

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2262822.htm?tag=ar:search:watches:citizenhalfprice

Ako имате различно предложение в този диапазон, ще се радвам да го чуя. :)

Здравейте, двоумя се в избора на часовник и се допитвам до вас за съвет, кой да избера и защо!?

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2838816.htm

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2262822.htm?tag=ar:search:watches:citizenhalfprice

Ako имате различно предложение в този диапазон, ще се радвам да го чуя. :)

Аз бих избрал титановия заради лекотата :)

...Ako имате различно предложение в този диапазон, ще се радвам да го чуя. :)

Препоръчвам Citizen NH7490-55AE - механичен автоматик, от който съм с отлични тримесечни впечатления.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.