Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Че ще става модератор, а аз не ли? :(

конкуренция е, не отричай Публикувано изображение

щъ върши работа и ще прави работа, помисли си Публикувано изображение - перпетомобиле за забава просто...

* - ще

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз искам да съм мод на уиндоус и мак ос не претендирам за линукса защото с него се оправям колкото да си настроя компа и да си пусна програмките от уина...Така че не съм конкурент на арагорн :( !

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Аз искам да съм мод на уиндоус и мак ос не претендирам за линукса защото с него се оправям колкото да си настроя компа и да си пусна програмките от уина...Така че не съм конкуршнт н арагорн :) !

ми успех, ама ако станеш първо "конкуршнт н арагорн", от там всички врати са ти отворени - само трябва да покажеш постоянство :(

Случва се по някога да сгреши човек ,и постоянство ще покажа!

ЕЕЕЕЕЕЕе, Сецнатия, стига го задява момчето, че като стане - фокуса няма да е в главата, а в задната ти част :(:)

абе не се отвори поне 1 място за коша -- много ми е мерак за там :wors:

абе не се отвори поне 1 място за коша -- много ми е мерак за там :)

клошарски нагласи ли надушвам :wors:

Редактирано от онуй дръпнaтото (преглед на промените)

Мен към кой раздел ме пордеждате? Не искам да прозвучи нахално но бих искал да съм кандидат за раздел "Битова Техника" или някой подраздел в него. Ако направят анкета много ще съм благодарен да подадете едно рамо за мен в анкетата за гореспоменатия раздел.

клошарски нагласи ли надушвам :)

ами.... срам не срам, си признавам, една от основните ми дейности във форума е да чета затворените теми :cheers:

да карам по ред:

1. сутрин като седна на pc-то (бел.авт. "сутрин" го разбирайте около 12 на обед) 1-во пробвам да се логна, ако успея, викам "Ура" !!! значи все още не съм с бан по IP.

2. преглеждам си профила да не би (пак) да ми е премахната личната снимка.

3. сравнявам си репутацията с тази от предния ден (която грижливо съм записала на един лист).

4. ако всичко е наред, паля и с 200 се понасям към коша, където прекарвам остатъка от деня.

кажете ми сега честно, не заслужавам ли да модерирам този раздел :bday11:

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

Ами заслужаваш.Ама като никой не пуска нови теми там?

ами.... срам не срам, си признавам, една от основните ми дейности във форума е да чета затворените теми :bday11:

да карам по ред:

1. сутрин като седна на pc-то (бел.авт. "сутрин" го разбирайте около 12 на обед) 1-во пробвам да се логна, ако успея, викам "Ура" !!! значи все още не съм с бан по IP.

2. преглеждам си профила да не би (пак) да ми е премахната личната снимка.

3. сравнявам си репутацията с тази от предния ден (която грижливо съм записала на един лист).

4. ако всичко е наред, паля и с 200 се понасям към коша, където прекарвам остатъка от деня.

кажете ми сега честно, не заслужавам ли да модерирам този раздел :)

Мисля, че логично да си модератор на раздела който си си сложил за заглавна страница. Моята беше "Музика", но сега е на профилът ми и модерирам само себе си Публикувано изображение

Имам само едно въпросче към кандидатите: "Какво мислите че ще правите повече от това което и сега можете, за да искате тая табелка" и да пускаме вече анкетата Публикувано изображение

Мисля че ще мога да коригирам мненията които не спазват правилата :).

Мен към кой раздел ме пордеждате? Не искам да прозвучи нахално но бих искал да съм кандидат за раздел "Битова Техника" или някой подраздел в него. Ако направят анкета много ще съм благодарен да подадете едно рамо за мен в анкетата за гореспоменатия раздел.

Ти подаде ли молба, че питаш към кой раздел сме те потредили?

Мисля че ще мога да коригирам мненията които не спазват правилата :).

Аз съм те виждал да не спазваш правилата..ко прайм при такъв случай :)

Да ,аз съм виждал че алгор и ивсот също не са спазвали правилата (отворете 3-4 ако се не лъжа страница от наказани потребители). И да добавя че аз се опитвам да ги спазвам на максимум!

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Кой е публикувал в: Наказани потребители

Потребителско име Мнения

Trichocephalus 75

stanley56 41

iovi 18

backata 17

kokomil 14

kal 8

capnemo 7

Fifa 6

Underwater 5

ostavime 2

PoliceMan 2

DX_strong 2

Stalik 2

badata 1

sifon4o 1

iordan_93 1

Филипов 1

trapped 1

VANKATA_14 1

Не имах предвид че са били наказвани!

Ти подаде ли молба, че питаш към кой раздел сме те потредили?

Да естествено, това бяха изискванията.Изпратих я на go6o_kara.

Не имах предвид че са били наказвани!

А щом са станали модератори след това, значи са си спечелили някак доверие :)

Да естествено, това бяха изискванията.Изпратих я на go6o_kara.

Ее, значи съдбата ти е в негови ръце..започвай да го убеждаваш, щото е гадняр мръсника :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

На мен имате ли ми доверие?

Знам ама все пак от 6 месеца(утре ако се не лъжа стават точно толкова) съм тук да ме виждате като човек който освен тук пред фотошопа и дриимлейвъра да си цъка някое пхп кодче къде ме виждате(естествено има малки изключения)?Или имаш предвид друг тип доверие?

Доверие не се печели лесно :)

всичко си има цена Публикувано изображение

Какво стана с анкетата :)

И ако опре до нея ще е хубаво кандидатите да спечелят доверието ни с отговор на това:

"Какво мислите че ще правите повече от това което и сега можете, за да искате тая табелка" и да пускаме вече анкетата Публикувано изображение

Аз вече отговорих!

Ясно е, че ще можеш да коригираш мнения, въпросът ми беше защо искаш да коригираш чужди мнения :cool:

Аз ако стана модератор ще се старая да бъда максимално справедлив и никога няма да използвам правата си (ако ги получа) за лични облаги..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.