Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли за един ден да се промени живота Ви?!?!

Featured Replies

Може ли за един ден да се промени живота Ви?!?!

Според вас може ли за един ден да се промени живота Ви или това е невъзможно?!?!

Може ли деня Ви да е толкова необикновен дори за вас самите, че чак да не Ви се вярва?!?!

Възможно ли е това и случвало ли Ви се е подобно нещо до сега????

Може... може и за 1 минута да се промени.

На мен все още не ми се е случвало,но се надявам да се случи.Поне ми се иска да е нещо хубаво

• Автор

На мен пък днес ми се случват странни неща...промени ми се живота за по-малко от ден, което по принцип е почти невъзможно, защото не ми се случвало...

На мен пък днес ми се случват странни неща...промени ми се живота за по-малко от ден, което по принцип е почти невъзможно, защото не ми се случвало...

Това, че нещо не ти се е случвало не значи, че то не може да се случи...

• Автор

Да...

Спомням си преди време ми бяха пожелали да имам различен ден...и чак сега осъзнавам, че е възможно...

Макар, че преди да не го разбирах това пожелание.

Това, че нещо не ти се е случвало не значи, че то не може да се случи...

Да, но това е само хипотеза...но в реалността не всяка хипотеза върши работа или е полезна, понякога вреди...или пък не се случва...

Кажи дали положителна е промяната

• Автор
Важното е да е в положителна насока........;)

П.С.Така е като се омъжиш..;)

Ей, този мъник ще го бия него, ама на живо... :whist:

Няма да се омъжвам, пък и никой не ми е предложил на сериозно...а и от мен зависи дали ще приема все пак...

Даже 2 секунди.... :whist:

• Автор
Кажи дали положителна е промяната

Разбира се...а така и трябва...

Пожелавам ти го, а и на всички да Ви се случват повече хубави неща от колкото лоши неща...

Хехе, само се надявам за всички промяната да е добра, че на мен от лоши промени ми дотегна ;)

Носи си винаги хронометър със себе си, за да измериш... мое и секунда и 3 десети ;)

Моя живот се промени коренно 2 пъти за последните 26...? месеца.

Първия път се влюбих до уши, втория път осъзнах, че обожавам този мъж и го видях в изцяло нова светлина.

То това да засичаме с хронометъра е хитра идея, ако смятаме да преобръщаме нечий живот. Иначе за нашите си моменти само някой друг, най-често съдбата, знае кога точно да го включи.

Има една поговорка: Миг невнимание, цял живот страдание.

преди 4 години... една гара в провинциален град, първа среща с непознато моииче... и решението ми да променя живота си...

днес живея друг живот...

така че да

може да се промени живота за 1 4ас, за 1 минута...

друг приемр - печелиш голяма сума /томбола, конкурс.../ ... и тази голяма сума няма начин да не промени живота ти...

• Автор
преди 4 години... една гара в провинциален град, първа среща с непознато моииче... и решението ми да променя живота си...

днес живея друг живот...

така че да

може да се промени живота за 1 4ас, за 1 минута...

друг приемр - печелиш голяма сума /томбола, конкурс.../ ... и тази голяма сума няма начин да не промени живота ти...

Така е както казваш може да спечелиш нещо и това да промени живота ти....

Всъщност има моменти в живота, които постоянно го променят, но ние така и не забелязваме, че се е променил, защото си мислим, че той (Живота) така е трябвало да протече :)

• Автор
Всъщност има моменти в живота, които постоянно го променят, но ние така и не забелязваме, че се е променил, защото си мислим, че той (Живота) така е трябвало да протече :)

Напротив не мисля, че е трябвало да поротече така както е протекъл...Мисля, че живота си протича както си реши...

Или поне има неща които няма как да ги контролираме и не зависят от нас...а от друга страна има неща които напълно зависят от нас...Зависи от гледната точка, и то начина по който виждаме и приемаме живота като цяло...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Може да се промени и то за по-малко от един ден. В добър и лош аспект. Примери - много.

Разбира се, че може... да срещнеш някого, да загубиш някого... да, примери много.

Раждането на едно дете винаги променя живота.

Понякога дори и един поглед може да промени живота на човек.

