Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли за един ден да се промени живота Ви?!?!

Featured Replies

На против не мисля, че до сега живота ми е бил монотонен напротив винаги съм живяла на прекалено високи обороти...

Истината е, че преди няколко месеца живота ми тотално се промени и посоката и тя се промени...все едно всичко, което го имаше в една секунда изчезна...като магия имаше го и после го нямаше....също като раждането и смърта...Раждаш се и умираш това е кръговрата и това се случва постоянно...един се ражда друг умира или един умира друг се ражда...цикъла е постоянен и повторим и независим от нас, аз не мисля, че нещо в този живот зависи от нас всичко е съдба или драснато ни от Бога...всеки разбира различно живота и го приема по различен начин...

Не знам дали любовта може да се намери многократно, но мисля, че любовта може да се изгуби когато си я подценил или просто си я оставил да си иде без да направиш нещо, за да я изкрещиш...

Мислех си, че ще ми отговориш нещо подобно. Просто с нищо не мога да защитя моето мнение. Това бе и една от причината за раздялата ми с бивщата ( не аз бях инициатора) Последното ти изречение не се връзва с първите! Нали всичко е съдба? Защо тогава говориш за изгубена любов, която би трябвало да задържиш? Ами да ти кажа, бях в подобно положение. Крещях, прощавах, дори се молих, след като на никого не съм се молил в живота си, разкрих душата си и какво получих в замяна? Да ти кажа ли? Когато човек получава нещо, той винаги си мисли, че му е малко и иска повече! Отнеми му нещо и той ще ти се моли даже! За жалост аз не съм от тия, дето отнемат, затова отнемат от мен!

И докато си мислиш, че нищо не зависи от теб, ще се чувстваш нещастна, дори и да не го признаваш. Колко пъти си повярвала в съдбата? И колко пъти си се разочаровала? Може и да не ми отговаряш.

Защо всички жени вярват в съдбата? Ами какво да кажа за себе си, след като вярвам в моите способности и неспособности? Знам какво мога, какво не мога, какво бих могъл да направя и се стремя към последното :headphones: Съдбата за мен е затворена книга вече.

• Автор
Мислех си, че ще ми отговориш нещо подобно. Просто с нищо не мога да защитя моето мнение. Това бе и една от причината за раздялата ми с бивщата ( не аз бях инициатора) Последното ти изречение не се връзва с първите! Нали всичко е съдба? Защо тогава говориш за изгубена любов, която би трябвало да задържиш? Ами да ти кажа, бях в подобно положение. Крещях, прощавах, дори се молих, след като на никого не съм се молил в живота си, разкрих душата си и какво получих в замяна? Да ти кажа ли? Когато човек получава нещо, той винаги си мисли, че му е малко и иска повече! Отнеми му нещо и той ще ти се моли даже! За жалост аз не съм от тия, дето отнемат, затова отнемат от мен!

И докато си мислиш, че нищо не зависи от теб, ще се чувстваш нещастна, дори и да не го признаваш. Колко пъти си повярвала в съдбата? И колко пъти си се разочаровала? Може и да не ми отговаряш.

Защо всички жени вярват в съдбата? Ами какво да кажа за себе си, след като вярвам в моите способности и неспособности? Знам какво мога, какво не мога, какво бих могъл да направя и се стремя към последното :headphones: Съдбата за мен е затворена книга вече.

Не има огромна разлика от това, което нописах и това, което ми се случи....аз просто отсавих нещата да се развиват от самосебе си, но май е трябвало да съм инициативната аз...Единстевоното нещо, което съм напълно съгласна с теб така е има нещо такова, че жените вярваме в съдбата...за това оставих мещата сами да протекат както трябва...е то е било явно, че момчето не е било за мен, чак сега имам възможността да го опозная напълно...

В съдбата има нещо мистично за това така ни обърква когато видим реалността, а мъжете сте реалисти....

Света за вас е по-добро място...

