Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Не трябва ли да имам навършени 18 г?

не си спомням, но трябва да имаш дебитна карта (VIsa Elektron, не съм сигурен дали други работят) или кредитна карта
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

По някаква случайност знам че е от 1 април 2007 още от вчера ,но все пак си питам аз... @капнемо Ами аз си имам само училищтната карта(не е нито виза нито кредитна)...

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

По някаква случайност знам че е от 1 април 2007 още от вчера ,но все пак си питам аз...

@капнемо Ами аз си имам само училищтната карта(не е нито виза нито кредитна)...

абе стига оффтопик -- нали обсъждаме потенциални модератори, а не платената вип услуга :dancing18:

ша ви дигна warn level-a :shy11:

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

Откога ВИП-овете вдигат уарн-ът?И аз доколкото си спомням (само) тука оффтопик-ът е позволен... И какво да пращам на края и на кой?

Искат ли 18 години? Имам идеална комуникативност и другите неща описани в изискванията.Имам желание макар че едва ли ще ме вземат за модератор.Все пак да опитам.

Откога ВИП-овете вдигат уарн-ът?И аз доколкото си спомням (само) тука оффтопик-ът е позволен...

И какво да пращам на края и на кой?

на мойта банкова сметка в Euro :shy11:

Искат ли 18 години?

Имам идеална комуникативност и другите неща описани в изискванията.Имам желание макар че едва ли ще ме вземат за модератор.Все пак да опитам.

с тая репутация нямаш никъФ шанс :dancing18:

Колко трябва да е репутацията?

Колко трябва да е репутацията?

над 50, а не -50 :dancing18:

Ставаш автоматично мод, ако вдигнеш над +500 реп. Зa глобален/админ вече се доплаща. Зависи от годините/семейно положение/колко време си склонен да отделиш.

Ставаш автоматично мод, ако вдигнеш над +500 реп. Зa глобален/админ вече се доплаща. Зависи от годините/семейно положение/колко време си склонен да отделиш.

да бе

кой те излъга ?

Отдавна съм тука, знам ги аз нещата. Ама парите не стигат, в криза сме. А заплащане в натура не приемат, да им се не види.

Можже ли да ми помагаш с по +15 на ден и ще стана модератор ставнително бавно!Но ще стана!!!

:dancing18: Те последните 2 страници станаха за бисерите направо. Линда, стига ги бъзика хората, кой знае колко ЛС-та са напратили на администраторите...

Можже ли да ми помагаш с по +15 на ден и ще стана модератор ставнително бавно!Но ще стана!!!

един + от мен :ph34r:

ще станеш мод след 15 години, но нищо -- дерзай :P

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

О не Прасковка 72 на хоризонта:

4 Потребител(и) четат тази тема

1 потребители, 0 гости, 3 анонимни

1. Praskovka72

Та който мисли че ставам за модератор да казва и да ми помага като клика + на постовете ми ама да не обърква + със -!

@гошо кара ами аз не съм писал нищо и на никой отностно модературстването можеш да ни разкажеш как се става модератор!

Та който мисли че ставам за модератор да казва и да ми помага като клика + на постовете ми ама да не обърква + със -!

@гошо кара ами аз не съм писал нищо и на никой отностно модературстването можеш да ни разкажеш как се става модератор!

Със репутация няма да стане със сигурност... Дори на модераторите им се цъкат минуси просто защото са модератори...

Ето ти сигурен начин: Когато има сбирка на Калдата влизаш въоръжен, отиваш на масата на адмистраторите и ги заплашваш.

go6o е on trial :ph34r:

Със репутация няма да стане със сигурност... Дори на модераторите им се цъкат минуси просто защото са модератори...

Ето ти сигурен начин: Когато има сбирка на Калдата влизаш въоръжен, отиваш на масата на адмистраторите и ги заплашваш.

с резачкомат по възможност :ph34r:

:ph34r: Скъсах се да се смея...Имах предвид друго.Да разкажеш как стана модератор няма ли някаква тайна съставка?

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Предлагам Praskovka72 за модератор.Заради двугодишния си опит с Хакера мисля че е идеална за раздел Сигурност и антивирусна защита.

Знам че кандидатури се приемат само на 1ви април, но моля Ви разгледайте предложението ми и назначете Прасковка72.

go6o е on trial :ph34r:

Ами чакам следващата сбирка, да мога да си подсигуря поста на 100%. Ще се възползвам от съвета на Еми, с моторна резачка. The kaldata Massacre Публикувано изображение

След това пак ще съм на trial ама в съда....

Е, тя тайната съставка затова си е тайна.... Важно е със какво смазваш веригата на резачката Публикувано изображение

Искат ли 18 години?

Имам идеална комуникативност и другите неща описани в изискванията.Имам желание макар че едва ли ще ме вземат за модератор.Все пак да опитам.

Аз ви казах - пращайте ми автобиографии, снимка и мотивационно писмо на ЛС. Одобрените кандидати ще получат отговор пак на ЛС с координатите ми, където да пратят разни благинки :ph34r:

Ами чакам следващата сбирка, да мога да си подсигуря поста на 100%. Ще се възползвам от съвета на Еми, с моторна резачка. The kaldata Massacre Публикувано изображение

След това пак ще съм на trial ама в съда....

Е, тя тайната съставка затова си е тайна.... Важно е със какво смазваш веригата на резачката Публикувано изображение

резачкомат се казва - не ги бъркай :ph34r:

Предлагам Praskovka72 за модератор.Заради двугодишния си опит с Хакера мисля че е идеална за раздел Сигурност и антивирусна защита.

Знам че кандидатури се приемат само на 1ви април, но моля Ви разгледайте предложението ми и назначете Прасковка72.

Моля, без посредници и рекомендации -- само лични и индивидуални молби се приемат :ph34r:

Моля, без посредници и рекомендации -- само лични и индивидуални молби се приемат :ph34r:

абе, Лин, Кен да не би на теб да си е пратил снимките?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.