Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате ли покани за Demonoid.com

Featured Replies

Ако може и за мен една покана> [email protected]

Редактирано от Liguid (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 233,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз също бих желал покана. E-maila ми е [email protected]

Благодаря предварително!!!

Погледни си ЛС!

Погледни си ЛС!

Пепс може ли и на мене да пратиш !!!

Благодаря предварително

Пепс може ли и на мене да пратиш !!!

Благодаря предварително

С удоволствие бих ти пратил, но тази ми беше последната за сега! Надявам се някой от колегите съфорумци да се включи и да ти прати!

Редактирано от peps (преглед на промените)

k0l9s9mxp3r

fp8wurhxi

9nfo5pvfsi8

Благодарско Селси :yanim:
nhba38fsoko7
Хайде и аз да се отчета. А то автоматично ли се дават тези кодове или трябва да събереш коефициент...?

хайде и от мен 3 броя за бъдещи мераклии k1s47i917569 yfvc0x0nc gnd2rgc5b и умната ;)

nhba38fsoko7
Хайде и аз да се отчета. А то автоматично ли се дават тези кодове или трябва да събереш коефициент...?
И аз това се чудя, защото на мен винаги ми изкарва, че няма свободни покани.

Освен това съм сигурна, че не съм теглила нищо от там все още, и въпреки това ми изкарва коефициент и определен даунлоуд и ъплоуд. Знам, е тук не е мястото да се пита, но ако някой може да ми обясни кога и при какви условия се получават кодове за покани и защо може коефициентът да ми се е променил сам - ще съм съм му много благодарна :lol6:

Преди колко време ти е регистрацията?На мен започнаха да ми пращат покани след първият месец след регистрацията.Ако си поканена от някой (а предполагам, че е така), независимо дали теглиш или не, ти ползваш неговият коефициент, ако ти сваляш или качваш нещо на този който те е поканил също му се променя коефициента.За получаване на кодове не мисля, че трябва да имаш някакъв коефициент за да ги получиш, просто трябва да мине някакво време.

Преди колко време ти е регистрацията?На мен започнаха да ми пращат покани след първият месец след регистрацията.Ако си поканена от някой (а предполагам, че е така), независимо дали теглиш или не, ти ползваш неговият коефициент, ако ти сваляш или качваш нещо на този който те е поканил също му се променя коефициента.За получаване на кодове не мисля, че трябва да имаш някакъв коефициент за да ги получиш, просто трябва да мине някакво време.

Дано не се отклоняваме много от темата, на мен, като ме поканиха, нямах коефициент, после започнах да свалям и направих някакъв. А като направиш няколко покани наистина после трябва да мине около месец,за да може да правиш пак

От около седмица и половина ми е регистрацията, това обяснява защо не ми дава кодове за покана.

А не бях поканена, уцелих момент с отворени регистрации, и никого не съм канила, защото още не ми дава кодове за покани - така че си остава загадка откъде се взима този коефициент ...

Много благодаря за отговора :)

Дано не се отклоняваме много от темата, на мен, като ме поканиха, нямах коефициент, после започнах да свалям и направих някакъв. А като направиш няколко покани наистина после трябва да мине около месец,за да може да правиш пак

Е, малко може. :yanim:
  • 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.