Аз също съм на мение,че няма съдба,ние само контролираме живота си и посоката която му дадем,натам се развива.Никой нищо няма да ти поднесе на тепся,трябва да се пребориш за да си го вземеш.Любовта е по същия начин,но за нея трябва да се бориш през цялото време,а не само в момента в който виждаш,че тя изчезва.И аз като bildera го разбрах,но късно...сега вървим напред и правя нещата да се случват, а не ги чакам само да се случат.Моят живот също може да се променни,не коренно,но сериозно.....дори към хубаво.....

^^ANGELSING^^,

Има съдба, има и Господ. Дошъл си на този свят с някаkва мисия. Ако не я разбереш или я отречеш, ще си живееш безличнo животеца и ще ти е все тая какво се случва около теб. Може даже да не го забележиш. Ако решиш да се бориш - "съдбата" ти дава това право и дори те насърчава. Защото никoй не обича бездействащите хора. И всички, онези "сили от там горе" ти помагат да направиш всичко онова, което искаш.

Това, което искаш да ти се случи до много голяма степен зависи от теб, останалото е .... наречи го късмет, Господ, съдба и т.н. И благодарение на твоите действия живота ти се променя.

Защо тогава говориш за изгубена любов, която би трябвало да задържиш? Ами да ти кажа, бях в подобно положение. Крещях, прощавах, дори се молих, след като на никого не съм се молил в живота си, разкрих душата си и какво получих в замяна? Да ти кажа ли? Когато човек получава нещо, той винаги си мисли, че му е малко и иска повече! Отнеми му нещо и той ще ти се моли даже! За жалост аз не съм от тия, дето отнемат, затова отнемат от мен!

Любовта към една жена, респективно към един мъж, не е всичко на този свят. Това, че си наранен или отхвърлен не е най-голямата болка.

Тъй като ме затисна работата, :headphones: по-късно ще продължа.

Мисълта ми беше - Когато човек се научи да обича всички, да помага и да дава на всички, да прощава и да не наранява, ще се чувства по-добре. Не е оправдано, да решим че определена жена или мъж ни е съсипал живота. / в случая не визирам bildera_ , говоря по принцип/.

Но със сигурност, една случайна среща може да те промени. .... А срещи на магистралата, колкото искаш :headphones:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

^^ANGELSING^^,

Но със сигурност, една случайна среща може да те промени. .... А срещи на магистралата, колкото искаш :)

Затисна ме работата, ще ти отговоря някой път :yanim:

• Автор
^^ANGELSING^^,

Има съдба, има и Господ. Дошъл си на този свят с някаkва мисия. Ако не я разбереш или я отречеш, ще си живееш безличнo животеца и ще ти е все тая какво се случва около теб. Може даже да не го забележиш. Ако решиш да се бориш - "съдбата" ти дава това право и дори те насърчава. Защото никoй не обича бездействащите хора. И всички, онези "сили от там горе" ти помагат да направиш всичко онова, което искаш.

Това, което искаш да ти се случи до много голяма степен зависи от теб, останалото е .... наречи го късмет, Господ, съдба и т.н. И благодарение на твоите действия живота ти се променя.

Не съм отричала съдбата или Господ...и не съм казала, че човек е тук без мисия, просто констатирах фактите, че жените повече си падаме по мистика и все се стремем към някакви идеални отношения, пълен синхрон между партньорите и т.н. Може би нещата които писах звучаха по-обобщено...

Понякога има неща които не си струват да се бориш за тях, защото отношенията са нещо двустранно и е гадно да се натискаш на някой, а той да не те иска и да те бута примери колокото искаш в живота...

Разбира се, че може...и към добро, и към лошо...

Обикновено даденото събитие/среща е с такъв интензитет, че човек няма как да не разбере, че това ще промени живота му...

Според мен може и то по хиляди начини !

1.Ходиш си по тротоара ужасна катастрофа точно пред теб... майка и дете размазани баща без крак ужасна гледка - Психическа травма! Зял живот ходиш по психиатри !

2.Летиш с самолет единия двигател спира... аварийно кацане!? sad.gif неуспешно оцеляваш и загубваш жената и майката си от туй няма опраяне!

