Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Ами предпочитам да си слушам квото ми е кеф отколкото да се правя на някакъв с цел задна цел!

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само аз ли чистя прах?

До кога ще ги ухажваш ??? ;) То на такова темпо едва ли ще устискаш! :P Аз до сега ти бях окачила табелката и да си проблем вече на потребителите, а не на модераторите! :);)

Само аз ли чистя прах?

bump

to bump (the thread) е точно вдигане на тема с определена цел

Като се замисля има толкова много потребители които заслужават да бъдат модератори.Например мен.Помислете.Аз съм единствения който не иска пари за това.А тези другите ще трябва да им плащате.и то цяла заплата.

Като се замисля има толкова много потребители които заслужават да бъдат модератори.Например мен.Помислете.Аз съм единствения който не иска пари за това.А тези другите ще трябва да им плащате.и то цяла заплата.

ти сега пазара ли подбиваш Публикувано изображение

ти сега пазара ли подбиваш Публикувано изображение

Всеки да го разбира както си иска.Аз нямам 18 години и не мога да имам договор. А и да имах пак нямаше да искам пари.Но с удоволствие ще помагам на форума като се грижа за някой подраздел например през малкото си свободно време за компютъра. Ако годините не са проблем разбира се.

:wors:

Мнго ми хареса частта "има толкова много потребители които заслужават да бъдат модератори.Например мен"!:wors:То и на мен не ми трябват пари ,ама да не забравяме че темата е шегаджийска!

Понеже не искаш пари, това не означава, че заслужаваш да си модератор.

ама да не забравяме че темата е шегаджийска!

Ама аз сериозно търся нови хора за екипа, не си мисли, че се шегувам :D

Знам че въпроса за пари няма връзка с работата.И какво трябва да се направи за да заслужа да бъда модератор?

Имам опит в форума от доста време и горе-долу съм наясно с някой неща.

• Автор

Знам че въпроса за пари няма връзка с работата.И какво трябва да се направи за да заслужа да бъда модератор?

Имам опит в форума от доста време и горе-долу съм наясно с някой неща.

Ама и правописа ще трябва да оправиш... :D

Ама и правописа ще трябва да оправиш... :D

Няколко запетаи едва ли ще са проблем.А и мога да си намеря такова приложение за браузера и то да ми проверява правописа, ако съм пропуснал нещо при коригирането на поста.

Няколко запетаи едва ли ще са проблем.А и мога да си намеря такова приложение за браузера и то да ми проверява правописа, ако съм пропуснал нещо при коригирането на поста.

Как да не са проблем? Никой няма да те взема насериозно, като модератор, ако пишеш неграмотно :D

аз ще ти преподам няколко урока for free :D

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

аз по нахален форумец не бях виждал до сега

Вие по какво сте компетентен колега (форумец) , кои раздел да ви поверят че да сте полезен ( празните преказки е препълнен с модове )или с Гошето , Ивчо и Елесар освен за празни приказки за друго няма да ставате

Как да не са проблем? Никой няма да те взема насериозно, като модератор, ако пишеш неграмотно :)

Аз пиша грамотно.Проверявам си всеки пост по два пъти преди да го побликувам, но понякога пропускам някоя запетая.Старая се да е максимално грамотно написано всичко.Колкото са ми възможностите.

А изобщо някой ще ме вземе ли като модератор или само си пиша тука да има нещо написано.Автобиографията ми се събира в няколко реда защото още уча, а CV-то ще е половината празно защото не работя, ако това не е проблем разбира се.Все пак важно е желанието.А мотивационно писмо не знам какво е нито как се пише?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ама аз сериозно търся нови хора за екипа, не си мисли, че се шегувам :)

За кой екип? Отбор "Стирки и метли с висше образование" ли? Публикувано изображение

аз по нахален форумец не бях виждал до сега

Вие по какво сте компетентен колега (форумец) , кои раздел да ви поверят че да сте полезен ( празните преказки е препълнен с модове )или с Гошето , Ивчо и Елесар освен за празни приказки за друго няма да ставате

Аз не съм изявил никакви претенции и не разбирам с какво съм нахален.Заразлика от теб искам да стана някакъв, а не да тъпча на едно място.

Аз не съм изявил никакви претенции и не разбирам с какво съм нахален.Заразлика от теб искам да стана някакъв, а не да тъпча на едно място.

С най най искрени пожелания да станеш мод и да се развиваш. Дано ти уважат кандидатурата. Да ти имам детските мечти за развитие.

Аз пиша грамотно.Проверявам си всеки пост по два пъти преди да го побликувам, но понякога пропускам някоя запетая.Старая се да е максимално грамотно написано всичко.Колкото са ми възможностите.

мммммммхм :yanim:

мммммммхм :ph34r:

Еееееееееее, ама страшни сте тука.Да не допусне човек грешка от невнмание.Не се оправдавам но беше късно вечерта и не бях особено съсредоточен като пишех.

Еееееееееее, ама страшни сте тука.Да не допусне човек грешка от невнмание.Не се оправдавам но беше късно вечерта и не бях особено съсредоточен като пишех.

и аз допускам грешки, предимно механични, а не от неграмотност.

затова проверявам по няколко пъти или се връщам да редактирам, вместо да се оправдавам :ph34r:

Къде е ФОДОР - ???? Да не би да съм пропуснала назначението му за МОДЕРАТОР???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.