Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Що пък само в последните?:eek:Тук се пресъздава със средствата на художествената самодейност суровата действителност на сцената с хващане на шаран с бастун.Ама не с куката,а с гумичката.

:yanim::) :) :lol6:
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

мъп айде бе хора, време не остана - ей го де е 1-ви април а аз тъкмо се нуждая от работата с гъвкаво работно време за през лятото

Само за през лятото не става :D

изразих се грешно - търся си целогодишна работа с гъвкаво работно време, просто сега започвам активно

изразих се грешно - търся си целогодишна работа с гъвкаво работно време, просто сега започвам активно

Идеално, тъкмо уволних секретарката :)

намигането на емотикона ме притеснява иначе съм идеално квалифициран - даже съм учил машинопис (друг е въпроса колко го знам на БДС), а и съм ти задължен

намигането на емотикона ме притеснява

иначе съм идеално квалифициран - даже съм учил машинопис (друг е въпроса колко го знам на БДС), а и съм ти задължен

Мне, няма какво да те притеснява, по тези въпроси разбиранията ми са старомодни.

БДС-подредбата никак не ми допада и се побърквам когато седна на компютър без фонетика.

ето сега вече се успокоих и мога да си изгледам новите епизоди на The Simpsons & SW:CW и аз не понасям без фонетиката - но в програмта е залегнало обучение по десетопръстна на БДС и en-us клавиатура

БДС-подредбата никак не ми допада и се побърквам когато седна на компютър без фонетика.

Хахаха ... и аз съм така .. :mad: Трепя, коля и заравям, ако някой ме накара да пиша на БДС :rolleyes:

Ето и малко инфо относно подредбата на в първите пишещи машини. Извън темата е, но все пак е интересно. 1829 г. Уильям Остин Бърт патентова работоспособна пишеща машина. Тя е била доста недодялана и голям технически проблем е било засрещането на чукчетата при бърз печат. За да се намали засрещането и за да се забави писането, през 1874 г. се появява подредбата QWERTY. Именно от тогава започва победното шествие на пишещите машини по масите на секретарките. 1936 г. Август Дворак се опитва да наложи по-ергономична подредба, но техническата мисъл се оказва безсилна пред упорството на секретарките Това предполагам е за английската подредба но тя се е запазила същата и до днес.

Хахаха ... и аз съм така .. :mad: Трепя, коля и заравям, ако някой ме накара да пиша на БДС :rolleyes:

Аматьори !

На каквото се случи - на такова се пише.

В тази връзка - важно изискване към бъдещите модератори е да могат да пишат перфектно на БДС :rolleyes:

Ето и малко инфо относно подредбата на в първите пишещи машини. Извън темата е, но все пак е интересно.

1829 г.

Уильям Остин Бърт патентова работоспособна пишеща машина. Тя е била доста недодялана и голям технически проблем е било засрещането на чукчетата при бърз печат.

Ако не се лъжа това засрещане се е получавало защото подредбата на буквите е била по азбучен ред? :rolleyes:

В тази връзка - важно изискване към бъдещите модератори е да могат да пишат перфектно на БДС :hush:

Пожелавам им успех ! :mad:

Макар че, няма значение .. дали фонетика или БДС .. важното да е вярно и на български :lol6:

Аматьори !

На каквото се случи - на такова се пише.

Браво. Та нашата подредба е създадена някъде в началото на миналия век и е известна с това че е една от най-оптималните в целия свят. Ненапразно наши машинописци редовно печелеха първи места на международни състезания

Не знаем ... скоро ще стане ясно :D Нямам търпение да видя кои ще са ... Има хора дето си заслуважат 100% да са модератори, да се надяваме, че ще са сред тях :baby:

на 1-ви април ще бъдат оповестени официално :biggrin:

Пускайте анкетата че не остана време.

Раздвоен съм, след като отрязахте моя фаворит Прасковка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif сега се чудя за кой да си пусна гласа.

Браво. Та нашата подредба е създадена някъде в началото на миналия век и е известна с това че е една от най-оптималните в целия свят. Ненапразно наши машинописци редовно печелеха първи места на международни състезания

И аз пиша на каквото се случи, с фонетиката обаче леко съм скаран.

Флекс тайп ме докарва до лудост седна ли на компютър но който го има инсталиран "без да искам" го разкарвам.

'Айде бе!!! Къде е анкетата?Форумен Протест!!!Потребителите си искат анкетата!!! Сега сериозно и спокоино ще попитам:Ще има ли анкета и ,ако да моля кажете кога ще е.

Ти не мислеше ли, че модераторите са хора на които "щом им дадеш сила, започват да се мислят за Богове"? А сега и анкета искаш. Да не искаш да ставаш Бог? :)

е чак пък бог... аз ще се задоволя и с Bruce Almighty (Evan Almighty)....и 1 Bentley :)

Аз ще съм различен де.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.