Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за правене на обложки (merged)

Featured Replies

Здрасти cool.gif

Еми трябва ми Програма за дизайн на обложки и CDта. За обложки на ДВД кутия и на самия диск

Мерси

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здрасти cool.gif

Еми трябва ми Програма за дизайн на обложки и CDта. За обложки на ДВД кутия и на самия диск

Мерси

<{POST_SNAPBACK}>

ми изтегли по нова версия на nero

Nero Cover Designer това е решението мжеш да правиш каквото ти душа иска.

• 1 година по-късно...

cd/dvd обложки или ,ако няма точно такава то най-близката,с която бих могла да си помогна и да си свърша работа.Мерси :hush:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Нерото нямаше ли подобна опция?

Нерото нямаше ли подобна опция?

Мен ми трябва художествено оформление,аз имам лице и гръб и текст ,който трябва да вместя,освен на photoshop ме интересува дали няма по-лесен вариант :hush:

Мен ми трябва художествено оформление,аз имам лице и гръб и текст ,който трябва да вместя,освен на photoshop ме интересува дали няма по-лесен вариант :angry:

Ето ви такава програма, от която ще сте много доволна. Казва се CDR Label

Аз работя с нея вече 4 години и може да прави почти всичко, което желаете.

Текстове, картини, снимки, пригодена е за различните формати кутийки.

Трябва малко повече да се занимаете с нея. Работата е много лесна и приятна.

http://www.winsov.ru/soft-75-11.php

Има една много добра програма. Казва се Windows Pictures It.

Извинявам се но в момента не мога да ти дам линк към нея защото първо не мога да е намеря никаде в нета, а и аз е имам обаче диска, където е имах ми се развали. Сега ще кажа на едни мой приятел да ми е прати и след това ще е кача в нета и ще ти дам линк. :angry:

Ако някои е има или може да е намери нека да деде линк аз тази програма съм се трепал да е търся из нета и не мога да е намеря. ;)

Мен ми трябва художествено оформление,аз имам лице и гръб и текст ,който трябва да вместя,освен на photoshop ме интересува дали няма по-лесен вариант :angry:

corel draw?

Ето ви такава програма, от която ще сте много доволна. Казва се CDR Label

Аз работя с нея вече 4 години и може да прави почти всичко, което желаете.

Текстове, картини, снимки, пригодена е за различните формати кутийки.

Трябва малко повече да се занимаете с нея. Работата е много лесна и приятна.

http://www.winsov.ru/soft-75-11.php

мерси,вече я качих,сега започвам да се обучавам,дано се обуча бързо :rolleyes:

• 6 месеца по-късно...

Трябвами програмка за правене на обложки на CD-та,DVD-та.Ползвах до сега Nero Cover Designer,не ми хареса.

Трябвами програмка за правене на обложки на CD-та,DVD-та.Ползвах до сега Nero Cover Designer,не ми хареса.

Ето ти такава, която може би ще ти хареса много. Аз работя с нея повече от 4 години. Впечатленията ми са отлични.

http://www.cdrlabel.com/

неро-то си има доста хубави функций

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

поздрави: AHTOH

Ем нз ко толкова не му харесваш на Nero аз с него си ги правя и сам много доволен

• 2 месеца по-късно...

Хора търся програма за правене на обложки за дискове!Можеби сички се сещате за какво става вапрос! Тъи като много ме е мързел да пиша сички песни Под Mircrosoft Word няма ли някоя програма която сама да го прави!Аз ги пиша на тексотовия документ 5 часа после ги принтирам и така ги разпределям по дисковете!Само че е много бавно и затормозяващо...дано има някоя програмка да ме олесни.. !Аз имах нещо такова.. ама секи знае как е след ФОРМАТ и са нищу няаам апък траа да се бачка!Поне само песните да пиша.. останалото да го праи програмата (Номериране и така нататък..акапк ако има и нещо за фон да се слага ...Лилиии)

Редактирано от stanley56
Нарушение на правилата на форум "Искаме програми" (преглед на промените)

Е Кво не си разбрал бе брат! Искам програма на която да правя коверите! Да Пиша само песните.. ! ПРОГРАМА .. а не да ги праа на офис пакета.. ! Са ше свала неро ковера да го вида !

Всяка програма за запис на дискове си има модул за обложки. Със съответния импорт на съдържание. Аз съм с Roxio, има, нагоре вече казаха за Nero.

• 6 месеца по-късно...

сега съжалявам първо ако има такива теми, но моя въпрос е леко по специфичен...

аз си имам програма която да правя обложки, но моя принтер не е цветен...и ще ходя в една приятелка която си има цветен да си напечатам...

въпроса е следния...програмата която имам Cover XP е Уинбоузка, обаче нейния комп е със слак...и тъй като не е мой комп предпочитам да не се мъча да емулирам с Wine или Cedega...а да експортна готовите обложки на JPEG и да си ги напечатам така...

въпроса е има ли такава програма за Уин ХР която да си направя обложката както си я искам, и тя да ми експортва на JPEG ГОТОВАТА ОБЛОЖКА (и двете и страни) в един JPEG готова и оразмерена да може да си я напечатам, изрежа и готово...

ако имате още въпроси по моето запитване кажете...но ми трябва спешно (тази вечер)...айде хора помагайте...и мерси предварително :)

а да и не ми давайте програми за правене на CD/DVD label-и...става дума за обложки на кутийките...не на самите дискове...

Редактирано от Tenebrus (преглед на промените)

съжалявам че дабълпоствам обаче ми е спешно...и само да уточня...трябва ми програма с която ГОТОВАТА ОБЛОЖКА мога да я експортна в един JPEG файл...щото с Фотошоп е кошмар да го правя...

• 2 години по-късно...

Трябва ми програма за обложки, с която да правя заглавията на филмите на бъгларски. Примерно ето на тази снимка clash_of_the_titans_ver2.jpg да се махне английското и да се направи на български :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.