Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

След 48 часа пак може да кажа ъп!!!!

Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

и мъп да кажеш все тая - модератор няма да станеш освен да се изгаврят с теб за 1-ви април и да ти лепнат само табелка, без права :cool:

Не!!!Аз не искам табелка ,само правосъдие.Може да ме направят "модератор uder cover" без табелка.Без да оставям следи.Все едно ме няма.Както съм си в анонимност :) .

Не говоря за убити ,а за теми и постове които не спазват правилата!

Ами да! Как смеят да пишат k вместо к наглите потребители! Трябва да бъдат наказани! Още малко ще почнат да пишат латинско a, а не а! Или пък латинско е неместо e!

Ади ако ще те правят мод да те правят че ми омръзна да я гледам тая тема и намеците ти че искаш да си мод.

Ти само за правила ли ще следиш или и разделче да ти поверят ще искаш ?

Аве ти що не си направиш собствен форум и да назначаваш и уволняваш !

Ади ако ще те правят мод да те правят че ми омръзна да я гледам тая тема и намеците ти че искаш да си мод.

Ти само за правила ли ще следиш или и разделче да ти поверят ще искаш ?

Аве ти що не си направиш собствен форум и да назначаваш и уволняваш !

Не може да не знае,че от 45 страници насам се гъбаркате с него. :speak:

Ами да! Как смеят да пишат k вместо к наглите потребители! Трябва да бъдат наказани! Още малко ще почнат да пишат латинско a, а не а! Или пък латинско е неместо e!

FodoR-е, и в моето име има латинска буква, да не ми го попправиш Публикувано изображение

И да ти кажа, тука са много несериозни. Шансът ти еда издириш този:

Не му помня ника, повярвай ми .. беше някъв измислен :D :D

Щом е раздавал веднъж табелки, може да мине пак Публикувано изображение

Не може да не знае,че от 45 страници насам се гъбаркате с него. :wors:

Абе не му убивай надеждите Публикувано изображение

FodoR-е, и в моето име има латинска буква, да не ми го попправиш Публикувано изображение

Фодоре,да не се чудиш буквата "Ъ",е.

Викаш, сегашните модератори не се справят? :(

Викаш, сегашните модератори не се справят? :(

Федоре, премисли три пъти преди да го отрежеш. Сега е момента да си дипломатичен!

той момента беше преди да напише поста сега вече положението е "сра маца в каца" вече хефтем си изхвърли заповедта за назначаване в коша за хартия

Ето ме като господин Дипломация:

Публикувано изображение

Да модераторите си вършат работата ,но както всички хора дапускат грешки.Естествено и аз допускам такива.Но се стремя да оправя всичките грешки.И ако правилата бяха железни трябваше това "k" което срещнах в една(или повече теми) трябваше да е наказано.За това аз искам да стана модератор.:)

Да модераторите си вършат работата ,но както всички хора дапускат грешки.Естествено и аз допускам такива.Но се стремя да оправя всичките грешки.И ако правилата бяха железни трябваше това "k" което срещнах в една(или повече теми) трябваше да е наказано.За това аз искам да стана модератор.:)

Какви грешки ще оправяш, ако не виждаш своите? Гладен ли си, та все ги ядеш тия интервали?

Не знаеш ли, дори да ти одобрят молбата, трябва да минеш тест по български, език по избор (английски, немски, френски или руски), както и такъв върху материала в раздела, който желаеш да модерираш, преди да те назначат.

Редактирано от Мaкс (преглед на промените)

Какви грешки ще оправяш, ако не виждаш своите? Гладен ли си, та все ги ядеш тия интервали?

Не знаеш ли, дори да ти одобрят молбата, трябва да минеш тест по българси, език по избор (английски, немски, френски или руски) и тест върху материала в раздела, който желаеш да модерираш.

И психологически тест за поддръжка на потребители

Ето ме като господин Дипломация:

Публикувано изображение

Да модераторите си вършат работата ,но както всички хора дапускат грешки Публикувано изображение.Естествено и аз допускам такива.Публикувано изображение

GAME OVER

За да наказваш хора, които са написали латинско к? :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

фодор-е

изписването на играта Обреченост или Период на полуразпад с оригиналните им заглавия по тази логика също противоречи на правилото да се пише на Български език

capnemo - с тоя психо тест съвсем ми срина мижавите надежди някой ден и аз да стана модераторченце....

Така е, веднъж на всеки 3 месеца минаваме на психотест, за да си подновим разрешителното за модератори. Баси, тая седмица трябва да ходя, че ще ми изстине мястото иначе... :)

фодор-е

изписването на играта Обреченост или Период на полуразпад с оригиналните им заглавия по тази логика също противоречи на правилото да се пише на Български език

capnemo - с тоя психо тест съвсем ми срина мижавите надежди някой ден и аз да стана модераторченце....

Ами ако всичко почнат с брадвата като Фодор до къде ще стигнем

Така е, веднъж на всеки 3 месеца минаваме на психотест, за да си подновим разрешителното за модератори. Баси, тая седмица трябва да ходя, че ще ми изстине мястото иначе... :)

М...за какво да ходиш....то резултата е ясен - луд :)

М...за какво да ходиш....то резултата е ясен - луд :)

Стига па ти бе! Като не си подновя разрешителното, ти ли ще ми ги даваш тия 70 лв модераторски на месец? :)

Стига па ти бе! Като не си подновя разрешителното, ти ли ще ми ги даваш тия 70 лв модераторски на месец? :)

Я не се прави на скромен, защо изпускаш една нула?

Я не се прави на скромен, защо изпускаш една нула?

Не се наядохте,ей. :)

Фодоре и купони за храна имат!Не се оставяй да те измамят!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.