Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво предпочитате Риболов или Хижа?

Риболов или Хижа 39 гласували потребители

1. 1. Риболов или Хижа

• Риболов и палатки
      24%
      8
    • Хижа в планината
      66%
      22
    • Където кажете
      9%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Значи, идеята ми е да Ви попитам дали предпочитате да идем на палатки и да ловим риба и да пиянстваме, да правим скари и т.н., или да се качим на Паничище, на хижа, да се разходим до Седемте Рилски Езера, да пиянстваме, да си починем 3 дена?!?!?!?

Умолявам ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО, така ще помогне за взимане на решение което ще е угодно на всички!! Благодаря!!!

Аз гласувах за РИБОЛОВ И ПАЛТКИ, защото е по-дивичко и шанса да стане по-голяма веселба е огромен! И не съм ловил риба от миналата година. Но иначе и на 7-те може да скочим и без това не съм бил:down:

Аз гласувах за хижа в планината, само защото условията ще се мъъъчко по-цивилизовани, а ако може и рибоци да се ловят... cool.gif

Гласувах за хижа в планината. По цивилизовано, не по малко възможности за добро изкарване, редуване на пиянстване с релакс.

Още един глас за хижата, защото много пъти съм бил и ми допада повече от палатките. Не че не съм луд, но просто според мен ще е по-удобно и удачно.

cool.gif За рибата сьм,живея на Дунава и сьм запален рибар.Всяко лято сьм на палатки,страшно удоволствие е.Прибивам сомовете ;) и ракииката покрай сома. ;)

Та аз съм за палатките и рибата,но

с оглед шансовете ми(реално) да дойда,

мисля, че майка ще е по-склонна да ме

пусне на хижа. Така че гласувам за палатките

и бих дошла на хижата...:)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз съм за риба- повече ми допада.Природа, първобитни условия, уюут и гостоприемство насред някое хълмче до реката.Рибки, пеперудки, жабки, гущерчета, морски кончета, слънчице, смях-какво повече да иска човек.

Редактирано от Romantichkata (преглед на промените)

Аз съм за риба- повече ми допада.Природа, първобитни условия, уюут и гостоприемство насред някое хълмче до реката.Рибки, пеперудки, жабки, гущерчета, морски кончета, слънчице, смях-какво повече да иска човек.

<{POST_SNAPBACK}>

на 7-те рилски езера може хем да се лови риба хем и да се спи на хижа или в палатка по избор :) утре ще ви кажа как е сега изчезвам за там ;) ако сте навити ади :doh:

Понеже държиш да се обосновем за гласуването: Ама въобще не обичам риболова. Затова гласувах за хижа.

Но недей да ми броиш вота, защото така или иначе в близките два месеца няма да имам никакво свободно време. Пък какво остава за тридневна почивка sad.gif

Иначе много бих искал да се запозная с някои от вас.

• Автор

Твоя вот, ще го оставим висящ, ако се наложи да подкрепи при спор едната страна:hush: Сега за сега като гледам на 7-те ще се ходи. Давайте, да изкоментираме за да знаем, на мене до 2 седмици колата ми излиза от бокса, тъкмо почти ще са минали баловете, пиянството и др., и ще имаме нужда от почивка:hush:

Хижа в планината ! Още повече, че предложението е за Паничище и 7-те езера. Като свърши "компиро" може да отскоча до нас за 1 чувал... ;)

Шегувам се!

Не знам само варналии как ще дойдат ?! Все са прецакани....

Така е - щом не организират нещо по морето... :)

Ще посрещаме ли слънцето на 01.07. ???? laugh.gif

компир - картоф по нашенски и "македонски"

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

Определно идеята за хижата ми е по присърце. А и планината си е планина. Няма нищо по-хубаво от почивка в планина.

• 3 седмици по-късно...

Гласувам за риболов и палатки, като подчертавам палатки... Риболовът не ме влече много, но палатките ... огън,звезди и китари... cool.gif

Гласувах за хижа в планината, защото в казармата съм бил един месец на палатка... и определено не бях много вдъхновен. В планината чист въздух, природа, тишина и луди, луди купони...!!! cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Аз съм за "кадето кажете"

И хижата и палатката си имат предимства и недостатъци а най-важното е да стане голяма веселба biggrin.gif

Надявам се скоро да се стигнете до някакво крайно решение. Имам огромното желание да се включа и аз в атракцията.

:) Айде помислете малко бе хора, ХИЖАТА е като да си си във къщи , да си пиеш ракията на масата, да си спиш в леглото и да си къпеш в банята. Докато палатката ти предлага нешто раэлично комбинирано със риболов пред това да си си във къщи. Аз гласувах за риболова. ПОМИСЛЕТЕ. cool.gif

Аз гласувах за риболова,също съм жител на крайдунавски град и най-обичам спининговия риболов.Щука,сомче-вкъщи с чашка ромче а когато няма ромче става и ракийка или просто бяло винце.

Аз гласувах за риболова,също съм жител на крайдунавски град и най-обичам спининговия риболов.Щука,сомче-вкъщи с чашка ромче а когато няма ромче става и ракийка или просто бяло винце.

<{POST_SNAPBACK}>

Ехеееееее знаеш ти как стават работите,като видях сомчетата на снимката която качи :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.