Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com набира модератори

Featured Replies

:biggrin: Ииии хората се чудат как да се подмладяват, ти се 'фалиш че си стар :)
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 54,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

:biggrin:

Ииии хората се чудат как да се подмладяват, ти се 'фалиш че си стар :)

:biggrin: Стар значи опитен, мъдър, умен, красив.... а не фалипръцко хихихихи

Аз съм сериозен кандидат.Кога ще пуснете анкетата?

Аз съм сериозен кандидат.Кога ще пуснете анкетата?

май те изпревариха :)

Ти си готова за "Секс, еротика и океан любов".

:) +

Коооойййй посмя да скъса Фодор!!!!! :) Ще му мяча под терасата по цели нощи!!!! :)

Моята кандидатура скъсахте ли я? Или не сте стигнали до нея?

Благодаря ти ВЕДРА!А към Арагорн -Първата може и да е скъсана ,ама следващите?

Сигурно и следващите така :nono:

FodoR нищо лично приятелю, ама защо толкова много си го слагаш на сърце?

Едва ли някой ще стане модератор .. в "Празни приказки и забава" :headphones: И все пак ... много труд се иска за да станеш модератор(съдейки по посещаваемостта и популярността на форума), аз само 1 път съм била ... И то без да искам станах :speak:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

аз само 1 път съм била ... И то без да искам станах :biggrin:

раздухай малко де Публикувано изображение

да не си налучкала паролата на мод Публикувано изображениекато мен...

Айде кажи как си станала ,азмного труд полагам ,на ден поне по два доклада изпращам все пак!

Айде кажи как си станала ,азмного труд полагам ,на ден поне по два доклада изпращам все пак!

Пробвай като спреш да се натискаш за.... работата :cool:

Доклади всеки изпраща, мисля?deliverme ме научи :) и ся много готино така, цъкаш на докладвай и няма излишни нерви :D Мерси deliverme :)

Как станах - "Музика" .. ами нямаше модератор(в смисъл кандидат за раздела в неговият форум), а той ме видял, че съм била активна тука в в нашия форум, и хоп ЛС и аз му викам, ми добре .. тамън и аз да понауча нещо :mad:

И те така ... ами как да станеш .. аз отговора не знам .. :D питай управата :)

Ама виж, ако спреш да ги притесняваш може и да се замислят, ама ако не те искат ... простооо ... загуба на време.Форума е голям ... големи отговорности не може да сложат всеки, който поиска ... така мисля де :cool:

Как станах - "Музика" .. ами нямаше модератор(в смисъл кандидат за раздела в неговият форум), а той ме видял, че съм била активна тука в в нашия форум, и хоп ЛС и аз му викам, ми добре .. тамън и аз да понауча нещо :cool:

Кой е "Той" Публикувано изображение

1. Обещаи че ще даваш модераторската заплата за благотворителност.

2. Поне по десет доклада на ден трябва да пращаш.

3. Трябва минимум по 18часа в денонощието да си на линия във Форума.

4. Трябва да си активен поне в четири-пет раздела.

6. Подмажи се на колкото се може по-голям брой обикновенни потребетели.Като пуснат анкетата,те ще гласуват за теб.

7. Оправи си репутацията минимума е +100.Има няколко хитринки как бързо да си оправиш репутацията ама няма да ги издавам.

Да знаеш че почти са избрали новите модератори Публикувано изображение от сигурен източник знам че на 1ви април ще го обявят.

АмОрЕтО не знае за Карамелчо :cool: Интересно ще е и модераторите да си кажат как са ги взели на работа, за да добием представа дали отговаряме на изискванията :mad:

Не му помня ника, повярвай ми .. беше някъв измислен :D :D

Ostavise?

Я кажи, като опитала това поприще, как беше Публикувано изображение

Знам.Ти какво друго си помисли?

Доклади всеки изпраща, мисля?deliverme ме научи и ся много готино така, цъкаш на докладвай и няма излишни нерви Мерси deliverme

Как станах - "Музика" .. ами нямаше модератор(в смисъл кандидат за раздела в неговият форум), а той ме видял, че съм била активна тука в в нашия форум, и хоп ЛС и аз му викам, ми добре .. тамън и аз да понауча нещо

И те така ... ами как да станеш .. аз отговора не знам .. питай управата

Кажи сега, не се ли създава впечатлението, че местоимението той замества deliverme?

Кажи сега, не се ли създава впечатлението, че местоимението той замества deliverme?

Само, ако не я познаваш ;)

Ostavise?

Я кажи, като опитала това поприще, как беше Публикувано изображение

Не е той. :)

Как ... добре беше ... ама за 1 месец и нещо .. не е било кой знае какво ... :D

Стигна ми да науча правилата на форума и да изтрия една две темички, които се дублираха ... Иии казчвах яко музика :D

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.