Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое ви е любимото ястие?

Featured Replies

1.пържени картовки 2.риба 3.спагети :)

• Отговори 234
  • Прегледи 76,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калорийна бомба от нешоколадов тип. Нещо подобно на това на снимката, но не съвсем. Разликата е, че яйцето го пържа от двете страни, като като го поръсвам с малко червен пипер и сол на вкус..Обичам т

• Любимото ми ястие е вкусно сготвеното ястие. Без ония октоподи, миди, скариди и всякакви подобни морски дарове.

• бял боб във всички възможни варианти; свинско месце - от крачетата до ушичките - всичко във всички видове гозби; салата от домати с магданоз и люти чушки станаха десетки ястия, ама не мога да избер

ОФФ: ЛюбоФ, любоФ сварен картоФ, разрежеш ли го на средата е суроФ!

• 2 седмици по-късно...

Картовки, картовки кой ли не ви обича Вас картовки..........

Обожавам ги-картоФките :)

1.Пържени - слагат се скилидки чесън - вкуса е невероятен

гарнитура сиренце и :ph34r:

2.На фурна - с маргарин (масло) и малко олио + тарос (естрагон),малко червен пипер,сол,вода почти до горе (там е тайната)

3.На кюфтета - сварявате ги предварително обелени (аз имам микровеле и става много бързо),после като изстинат ги мачкотите с нарязан лук,едно яйце сурово,черен пипер задължително и чубрица,сиренце ако имате стават още по-вкусни-после сместа малко да стегне в хладилника,овалват се в брашно или галета и пържите

:P

Гаспачо - испанскa студена доматена супа, особено лятото.

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Какво ще кажете за едни посни лозови сърмички с яйце и сирене ммммммм вкусотия.А за едно пълнено прасенце в селска фурна ммммммозък.Едно остана недоизядено последния път сега често си мисля с умиление за него Публикувано изображение

За мен: дунавска скумрия на скара, с много магданоз и бира(също много).

обожавам пиле - печено, панирано, с ориз, на грил, с картофи, със зеленчуци...

• 3 седмици по-късно...

обожавам пиле - печено, панирано, с ориз, на грил, с картофи, със зеленчуци...

м...м дояде ми се ;) ;)

Сега се усещам че нямам любимо ястие, харесва ми всичко което е добре и вкусно сготвено Публикувано изображение

Сега се усещам че нямам любимо ястие, харесва ми всичко което е добре и вкусно сготвено Публикувано изображение

Изгорялата манджа вкусна ли е? Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Ами любимото ми ястия е мусака,пилешки пържоли,пържени картофки,чийсбургер от "Макдоналдс",пица /всякаква само да е пица ;) / ,сладоледена торта и крем караммел. Публикувано изображение

Пържола 20х20х4 см с гарнитура шишчета без значение пилешко телешко или свинско само да не е уфсъ ;)

Пица ,,Пеперони,,

Спагети ,,Карбонара,,

Пуканки с карамел(ям за вечеря)

Коприва на каша

Баница със сирене

Гъби-соте

Салатите са ми любими, а ако са съчетани с пилешки бутчета Публикувано изображение

Пържени картофи с кюфтета

Мусака

Лазаня Публикувано изображение

Обожавам българската кухня-всякакви кебапи,гювечи ,пълнени пиперки,пиперки бюрек,тутманици,тиквеници,чечермета и мн.други.Особено бълг.селска кухня-гювечета,боб в гърне и др.Ех,защо не е жива баба ми-беше ненадмината готвачка.

пиле с картофи

а картофи мога да ям под всякаква форма , по всяко време на деня Публикувано изображение обожавам ги :handshake:

пъстърва на скара... мМммМмм

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

пъстърва на скара... мМммМмм

Тогава ти препоръчвам ако ходиш към Казанлък непременно се отбий в село Енина на 4 км от града.Там има хотел-ресторант "Пъстървата"-невероятен лукс и страхотни ястия.Хотела има свой развъдник за пъстърви и ядохме пъстърва на скара-няма да съжалявате!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Тогава ти препоръчвам ако ходиш към Казанлък непременно се отбий в село Енина на 4 км от града.Там има хотел-ресторант "Пъстървата"-невероятен лукс и страхотни ястия.Хотела има свой развъдник за пъстърви и ядохме пъстърва на скара-няма да съжалявате!

за това май говориш...

интересно звучи и ще бъде преслушано в скоро време...

Благодаря за идеята! От известно време обмислям една малка екскурзия в Стара планина - това ще е! Непременно ще опитам и вкусната пъстърва!!!

Като се върнете чакам отзиви и снимков материал.

• 2 седмици по-късно...

О и аз съм за посещението на село Енина,там е превъзходно.Ние от Габрово доста често прескачаме дотам,за да си похапнем добре приготвена риба

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.