3.Истински случаи! Седиш си на кафе и говориш с приятели след два часа се жениш... бъдещата ти жена е на фризьор.. телефона ти звъни жената ти загинала в тежка автомобилна катастрофа сватбеният и букет седял до нея !

един малко по весел !

4.Влизаш в кафене сядаш поръчваш нещо небрежно кола,спраит,кафе,мляко точно след това влиза страхотно момиче с големи: очи,гърди дълги:крака,мигли,коси секси:усмивка,поглед,дупе,дрешки НЕ пуши НЕ пие не е правила секс с над 20 мъже :wors: ВЛЮБЕН си почваш да мислиш само за нея не можеш да я заговориш заради мусколестия и приятел :)

5.Влизаш в заведение точно с влизането попадаш на престрелка куршум улучва гаджето с което ходиш повече от 2 години !

6.Класически пример ТИТАНИК качваш се на кораб и оцеляваш но губиш майка си а си едва на 13 най трудната възраст ;)

или пък любовта на живота си :)

7.Ходиш си по тротоара минавайки под една тераса тя пада върху 7 годишното ти дете точно преди влизането на първият му учебен ден!

И това ако не е обрат на живота ти !

Ето малко радостни !

1.Рано сутрин се будиш от телефонен звън в порутената си къща и се чудиш как да си платиш тока и месечната вноска в банка ДСК... Вдигаш телефона...

Служител:Ало добър ден от обаждаме се от банка ДСК

Аз:да, ДА! До 30 минути съм в банката нали не съм закъснял много

Служител:Успокойте се господине заемат от 2500 лева е покрит от завещанието на покойния ви чичо Доналд !

има ли смисъл да разправям нататък:)

2.Проверяваш си фиш от тотото и печелиш 5-ца ти си единственият с 5-ца за това взимаш повече от 200 хиляди евро !

утре ще напиша още! защото едва виждам монитора !

Редактирано от cxmacro (преглед на промените)

Не съм отричала съдбата или Господ...и не съм казала, че човек е тук без мисия, просто констатирах фактите, че жените повече си падаме по мистика и все се стремем към някакви идеални отношения, пълен синхрон между партньорите и т.н. Може би нещата които писах звучаха по-обобщено...

Понякога има неща които не си струват да се бориш за тях, защото отношенията са нещо двустранно и е гадно да се натискаш на някой, а той да не те иска и да те бута примери колокото искаш в живота...

Не си права, че жените си падат повече по мистиката ;) Истината е, че само те си падат ;) И я ми кажи, как жените се стремят към идеални отношения, след като те постоянно променят настроението си? Разбирам да се стремиш към идеални отношения, но нека тези отношения са цял месец, а не само една седмица ;) ( лични наблюдения)

Според мен може и то по хиляди начини !

1.Ходиш си по тротоара ужасна катастрофа точно пред теб... майка и дете размазани баща без крак ужасна гледка - Психическа травма! Зял живот ходиш по психиатри !

2.Летиш с самолет единия двигател спира... аварийно кацане!? неуспешно оцеляваш и загубваш жената и майката си от туй няма опраяне!

3.Истински случаи! Седиш си на кафе и говориш с приятели след два часа се жениш... бъдещата ти жена е на фризьор.. телефона ти звъни жената ти загинала в тежка автомобилна катастрофа сватбеният и букет седял до нея !

един малко по весел !

4.Влизаш в кафене сядаш поръчваш нещо небрежно кола,спраит,кафе,мляко точно след това влиза страхотно момиче с големи: очи,гърди дълги:крака,мигли,коси секси:усмивка,поглед,дупе,дрешки НЕ пуши НЕ пие не е правила секс с над 20 мъже :wors: ВЛЮБЕН си почваш да мислиш само за нея не можеш да я заговориш заради мусколестия и приятел :)

5.Влизаш в заведение точно с влизането попадаш на престрелка куршум улучва гаджето с което ходиш повече от 2 години !

