Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате ли покани за Demonoid.com

Featured Replies

Не ти трябва покана а код,по горе в темата има постнати достатъчно кода. Използвай един от тях при твоята регистрация Ако всички са използвани пиши,ще ти дам друг

• Отговори 2k
  • Прегледи 233,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пробвах всеки един от дадените, но явно с много голямо закъснениеПубликувано изображение

Моля, който може да постне нови кодове или да ми изпрати един на ПМ. Благодаря!!

p98vyoywm7
8it5laz15
2n84qil1rli
dnsrusnhqvz
w09kve5hj58l
e4yc2jjc
ar1jh92m
4w6i5lxn
nclv2m9vxj3c
9w8mx4e2o38
w5iwd6v34r7
7zxyphzuoo
zxmg2q7f1v

p98vyoywm7
8it5laz15
2n84qil1rli
dnsrusnhqvz
w09kve5hj58l
e4yc2jjc
ar1jh92m
4w6i5lxn
nclv2m9vxj3c
9w8mx4e2o38
w5iwd6v34r7
7zxyphzuoo
zxmg2q7f1v
Благодаря МНОГО yvsot!Използвах кода 4w6i5lxn и стана! :)

Аз пробвах всеки един от дадените, но явно с много голямо закъснениеПубликувано изображение

Напълно е възможно това! Искам да помоля всички, който използват кодове да съобщават - точно кой код е използван, зада не се получава - да пробваш всички кодове, ама на празно!!!

Ето и от мен : r1k8a3p2ao61agxe81tw39nj8435txd917v6k7 uahvrajlpdtcdryhuzdwnec8kl9zx6ga7ryotjghfli grnxvu0lyxu61fkdw6j2a438mptfcedkhi

Моля Ви дайте ми една покана за Демоноида... проверих повечето кодове които са постнати но нестава вече са изпозлвани, ако може ми пратете на мейла един [email protected] Мерси с предварение! :)

Моля Ви дайте ми една покана за Демоноида... проверих повечето кодове които са постнати но нестава вече са изпозлвани, ако може ми пратете на мейла един [email protected]

Мерси с предварение! :)

пратете ми и на мен един код на [email protected]

Моля Ви дайте ми една покана за Демоноида... проверих повечето кодове които са постнати но нестава вече са изпозлвани, ако може ми пратете на мейла един [email protected]

Мерси с предварение! :)

пратете ми и на мен един код на [email protected]

Пратих ви на ЛС.

Между другото..според мен по-добре да се пращат на ЛС кодовете отколкото да се пействат по 10-15 кода на веднъж и после нуждаещите се да пробват по 1 час кодове..

Искам да попитам с един код може ли да са няколко човека или не. Благодаря !!!

the_X_files ще ми пратиш ли един код на [email protected] благодарства предварително.И имаше един който се пишеше така в мойта мрежа(Оrbit@l), а може и да си ти :)

Редактирано от Nikolai1990 (преглед на промените)

t84gfdydngpgchg63z8emlueom9obpjo4magdgxrqi
qrpyg8d20hl69t9kbap5rbm8h11bt7rmgozcepyfyxoml
gmpysyvrt0wpwautlmo0vajsri2yh0l8djkxk
kn7zib9xkyzy39f01ppseczfg9z3qf27s6kb970vx
ppfi1vr1n3sa5uoofwayewvnk4jsqczpd4w8qq26odxf
Егати километричните кодове дето са започнали да генерират Публикувано изображение

the_X_files ще ми пратиш ли един код на [email protected] благодарства предварително.И имаше един който се пишеше така в мойта мрежа(Оrbit@l), а може и да си ти :rolleyes:

<offtopic>

Мне не съм аз, но това ми беше интернет доставчика по едно време. Сега видях че си ми съгражданин :P

</offtopic>

По темата..ако горните 3 кода са използвани пиши на ЛС и ще ти пратя

Стана с един от горните кодове,но ако има някакви проблеми пак ще те турса :wors:

Ако може една покана и за мен - [email protected] :P

може ли и една за мен [email protected]

Моля за една покана за DEMONOID на [email protected] Благодаря!

Пратих ви кодове на ЛС

hypnos, за теб не остана ..

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

1zxp2uv8hp v2rjncs7y kk5j8tbxvp ljtwt0q9f2 oome3lss 42n2au2i6dgr 99q90o70o9s k1mfjxvg fizlx3zp hucvx3dcl90 ia1mlouk3 1gif5x6y nhip2ijpn wy23ufcidhs rzdtvuf22m wifm9y7u i66o7o53ffp 4cbnmm73x x1gvj6rf vpw4xp82tgy cvlkuucxhj oy619n2k2l 5vndydb7vpf 8em98d4tfd3a 7s6h7zh4pz3 44i6i

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.