Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

Я не се прави на скромен, защо изпускаш една нула?

Да, бе..виж го как се прави..все едно за 2 години не е получил никакво увеличение на заплатата.. :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

фодор-е

изписването на играта Обреченост или Период на полуразпад с оригиналните им заглавия по тази логика също противоречи на правилото да се пише на Български език

capnemo - с тоя психо тест съвсем ми срина мижавите надежди някой ден и аз да стана модераторченце....

и аз ще отпадна от теста с гаранция -- с тая моя доминантна агресия,

около 50% от потребителите ще са с бан, а част от колегите-модератори -- с последно предупреждение :)

Хубу де, колеги, защо сега разкривате такива детайли... Сега остава да кажете и за безплатните карти за градския транспорт :)

Хубу де, колеги, защо сега разкривате такива детайли... Сега остава да кажете и за безплатните карти за градския транспорт :)

ех, ти пък градски транспорт...мислех, че ви дават служебни автомобили :)

+бeзплaтeн интеpнет + пoдapъk лaптoп или нacтoлeн кoмпютъp.

Фодоре познай останалите букви на латиница.(това е част от теста за наблюдателност) Публикувано изображение

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

ех, ти пък градски транспорт...мислех, че ви дават служебни автомобили :)

Много ясно, тия карти ги раздаваме на роднини и приятели... Иначе си джиткаме със служебните джипчета...

Много ясно, тия карти ги раздаваме на роднини и приятели... Иначе си джиткаме със служебните джипчета...

....за придвижване от подфорум А до подфорум Б, нали ?

....за придвижване от подфорум А до подфорум Б, нали ?

Те това с метлите го правят. :P

Те това с метлите го правят. :P

яхнали метлите ли :)

А викаш на нас да не издаваме детайлите :)

ние другите ги знаем :P

Много ми е любопитно,кандидат-модераторите,какво мислите че прибавяте,прибавяйки табелката "модератор"?Дали наистина си давате сметка какво,наистина,си пожелавате?Давате ли си сметка с какво се нагърбвате,как това ще рефлектира върху свободното ви време,колко хора ще променят драстично отношението си към вас,как ще се чувствате?Внимавайте какво си пожелавате,защото може да се сбъдне...Как се става модератор ли-обаждат ви се хора,които уважавате и ви предлагат да се включите,за да помогнете на форума.Първата си повиквателна за националният отбор получих,когато не се бях оправил достатъчно от гадна контузия.Приех на мига,в такъв момент за един роден състезател(потърсих алегория за "мъж"),нищо друго няма значение,ноблез облидж,btw станах европейски шампион тогава,но контузията ме извади от спорта впоследствие...Така стана и с любимият ми форум.Цялото ми време и способности(ако ги имах),бяха за форума...После почнаха личните съобщения.Е как да обясниш на първосигнално говедо,че не целуваш задници,че не се кефиш на "положението" си,че изобщо не ти е през дедовия какъв те изкарват,когато знаеш какво си...Да не можеш да отговориш подобаващо на съобщение,заради ангажимента ти към форума.Да не постваш добрите си резултати в тестове,заради мира...Аз съм нервен и нагъл човек,този който ме започне,без да ме довърши,ще бъде довършен от мен.Така стоят нещата.

+1

Точно казано. Понякога съжалявам, че навремето ми предложиха тази отговорност. Добре си бях и без нея...

и аз точно това щях да пиша-за какво ви е да ставате модератори, а и без това форумът си има достатъчно...не може всички да са модове егати:Р

+1

Точно казано. Понякога съжалявам, че навремето ми предложиха тази отговорност. Добре си бях и без нея...

мдаааааааа - супер кеф е :P:ph34r:

и аз точно това щях да пиша-за какво ви е да ставате модератори, а и без това форумът си има достатъчно...не може всички да са модове егати:Р

аз лично просто се бъзикам в тази тема :ph34r:

била съм модератор в няколко форума и достатъчно дълго -- не бих се нагърбила отново с подобни ангажименти и отговорности.

аз лично просто се бъзикам в тази тема :)

Е да, ама вече дори не е смешно :/

По един или друг начин знам какво е да си модератор.Знам че трябва да си даваш свободното време за това.И аз не го искам заради табелката или това че (може би) щеполуча повече оважение от някои потребители.Не ,не искам "табелката" или каквото и да е друго което ще покаже че съм нещо повече ,аз както вече казах го искам за да може да има плюс няколко процента спазване на правилата.Целта е темите които не спазват правилат да бъдат заключвани МОМЕНТАЛНО или коригирани отново МОМЕНТАЛНО.Сещате ли се че при 1154259 мнения и 173306 потребителя 50 модератора не винаги са достатъчни.Не Ви ли е направило впечатление че има форуми в които темите нарушаващи правилата си стоят по 1-2 часа?!Може да не съм перфектният модератор ,ама явно няма дастатъчно модераторка активност в някои форуми.Просто аз имам желани защото със времето започнах да се дразня от това(много да се дразня).

По един или друг начин знам какво е да си модератор.Знам че трябва да си даваш свободното време за това.И аз не го искам заради табелката или това че (може би) щеполуча повече оважение от някои потребители.Не ,не искам "табелката" или каквото и да е друго което ще покаже че съм нещо повече ,аз както вече казах го искам за да може да има плюс няколко процента спазване на правилата.Целта е темите които не спазват правилат да бъдат заключвани МОМЕНТАЛНО или коригирани отново МОМЕНТАЛНО.Сещате ли се че при 1154259 мнения и 173306 потребителя 50 модератора не винаги са достатъчни.Не Ви ли е направило впечатление че има форуми в които темите нарушаващи правилата си стоят по 1-2 часа?!Може да не съм перфектният модератор ,ама явно няма дастатъчно модераторка активност в някои форуми.Просто аз имам желани защото със времето започнах да се дразня от това(много да се дразня).

Ако толкова се дразниш, няма да е зле да спреш с интернета за малко. Кажи ми какво ще коригираш МОМЕНТАЛНО, като не можеш на български да пишеш.

Редактирано от Мaкс (преглед на промените)

Имам си иззвинение - до четвърти клас бях в България.Не можем да сме перфектни.И за инернета - развивам онзи синдром за зависимост.:biggrin:

Ако толкова се дразниш, няма да е зле да спреш с интернета за малко. Кажи ми какво ще коригираш МОМЕНТАЛНО, като не можеш на български да пишеш.

Ти пък сега,издребняваш.

Имам си иззвинение - до четвърти клас бях в България.Не можем да сме перфектни.

Прав си, само издребнявам аз, гледай как проблема с k-то на заден план го оставих.

+1

Ох...да ти има човек кахърите.Ма,те лесно мооо та маанат. :biggrin:

Макс,ти пък какво си се хванал за нищо и никакви седемнадесет грешки в дума?

Някой да ми сложи БАН за спам,че да изляза от тази тема. :blink:

Кажете ми правилно ли ме тази тема да я има?

моля

от azbuka2

Днес, 19:12

Кажете ми правилно ли ме тази тема да я има?

Но когато някой модератор на раздела или глобален се появи, си заминава темата, нали? :) А, като се пусне един доклад става още по-бързо :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.