Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Еееееееееее, ама страшни сте тука.Да не допусне човек грешка от невнмание.Не се оправдавам но беше късно вечерта и не бях особено съсредоточен като пишех.

ice_lion__01 ще редактира другите, а Shadow_skill ще редактира него Публикувано изображение

Имаме ли сделка Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Както гледам Ви липсавам...Даже ме търсите.Както гледам темата се е разгорещила.А към арагорн ти колко процента се шегуваш?щото ако си сериозен...

Както гледам Ви липсавам...Даже ме търсите.Както гледам темата се е разгорещила.А към арагорн ти колко процента се шегуваш?щото ако си сериозен...

той винаги е сериозен

пп. виж какъв подпис си е сложил :)

Ами това е една от причините да питам...

Или по-точно казано още не ставам за модератор :huh:.

ice_lion__01 ще редактира другите, а Shadow_skill ще редактира него Публикувано изображение

Имаме ли сделка Публикувано изображение

Не съм много съгласен защото, какъв модератор ще съм ако след това друг ми редактира писанията.Ще почнат всички да ми се подиграват като най-неграмотния модератор.

Сега сериозно.

Към кой и какво да пиша за да се кандидатирам за модератор.И в кои раздели има свободни места все още?

Не мисля че има свободни местаhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif.А пък както виждаш тук не ни взимат на сериозноhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif.А аз съм сериозен...

Търся помошник модератори!

Условия:

-компютърна грамотност

-литературна такава

-да имат свободно време

-желание и хъс за работа

Автобиография и мотивационно писмо изпращайте на ЛС. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване!

Необходимо условие е правописната грешка горе да не ви е направила впечатление...

Условия:

-компютърна грамотност

-литературна такава

-да имат свободно време

-желание и хъс за работа

Автобиография и мотивационно писмо изпращайте на ЛС. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване!

Необходимо условие е правописната грешка горе да не ви е направила впечатление...

Иска ли се 18 години?

И какво се подразбира под компютърна грамотност?

Задълбочени знания в програмирането или да може да работи с компютър и интернет?

тва за помошниците сериозно ли е? а как се каним на събеседване в тоя сняг? че скоро варна няма да я изчистят

Иска ли се 18 години?

И какво се подразбира под компютърна грамотност?

Задълбочени знания в програмирането или да може да работи с компютър и интернет?

Няма възрастови ограничения.

Необходимо е кандидатите да могат да работят с компютър и интернет поне. Всичко друго е плюс.

Съответно се предлага и обучение при нужда.

тва за помошниците сериозно ли е? а как се каним на събеседване в тоя сняг? че скоро варна няма да я изчистят

Напълно сериозно е. В случай на некомфортни пътни условия събеседването ще се проведе с помоща на дигитални средства.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FI2kqt3KNxA

Повече са Публикувано изображение

Тук в Калдата нали насила не се става модератор?

Като ти лепнат табелата иди се оплаквай Публикувано изображение

Повече са Публикувано изображение

Въййй(както казват из бургаско), и к'во ша праим сега?

Условия:

-компютърна грамотност

-литературна такава

-да имат свободно време

-желание и хъс за работа

помошник :clap:

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

Ами няма да правя нищо много ясно или пък ще си регистрирам Praskovka_72 и ще си продължавам както до сега.

Тогава администрацията ще те преследва и ще ти сложи табелка и на другия акаунт...

Тогава администрацията ще те преследва и ще ти сложи табелка и на другия акаунт...

Да ме преследват ще ги почерпя с фъстоци.

помошник :nono:

с тоя мод падам да се смея

а и точно в раздела сме

Да ме преследват ще ги почерпя с фъстоци.

а това фъстОци какво е :nono:

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

Сигурно е нещо, като пишльоци :doh:

Много ва моля, пише се ФАСТАЦИ :nono:

Сигурно е нещо, като пишльоци :nono:

по-скоро тролеи...

помошник :nono:

Колешке, много ти се мола!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.