Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое ви е любимото ястие?

Featured Replies

Вие не можете да ме хванете Публикувано изображение

На какво се обзалагаме ? Публикувано изображение:clap:

Fifa: ти избери какво ти се губи

Аз на тебе ко съм ти казала за постовете ... ще те препека с картофки , да знаеш ...

Ти ще загубиш...щото аз ще те хвана Публикувано изображение

Редактирано от Serendipity (преглед на промените)

• Отговори 234
  • Прегледи 76k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калорийна бомба от нешоколадов тип. Нещо подобно на това на снимката, но не съвсем. Разликата е, че яйцето го пържа от двете страни, като като го поръсвам с малко червен пипер и сол на вкус..Обичам т

• Любимото ми ястие е вкусно сготвеното ястие. Без ония октоподи, миди, скариди и всякакви подобни морски дарове.

• бял боб във всички възможни варианти; свинско месце - от крачетата до ушичките - всичко във всички видове гозби; салата от домати с магданоз и люти чушки станаха десетки ястия, ама не мога да избер

Mусака, пулнени чушки... Пържени картофи със сирене [пкс] :)

Mусака, пулнени чушки... Пържени картофи със сирене [пкс] :)

Сервитьорски жаргон използваш май а? Публикувано изображение

Пържени адвокатчета за предястие,салата от пресни блондинки с копър и магданоз,Задушени Мозерчета алангле и за десерт АлПалачинки в сладко-кисел сос.

Ти много добре си похапваш не ти ли е мношко :):P:eek:;)

Пържени адвокатчета за предястие,салата от пресни блондинки с копър и магданоз,Задушени Мозерчета алангле и за десерт АлПалачинки в сладко-кисел сос.

С този изтънчен вкус би могъл да опиташ "креп сизет" вместо АлПалачинките... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сервитьорски жаргон използваш май а? Публикувано изображение

Е, най-добрата ми приятелка 7 години вече е сервитьорка, се да съм понаучила нещичко:whist:

Ти много добре си похапваш не ти ли е мношко :yanim::baby::wors::)

Taka като ми гледаш мутрата дали ми е мноШко? Ясно е,че диети не ми трябват:whist:

Taka като ми гледаш мутрата дали ми е мноШко? Ясно е,че диети не ми трябват:)

Oх, и на мен не ми трябват. Какво да ям да напълнея? :)

Деликатеси - жабешки бутчета, риба, раци, различни сирена и т.н.

Всякакви риби и рибни деликатеси, също мекотели, главоноги и членестоноги...

Ей такива работи обичам! :yanim:

Сладолед и сметана! :)

Закуска: панирани пилешки хапки със шоколадов с(К)екс за десерт.

Обяд: Мъжленца на фурна по викингски с чаша червено вино и салата от ахилесови петички.

Следобедна закуска: Ярешки бутчета на скара,заляти с нектар от праха на букет момини сълзи...И една Адамова ябълка,но обелена - без целулозата.

Вечеря: Суфле по рецептата на майстора.Рецептата ще ти я дам на ЛС,ако те интересува.Плюс коктейл "Оргазъм" с 2 барови черешки.

едит: към поста под настоящия: схванала си точно целта на занятието:angry:

Редактирано от trapped79 (преглед на промените)

Обяд: Мъжленца на фурна по викингски с чаша червено вино и салата от ахилесови петички.

Следобедна закуска: Ярешки бутчета на скара,заляти с нектар от праха на букет момини сълзи...И една Адамова ябълка,но обелена - без целулозата.

Вечеря: Суфле по рецептата на майстора.Рецептата ще ти я дам на ЛС,ако те интересува.Плюс коктейл "Оргазъм" с 2 барови черешки.

Охо...какъв кулинар и диетолог си имаме тука :angry: Представяш ли си сега всички дами с проблеми да почнат да се обръщат към теб :)

Е, най-добрата ми приятелка 7 години вече е сервитьорка, се да съм понаучила нещичко:)

:):wors::wors:

Много поздрави на приятелката ти. :bye:

Охо...какъв кулинар и диетолог си имаме тука ;) Представяш ли си сега всички дами с проблеми да почнат да се обръщат към теб :)

Лошо ще стане ако искат лично да ги преглежда. ;):wors: :bye:

едит: към поста под настоящия: схванала си точно целта на занятието;)

Дай рецептата за суфлето, че с другото днес приключих. Сега да правя вечерята... :P

Всички видове спагети-това мога да го ям винаги.И като зема да си го навивам на виличката -МмммМммМ,супер.Ето една рецепта за спагети с кайма и сушени манатарки(измислена от мен :bye: ) Сварявате спагетите,оставяте ги настрани.За соса:кайма(най-добре пилешко,но в момента може и друга),200-300 гр. сушени манатарки,доматен сос,100-200 гр кашкавал,чесън,зехтин,сол.Слагате няколко скилидки чесън в нагорещен зехтин,след това каймата и най-накрая манатарките.След това доматите.По желание пресен босилек.Заливате спагетите със соса и настъргвате обилно кашкавал.Лесно и просто.Приятен апетит!

Редактирано от randb (преглед на промените)

Много обичам миди във вскичките им варианти ,но най-вече на ламарина на брега на морето с чаша бяло студено вино. Обичам и китайска кухня,но да не е от сорта :"Прясно е ,до преди малко лаеше".

Редактирано от MERI77 (преглед на промените)

Много обичам миди във вскичките им варианти ,но най-вече на ламарина на брега на морето с чаша бяло студено вино.

Ох като чета тая тема и огладнявам.

До толкова съм гладна,че след малко ще заръбам подлошката за мишката. :whist: :bye:

Много обичам миди във вскичките им варианти ,но най-вече на ламарина на брега на морето с чаша бяло студено вино.

Обичам и китайска кухня,но да не е от сорта :"Прясно е ,до преди малко лаеше".

не е зле китаиската кухня но имат ястия които просто не се слагат в уста-като варен бамбук със захар и подлучен сос... Публикувано изображение

Аз като представител на зодия Стрелец мога само да кажа че сме големи чревоугодници :P Обожавам пълнени чушки,мусака,сармички,таратор,пица,офф още има,ама да не запълвам място:)

Оооооо,що се отнася до ядене -там съм. Обичам всякакви ястия само да не са свързани с "морски гадинки".А чак любимо май нямам, но предпочитам да е с пилешко мисо Публикувано изображение

Оооооо,що се отнася до ядене -там съм. Обичам всякакви ястия само да не са свързани с "морски гадинки".А чак любимо май нямам, но предпочитам да е с пилешко мисо Публикувано изображение

:)

Аз така и не се научих тия морски да ги ям,но за пилето не споменах заради едно жълто такова аватарче :P което го обичам с ориз и зеленце :P

обичам да ям ориз по китайски, супички,риба и пилешко! :wors: обичам спагети , свежите салатки и май е тва :) ама най-често си припичам филийки и си правя сандвичи с черен хляб и така :P

Аз много обичам да си опитвам ... Публикувано изображение

Най-много ми харесват пържените картофи и рибата като основни иначе обичам да си опитвам и всякакви деликатеси.

Много обичам италианска кухня, особено спагети и пица, китайска - сладко-киселите ястия и тези с ананас и някои от манджите на баба (прави страхотни панирани чушки, зеле и палачинкова торта).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.