Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Към кандидатите тук:Нямате шансове ,вижте ме мене най-ентусиазирания го режат с резачки ,обясняват му за това колко е трудно ,правят си шегички с него и куп други ДЕТСКИ щуротий ,тъй че не се залъгвайте нали темата е от 1 април :) !

Я гледай Иво как стана модератор :huh:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я гледай Иво как стана модератор :huh:

ако Иво ще го давате за пример .........

Окей ,аз нямам шанс.

както от всяка жена не става Домина, така и от всеки човек не става модератор, или както е казал народа -- от всяко дърво свирка не става и с това ще завърша

Какви биха били мотивите за подобна позиция ? Защо Бан - че чак и молби за милост!? Форуми - много. Методи за пререгистрации и нови посещения също. Обаче има ли смисъл от тези неща - не е ли по-правилно коректно да участвуваш само където ти е интересно? И да пропускаш останалото.

:huh::)

Окей ,аз нямам шанс.

това сам ли го усети или ти го пратиха свише?

това сам ли го усети или ти го пратиха свише?

Не знам кой как се е усетил, ама внимавайте какви ги пишете тука, че много криво разбират - аз исках само пари да ми дават, а те и табелка ми закичиха http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Да не стане като златната рибка и човека дето получил голям тенис...

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

:) Гошо дай табелката на мен, дръж си парите ... да мога и аз да всявам страхопочитание :)

Трябва да си минеш по реда - кандидатура, автобиография :whist:

Да не стане като златната рибка и човека дето получил голям тенис...

тенис или пенис :)

тенис или пенис :)

Е аз затова сложих многоточието, да не развращаваме младежта с анатомични понятия :)

Е-е-е,направо ме разби Гоше...:eek:По рано трябваше,бе...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifСега се усетих,че колежката сутринта по телефона може да не е казвала,че иска да изпробва тениса ми...:D

сложно, сложно, колко да е сложно - и бюрократите са хора, и те семейства хранят все пак

Хайде бе, не ги ли набрахте тези модератори! Кажете, поне, къде растат, за да си набера и аз.

Никой няма да се набере.Тука само лъжат.

така си е, големи са лъжци. остави ги, не им се връзвай. подиграват се само с хората.

Айде ,вече имаш 2 доказателства!

ако Иво ще го давате за пример .........

тебе ли да даваме за пример? 

@иво Ами само ти си станал мод от таз' тема, ние ще вячрваме само ако на 1 април се сложи конкурс с кандидатите и целия форум избере.

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

@иво

Ами само ти си станал мод от таз' тема, ние ще вячрваме само ако на 1 април се сложи конкурс с кандидатите и целия форум избере.

Май не си чел вчера какво ти писах

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.