Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Нека Калдата когато набира модератори, да подбере кандидати с подходяща култура и възпитание, интелект и не на последно място обективност.

Обида за обикновения потребител е агресивен модератор който не може да спре да се наслаждава на себе си. В някои раздели имам чувството, че сами си подават реплики и сами си отговарят.Това как се наричаше забравих в момента :whist: .

Нарича се синдром на розоцветните. Понякога се комбинира нелошо с разред кокошоподобни.

Гошо-кара изпратих ти молба сега ще ме обсъдите ли?

Кандидатурите са в процес на разглеждане.
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Информацията от първия пост актуална ли е?

Да, но за момента аз приемам документите на ЛС, тъй като екипа е претоварен с други задачи.

Да, но за момента аз приемам документите на ЛС, тъй като екипа е претоварен с други задачи.

да пратя ли е моите :yanim:

Щом като кандидатстването е отворено защо не?

да пратя ли е моите :P

Разбира се. Публикувано изображение

Разбира се. Публикувано изображение

done :P

Последно запитване.Колко време се преглеждат документите?

Последно запитване.Колко време се преглеждат документите?

Пиши на @go6o_kara,той ще те информира за подробности/ :)

Пиши на @go6o_kara,той ще те информира за подробности/ :ph34r:

Опа, сега го видях питането. Зависи, в момента се приемат още кандидатури. Когато има повече кандидати отколкото са предвидените места съответно ще дискутираме кои кандидати са подходящи. Така че не се притеснявайте, не сме ви забравили!

Опа, сега го видях питането. Зависи, в момента се приемат още кандидатури. Когато има повече кандидати отколкото са предвидените места съответно ще дискутираме кои кандидати са подходящи. Така че не се притеснявайте, не сме ви забравили!

моето application letter дали пристигна при вас ;)

моето application letter дали пристигна при вас :P

Отлежава в кутията ми. Ама ми се ще да пратиш и нещо отлежало в дъбови бъчви... ;)

Тъкмо го разпратиха по пощите на потребителите

:P

дано не са разпратили и снимките ми ;)

Отлежава в кутията ми. Ама ми се ще да пратиш и нещо отлежало в дъбови бъчви... :P

колкото по отлежава -- по-ценно става :P

Отлежава в кутията ми. Ама ми се ще да пратиш и нещо отлежало в дъбови бъчви...  :P

Хехе, dream on

Временно класиране:

Раздел Интернет, WiFi, xDSL и Локална Мрежа

Кандидати: 18

Места: 1

С колегата @Whitehart обсъжаме дали да проведем елиминациите със зарчета или да се даде задача на всеки кандидат.

Раздел Изкуство

Кандидати: 6

Места 1

Колебаем се дали изпитанието да бъде писане на критика на общозначима творба като "Козият рог" или рисуване на картина по зададена тематика.

Раздел Хардуер

Кандидати 8

Места 1

Конспект:

1. Що е компютър?

2. Как се работи с компютъра?

3. Да се начертае пълна схема на дънна платка от последните 3 години и да се обясни начина й на работа.

4. Приложения на Pentium 4 Prescott процесор.

5. Общо приложение на Sapphire Ati 4870 bulk през зимата.

Раздел Кошче

Кандидати: 2

Места: 0

Интересът към този раздел предизвиква изумление. Моля кандидатите вълнуващи се от него да си изберат друг раздел и да ме информират своевременно.

Раздел Секс, еротика и капка любов

Кандидати: 4

Места: 1

Предвид актуалната в момента тема там е вероятно елимицанцията да се проведе чрез бой с вибратори. Нека силата бъде с вас.

Раздел Неуточнен

Кандидати: 15

Места: известна бройка

И к'во правим сега?

Уважаеми потребители, ако имате предложения как по-ефективно да селектираме кандидатите, тук е мястото да ги споделите.

Предлагам за кандидатите към хардуерният раздел да се добавят в конспекта изпитните теми"Екстремен овърклок на Pentium D с боксовият охладител без заключване на PCI-е шината","Препоръчайте ми геймърска конфигурация до 400 лева с 22 инчов монитор и вибромасажен стол"както и "Любими аргументи и епитети в дискусии AMD vs Intel/ATI vs NVIDIA". P.S.Ако не е нахално,бих предложил за конспекта на раздел "Изкуство" анализ на класическият филм"Хакерът на праскови".Тъкмо ще може да се ползва и от раздел"Интернет,WiFi,xDSL и Локална Мрежа". С уважение: Маус.Мики Маус.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Аз да не би да не съм казал за къде искам?Ами ако не съм ето за къде О.С. ,ако има места за УИН и МАК ОС!

А също така и въпросът:

Колко сте сериозни?

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

аз исках за коша, ама там пък нямало места :shy11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.