Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде сте, боляри?

Featured Replies

Публикувано изображение

На 22 март е празника на В. Търново. Чества се по повод победата на цар Иван Асен II над епирския деспот Теодор Комнин край Клокотница на 9 март 1230 г. в деня на църковния празник Свети 40 мъченици (по стар стил).

Та, не разбрах - в този форум боляри има ли? Да не се крият по ъглите, ами да мятат ягнето на пеща и да се гласят да черпят - ние идваме. Нали знаете търновци, че на сбор не се кани Публикувано изображение Нареждайте масата и касите с бира
:)

Ех, да можех да съм там за светлинното представление.... Публикувано изображение

• Автор

"Звук и светлина" и друг път ще има. Ама виж - печено агънце и каса бира, само днес ще е.... Чудя се, къде са се покрили домакините?

Чудя се, къде са се покрили домакините?

Крият се, за да не ги караме да черпят :) :)

Честито на Търновци и на нас като Българи :)

Публикувано изображение

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Голяма съм заспа! ;)

Искрено благодаря от името на всички търновци, че сте се сетили за нас. :)

И Ви уверявам, че който не е гледал спектакълът "Звук и светлина", може само да съжелява. Поправима грешка. Публикувано изображение

Весела вечер на всички.

Публикувано изображение

• Автор

Не знам за вас, но аз вече достатъчно порядъчно пийнах. А и освен това, едно хубаво гадже ме чака в леглото. ;) Та който иска да гледа "Звук и светлина", който иска да купонясва. Ваше право. Добре поне, че един се присрами да поблагодари за поздрава! :wors: Остаанлите ги чакаме на реванша :speak:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Абе мани бе и празник, не стига че цял ден валя ами и куцо и сакато се изсипало в Търново, че не може човек место да си намери . ПФЮ

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Честит празник на всички боляри и болярки,както и на всички,обичащи Велико Търново! ;)

Публикувано изображение

Честито Ви и от мен, макар че ви отмениха празника, но това не пречи ;)

е как къде са болярите...

обикалят града и търсят къде да питат ще им палят ли елхата днес...

а други подготвят гала-посрещането и програмата за следващия уикенд...

все пак визитата е на най-високо равнище и си трябва сериозна организация...

пп.честит празник, макар и траурен...

• 1 година по-късно...

Честит празник на всички жители и приятели на Велико Търново - най-красивия и най-български град! :top secret:

Честит празник на всички жители и приятели на Велико Търново - най-красивия и най-български град! :top secret:

Мерси, подобно.

Честит и от мен. Публикувано изображение

Чак сега видях темата и от хорски срам ще приема всички поздравления послучай празника на града ни.Тъй като досега никой не е благодарил,явно на мен се пада честта да благодаря на всички които се сетиха днес за традиционния празник на В.Търново.И да се сещате по-често за нас,а не само веднъж в годината.

Благодарим, с малко закъснение, но бяхме заети и нямахме време за нет. Празничната вечер беше уникална с шоуто "Звук и светлина"+празничната заря ;) Да сме живи и здрави всички Боляри, Болярки и Полуболярки Публикувано изображение

Благодарим, с малко закъснение, но бяхме заети и нямахме време за нет. Празничната вечер беше уникална с шоуто "Звук и светлина"+празничната заря ;) Да сме живи и здрави всички Боляри, Болярки и Полуболярки Публикувано изображение

Тва ще ми го разясниш ли? Публикувано изображение

Може би си е хванал гадже от Дряново ?!?

Сакън... Те хората от там и котки не си вземат даже... Публикувано изображение

Тва ще ми го разясниш ли? Публикувано изображение

Ам..такива, дето не са от Търново, ама често идват тук за по няколко дена Публикувано изображение

Ам..такива, дето не са от Търново, ама често идват тук за по няколко дена Публикувано изображение

Аха...СетИх съ... Публикувано изображение

Аз най-накрая видях това велико шоу. Много ми хареса, хареса ми и зарята. Беше наистина жестоко преживяване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.