Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Ако ще се хващам , искам минимум десет раздела , може и снимки , но се плащат допълнително :angry::angry:;):angry:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изискванията включват ли това, да не си модератор в друг сайт? Просто въпрос...

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

ако искаш да знаеш това е проява на човеколюбие и състрадателност към ближния / в случая теб/ :) .

Нали каза, че никой не ги искал?

П.П. що за странен въпрос?

Най-сетне да се намери един човеколюбив и състрадателен Човек !

Благодаря ти ! :computer2:

Най-сетне да се намери един човеколюбив и състрадателен Човек !

Благодаря ти ! :computer2:

Слънце, аз не съм "Човек" - питай доктора хехехехеххеех той ги разбира тия работи със "Жените" :)

Слънце, аз не съм "Човек" - питай доктора хехехехеххеех той ги разбира тия работи със "Жените" :computer2:

Ако трябва ще се бием с Доктора !

Ако трябва ще се бием с Доктора !

много приказваш - чакам снимките аз............ :ph34r:

Брей!Таз' тема я виждам чак сега...Я чакайте аз да питам малко.Ако стана модератор за какво ми е да ми плащат!?!?Поне така срещнах в началото...Кога ще отворите темата за изпращане на молби?Или е отворена?А сега към господата модератори да питам аз защо темата не е на мястото си в "предложения и въпроси" ,с това доказах че ставам за модератор!За четящите това мнение модератори сега след като сте го прочели го прочетете още веднъж ама с лигавещ се тон...И ми отговорете на въпроса!Моля ...

Публикувано изображение

Чак сега разбирам че това е от първи април...Както и да е ако става казвайте...

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

:clap::clap::clap: Искам тоз малечкия преди мен да стане МОДЕРАТОР, подкрепям , ама много подкрепям! Моля , ако е възможно .......голям купон ще стане - толкова е нахъсан, а от такива има нужда! :rolleyes:

Василей, от както го пусна тоя бръмбър преди години, мине не мине тая тема се вади от прахта и глей ко става... :)

Брей!Таз' тема я виждам чак сега...Я чакайте аз да питам малко.Ако стана модератор за какво ми е да ми плащат!?!?Поне така срещнах в началото...Кога ще отворите темата за изпращане на молби?Или е отворена?А сега към господата модератори да питам аз защо темата не е на мястото си в "предложения и въпроси" ,с това доказах че ставам за модератор!За четящите това мнение модератори сега след като сте го прочели го прочетете още веднъж ама с лигавещ се тон...И ми отговорете на въпроса!Моля ...

Прати ми една автобиография, снимка и мотивационно писмо на ЛС :)

Публикувано изображение

Чак сега разбирам че това е от първи април...Както и да е ако става казвайте...

ще подкрепя кандидатурата на фодор, само ако си оправи репутацията :rolleyes:

в краен случай мога да му дам от моите плюсове -- на мен и без това не ми трябват ;)

Репутацията мога да си я оправя ама да те питам както си "специална" можеш ли да ми кажеш дали в този "специален" форум се обсъжда и кой ще е модератор?Иначе от помощ не бягам!

Репутацията мога да си я оправя ама да те питам както си "специална" можеш ли да ми кажеш дали в този "специален" форум се обсъжда и кой ще е модератор?Иначе от помощ не бягам!

пусни смс и ще видиш какво се обсъжда :rolleyes:

От 2 години не съм абонат на глобул ,мтел или виваком нито пък имам ПейПал акаунт!

От 2 години не съм абонат на глобул ,мтел или виваком нито пък имам ПейПал акаунт!

става и от стационарен телефон :rolleyes:

Не помня от кога станционарните телефони пращат СМС дори и да ги пращаха то щеше да не става защото са водафонски...

Не помня от кога станционарните телефони пращат СМС дори и да ги пращаха то щеше да не става защото са водафонски...

e, сега.....

а това стаНционарен какво е, някаква станция ли :speak:

Ех...Малка грешка...Аии!Та сега:Не помня от кога стационарните телефони пращат СМС дори и да ги пращаха то щеше да не става защото са водафонски...

Ех...Малка грешка...Аии!Та сега:Не помня от кога стационарните телефони пращат СМС дори и да ги пращаха то щеше да не става защото са водафонски...

Ох, много си малък, а и не мислиш мащабно.

1. по времето не пейджърите как мислиш че се пращаха съобщения?

2. защо свързваш предаването на информация с компанията производител, то си има стандарти!

3. защо мислиш че само канал за данни може да е носител на информация? ти нали си комуникираш с другите хора с помощта на глас

Да ама там за СМС пише че трябва да е на глобул МТЕЛ или виваком ,а аз съм на Оптимус и Водафон.И кажи ми сега как да го пратя?Ще го приеме ли?

Да ама там за СМС пише че трябва да е на глобул МТЕЛ или виваком ,а аз съм на Оптимус и Водафон.И кажи ми сега как да го пратя?Ще го приеме ли?

Съжалявам, но от Португалия няма да стане, евентуално като се върнеш в България. И не се хвали че нямаш ПейПал, а си направи акаунт :speak:

Не трябва ли да имам навършени 18 г?

Не трябва ли да имам навършени 18 г?

Погледни на коя дата е пусната темата и ще си отговориш на доста въпроси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.