Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Някой да не ти открадна фонетиката :ph34r:

They stole my precious! Не може такова нещо, срамно е, ужас! Йо-хо-хо и три бутилки с кон или ром май бяха....
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако се гласуваше сериозно, нямаше да се ползва анкета, а всеки щеше да пише и аргументира мнението си. Смятам, че не е нужно потребителят да има сто или двеста коментара, за да може да изрази позиция. Но както и да е, ясно е че този вот е на шега. Никога не съм виждал форум, в който потребителите да си избират модовете, не вярвам и да видя някога.

Винаги има първи път :cool:

Аз ще пиша конкретно - гласувах отрицателно, понеже смятам, че на този етап потребител ФодоР е незрял за поста модератор. Желание и амбиция не му лисват, но само те не са достатъчни, искат и доста други качества за тази отговорна длъжност.

Сърбят ме пръстите да напиша мноого неща, но ще се въздържа.

ако е дясната - ще даваш

ако е лявата - ще има да вземаш Публикувано изображение

Видях е,но...нали имаше и други кандидати за модератори ?!

И аз това се чудя. Какво стана с другите кандидати? Защо ги няма в анкетата та да имаме по добър избор аз гласуване. Да не е подал само той кандидатура? Аз също подадох и най-спокойно изчаках решението на екипа, което така и не получих на посочената от тях дата.

На всичките които са гласували, благодария Ви дори да сте гласували отрицателно, няма да направия 10 акаунта да гласувам за себе си, дори аз несъм гласувал!За тези на които им се правят, и ще гласуват с едно "Да" благодария!Оу, и да не забравя, не предполагах че ще стигна дотук от тема пусната на 1 април 2007!

• Автор

На всичките които са гласували, благодария Ви дори да сте гласували отрицателно, няма да направия 10 акаунта да гласувам за себе си, дори аз несъм гласувал!За тези на които им се правят, и ще гласуват с едно "Да" благодария!Оу, и да не забравя, не предполагах че ще стигна дотук от тема пусната на 1 април 2007!

Забрави за 'Световния мир' :clap:

Ти ме допълни.Арагорн, благодря ти че си добавил анкетата :clap: !

Забрави за 'Световния мир' :clap:

И Бог да благослови.. България :clap:

Ти ме допълни.Арагорн, благодря ти че си добавил анкетата :clap: !

един скромен съвет от леля ти Линда -- започни от дребните наглед пропуски и грешки, който обаче правят лошо впечатление:

благодария

благодря

Някак си от доста време се съмнявах дали нямам грешки, особено тази.Ще си взема речник за файърфокса.

Някак си от доста време се съмнявах дали нямам грешки, особено тази.Ще си взема речник за файърфокса.

Спокойно, пич.

Има и по-зле от теб, защото ти поне започваш изречението с главна буква и използваш препинателни знаци, което е едно перфектно начало на желанието ти да се научиш. Публикувано изображение

Знам че има доста по-зле от мен, обаче до някъде ме е и срам 'щото завърших 4 клас с 6, а се излагам като не знам си какво.

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Беше забавна тема, доста се посмях.Мисля че днес ще и сложим край, за две години един модератор не е лошо. Фодоре и да почерпиш.Обеща да се откажеш от заплатата и да я дариш за благотворителност. п.п А линкове към 15 теми които не са по правилата пусна ли?

повечето теми са от 2004-2005, когато аз лично не знам какви са били

правилата :rolleyes:

Изпревари ме, темите са отминалия век.

Дай нещо по актуално.И защо не си ги докладвал?

Обещах да ги сложа тук, може да са стари, но правилата сега са такива.Кал, ако се появиш тук ще попитам имаш ли копие на правилата от това време?Сега ще видя за нещо по-актуално. :rolleyes: Португалски интернет...

Правилата през 2004-2005 не са били такива каквито са сега и тогава тези теми не са били в разрез с правилата, което значи, че мястото им не е никъде другаде, освен в раздела в който са и в този им вид.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Темите около юли 2005 започват да нарушават правилата.

Добавка:

Има ли гласуващи?

off: Aragorn(Elesar) правилно подушваш :P off 2: забелязвам огромна липса на вкус, индивидуалност и способност за себеизразяване сред потребителите в темата "покажете вашия десктоп" on: FodoR - още повече упорита работа, много постоянство и непрекъснато желание за самоусъвършенстване трябва да имаш за следващия път. тогава мога и да гласувам с Да. а защо този път гласувах с Не, не мисля че Ви влиза в работата; още по-малко трябва да се дават обяснения и не се блъскай като безгласна буква във всички области на информационните технологии, само защото всички останали правят така и защото е модерно - твърде много станахте "дизайнерите", "web dev" и "системните администратори" намери собственото си призвание и го следвай неотлъчно, каквото и да ти струва and last but not least: работи с компютрите; не им позволявай те да работят с теб off 3: забравих си оф-топика от толкова писане

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

За един месец от 24 страници тази тема стана 69?!Малей, и за всичко това съм виновен основно аз :P ... Благодаря на тоз' дето е гласувал :P .

Анкетата колко време ще виси?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.