6.Класически пример ТИТАНИК качваш се на кораб и оцеляваш но губиш майка си а си едва на 13 най трудната възраст ;)

или пък любовта на живота си :)

7.Ходиш си по тротоара минавайки под една тераса тя пада върху 7 годишното ти дете точно преди влизането на първият му учебен ден!

И това ако не е обрат на живота ти !

Ето малко радостни !

1.Рано сутрин се будиш от телефонен звън в порутената си къща и се чудиш как да си платиш тока и месечната вноска в банка ДСК... Вдигаш телефона...

Служител:Ало добър ден от обаждаме се от банка ДСК

Аз:да, ДА! До 30 минути съм в банката нали не съм закъснял много

Служител:Успокойте се господине заемат от 2500 лева е покрит от завещанието на покойния ви чичо Доналд !

има ли смисъл да разправям нататък

2.Проверяваш си фиш от тотото и печелиш 5-ца ти си единственият с 5-ца за това взимаш повече от 200 хиляди евро !

утре ще напиша още! защото едва виждам монитора !

Айде утре ни дай само радостни примери ;) А и повечето ще те опонират, че точно това е съдба :) За 5-ци от тотото не ми говори, щото цяло детство съм мечтал за това - да спечеля петица и да е само една.

Съдбата се е опирала само веднъж или два пъти на рамото ми, но вместо да промени живота ми го накара да тече пак по същия начин ;) Първия път беше свързана пак с тотото . Ха ха . Пуснах едни числа, съставени от първите букви на момичето, в което бях влюбен и не бях виждал 2 години. Естествено, тия числа ги пусках години наред, но така и не уцелих и тройка дори. За сметка на това, още след първия фиш си казах. Ще уцеля от тотото! Да, ама не! Като излязох от тотопункта ми светна, че няма да уцеля нищо, щото ще срещна момичето. Да бе, така и стана. Само след 20 минути я засякох, колкото да ми размъти главата още за някоя и друга година. Ех, да не бях я срещал. Шестицата щеше да ми се отрази много по-добре.

• Автор
Не си права, че жените си падат повече по мистиката ;) Истината е, че само те си падат ;) И я ми кажи, как жените се стремят към идеални отношения, след като те постоянно променят настроението си? Разбирам да се стремиш към идеални отношения, но нека тези отношения са цял месец, а не само една седмица ;) ( лични наблюдения)

Прекалено много обобщаваш, така, че това което пишеш не е точно...защото има и мъже които си падат по мистика...

Пък да ти кажа и ти да беше жена щяха да ти се сменя настроението при тази смяна на хормоните в организма на жената...Пожелавам на всички мъж да бъде поне веднъж на мястото на една жена и то... :)

то и ти сигурно си с постоянен интерес само към една жена, а ;)

Dear ANGIE, желая ти много светлина по пътя, по който си завила :rolleyes:;) ! Бог да те пази :wors: !

Редактирано от Делфинчето (преглед на промените)

дам..често срещано явление,но и много объркащо.Май всеки ден осъзнавам по нещичко..но не винаги се опитвам да го променя..за съжаление

Моят живот го промени едно единствено телефонно обаждане...

• Автор
Моят живот го промени едно единствено телефонно обаждане...

Как го промени, ако искаш сподели :lol6:

дам..често срещано явление,но и много объркащо.Май всеки ден осъзнавам по нещичко..но не винаги се опитвам да го променя..за съжаление

Да, май промяната е бавен процес и е нужно време и воля...

• 1 месец по-късно...

Да животът може да се промени много бързо......дали ще излезе6 днес някаде навън..това може да те срещне с други хора...може да пткрие6 някои нов приятел...да нау4иш пове4е неща или да полу4иш ново предложение за работа...Ти можеш да тръгнеш по една улица,а в същото време някаква опастност да те дебне по другата.....Или просто можеш някоя сутрин да излезеш на плажа да посрешне6 изгрева.....И да срещнеш любовта на живота си.....Вси4ко е толкова непредсказуемо и свързано,но може би и в това е красотата на животът да бъде така неповторим и ние да сме разли4ни,да знаем че всеки притежава нещо пове4е от другия и обикновено имаме нужда от някой за да се променим. :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.