В един миг може да има и болка и радост.

Скоро гледах нещо по ТВ-един човек в един ден му се роди дете и в същия ден загуби близък човек/радост и мъка/

Според мен е добре да можем да виждаме и да отценяваме тези моменти в живота си :yanim:

• Автор
Понякога дори и един поглед може да промени живота на човек.

В един миг може да има и болка и радост.

Скоро гледах нещо по ТВ-един човек в един ден му се роди дете и в същия ден загуби близък човек/радост и мъка/

Според мен е добре да можем да виждаме и да отценяваме тези моменти в живота си :shake_puter:

Да, както казва една книга мъдра:

Вечер може да влезе плач да пренощува, А на сутринта идва радост
Напротив не мисля, че е трябвало да поротече така както е протекъл...Мисля, че живота си протича както си реши...

Или поне има неща които няма как да ги контролираме и не зависят от нас...а от друга страна има неща които напълно зависят от нас...Зависи от гледната точка, и то начина по който виждаме и приемаме живота като цяло...

Аз ли не се изразих правилно? Естествено, че ние влияем на начина, по който протича живота. Обаче се обърни назад. Какво виждаш? Монотонен живот? Ако не е, тогава защо пускаш подобна тема? Ти питаш, може ли живота да се промени за един ден! Ами той се променя постоянно, защото днес си станала с една минута по-късно, което предизвиква оттърване на автобуса, чакаш на спирката следващия, без да знаеш, че всъщност любовта ти се е качила точно преди минута в автобуса, който ти си изтървала? Според теб това не е ли промяна за един ден? После намираш друга любов, но се оказва, че няма да изтраете дълго, а живота така се е оплел вече, че... Или представи си, че закъснееш с една секунда и пред теб профучава кола. Ако не беше закъсняла тая секунда нима нямаше да се промени живота ти? Просто нямаше да го има. Така, че живота постоянно се променя . Ние приемаме това за нормално, затова и пускаме подобни теми! Това исках да кажа!

Може да се промени и то за по-малко от един ден. В добър и лош аспект. Примери - много.

Ех, дай пример де :ph34r: Една случайна среща на магистралата би го променил нали :angry:

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ние сме само актьори на сцената на живота, а той е режисьорът - така че твърде често промените стават зашеметяващо бързо и не разбираме дори какво и защо става. Примерите са безбройни.

• Автор
Аз ли не се изразих правилно? Естествено, че ние влияем на начина, по който протича живота. Обаче се обърни назад. Какво виждаш? Монотонен живот? Ако не е, тогава защо пускаш подобна тема? Ти питаш, може ли живота да се промени за един ден! Ами той се променя постоянно, защото днес си станала с една минута по-късно, което предизвиква оттърване на автобуса, чакаш на спирката следващия, без да знаеш, че всъщност любовта ти се е качила точно преди минута в автобуса, който ти си изтървала? Според теб това не е ли промяна за един ден? После намираш друга любов, но се оказва, че няма да изтраете дълго, а живота така се е оплел вече, че... Или представи си, че закъснееш с една секунда и пред теб профучава кола. Ако не беше закъсняла тая секунда нима нямаше да се промени живота ти? Просто нямаше да го има. Така, че живота постоянно се променя . Ние приемаме това за нормално, затова и пускаме подобни теми! Това исках да кажа!

На против не мисля, че до сега живота ми е бил монотонен напротив винаги съм живяла на прекалено високи обороти...

Истината е, че преди няколко месеца живота ми тотално се промени и посоката и тя се промени...все едно всичко, което го имаше в една секунда изчезна...като магия имаше го и после го нямаше....също като раждането и смърта...Раждаш се и умираш това е кръговрата и това се случва постоянно...един се ражда друг умира или един умира друг се ражда...цикъла е постоянен и повторим и независим от нас, аз не мисля, че нещо в този живот зависи от нас всичко е съдба или драснато ни от Бога...всеки разбира различно живота и го приема по различен начин...

Не знам дали любовта може да се намери многократно, но мисля, че любовта може да се изгуби когато си я подценил или просто си я оставил да си иде без да направиш нещо, за да я изкрещиш...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.