Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечното дерби Левски-ЦСКА

Какъв ще е крайният изход на мача? 101 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е крайният изход на мача?

• Победа за ЦСКА
      41%
      39
    • Равенство
      3%
      3
    • Победа за Левски
      55%
      52

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Много съм изненадан че няма такава направена тема ... та остават 4 дни до Вечното дерби.Какви са вашите прогнози,мислите ли че тази година ще има повече от петнадесетина хиляди зрители и ще има ли победа с повече от 1 гол разлика? :)

• Отговори 168
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мисля,че ЦСКА ще бие, друг е въпросът дали това ще им донесе титлата.

3:1 за ЦСКА ! Моментната форма,никога не е имала значение в това дерби,така че психологическото предимство на Червените,няма да е от значение !

От значение ще са индивидуалните качества на футболистите,а тук нещата определено са в полза на ЦСКА.

Очаквам над 25 000 зрители на стадиона/и аз ще съм там/.

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Следващия обиден коментар изяжда бан за 30 дни.

Айде дръжте се културно!

Силно се надявам да се представим подобаващо. Пък резултата, какъвто такъв. Важното е да покажем игра и желание.

Пожелавам успех.

• Автор

Аз съм на мнение че мача ще е Х или победа за Левски ... а тази година 100 процента ще има много повече зрители заради многото обещания на новото ръководство на ЦСКА,а и в момента и 2та отбора се намират в превъзходна форма,така че мисля че ще се получи едно истинско дерби,не като в последните 5-6 години :wors:

Резултатът от анкетата малко ме озадачава.. хаха...

Всеки случай единица няма да е.... :angry::)

Дойде им акъла на хората. :blink:

И все по-интересн ще ти се струва. хих

Дойде им акъла на хората. ;)

И все по-интересн ще ти се струва. хих

Аз се чуда къде си се денал, а ти тука...

Небойсе братовчед малко ще срамувате тоя път 2 : 0 за ЛЕВСКИ аз съм чел книгата,и знам какво ще стане.

Къде си бе душо?

Освен да се пуснем на садиона или да си отворим някъде по няколко бирички. Какво ще кажеш? ;)

Да се препсуваме като хора. хахахаха

Заеби тия книги.

• Автор
Пак разчитаме на чуждестранен съдия....Те правят по-големи грешки от нашите, само дето футболистите не им се мятат да ги бият и всичко си протича нормално.....

По-добре ще е с чуждестранен съдия,поне после няма загубилите да се оправдават че съдията е бил син или червен ;)

По-добре ще е с чуждестранен съдия,поне после няма загубилите да се оправдават че съдията е бил син или червен ;)

Вярваш ли си? :)

• Автор
Вярваш ли си? :)

А е като се замисля,не си вярвам :yanim:

А иначе досега са били продадени едва 2000 билета,така че едва ли тая година ще има повече от 15-16 000 души ;)angry.gif

Има и все повече тъмнокожи футболисти на терена...

Докато двата отбора се удрят под кръста,не може ли Локомотив София ,да ги надцака и грабне първенството ?

САМО ЛЕВСКИ ;);):wors:;) ;) ;)

“М-Тел” налива пари за дербито

Изпълнителните директори на Левски и "М-Tел" Константин Баждеков и Йозеф Винацер са доволни от параметрите на новия договор, подписан вчера на официалния терен на "Георги Аспарухов"

Укрепват Левски с допълнителни премии, дават им нови GSM-и

"М-Тел" се намеси сериозно преди дербито. Допълнителна премия чака футболистите на Левски, ако спечелят срещу ЦСКА. Двубоят е в събота от 15.00 часа на стадион "Васил Левски". Главният изпълнителен директор на "М-Тел" Йозеф Винацер лично обяви премията. Това стана, след като клубът и мобилният оператор подписаха нов спонсорски договор. Двете страни не обявиха параметрите, но се очаква Левски да взима минимум 2 млн. евро на година.

След подписването на договора всички в Левски получиха по един нов GSM Нокиа N73.

Ако Левски вземе победата, то 99% ще е шампион на България. В този случай ще има още пари от "М-Тел", включени в новия договор. При ново участие на тима в групите на Шампионската лига се чакат минимум 5,5 млн. евро. От тях 1,5 млн. са за премии на футболистите.

Червените се страхуват да не ядат голям бой

Публиката на ЦСКА се страхува да отиде на стадиона за дербито с Левски. Само 1500 билета са продадени за два дни на касите на стадион "Българска армия". Червените явно усещат, че любимците им ще имат сериозни проблеми срещу Левски. Могат да ядат и здрав бой.

Въпреки че червените живнаха, откакто треньор стана Стойчо Младенов, тимът не показва игра, с която да уплаши сините.

( информация 7дни сопрт)

Редактирано от mAlChO_Ch (преглед на промените)

Намерил си кой вестник да цитираш !

Темата ще е доста интересна в неделя-тогава всичко ще е приключило .

Какво му има на весТника sad.gif

Освен това, че е спонсориран от Мтел, които са основен спонсор и на сетете се кой... нищо друго :angry:

Освен това, че е спонсориран от Мтел, които са основен спонсор и на сетете се кой... нищо друго :angry:

Е ся, не всичко е корупция! Цитат от същия вестник:

Как Левски взе Герена?

Левски взе Герена, очаква се да поиска и Националния дворец на културата

Скоро сините ще поискат НДК и парцел от Луната

Тези в Левски срам нямат. Вярно е, че са най-добрият отбор в България. Вярно е, че играха в Шампионската лига и стигнаха четвъртфинал за Купата на УЕФА. Но това не означава, че трябва да се правят на по-велики от Господ.

"Взехме Герена безвъзмездно за 35 години", обяви Тодор Батков, докато хвърляше бутилки по един жълт багер.

Дотук добре, ама как никой не разбра, че това се е случило? Уж досега Левски искаше стадион "Раковски". Е, как изведнъж взе "Георги Аспарухов"? С каква процедура? И колко стадиона ще има клубът? Един, два, три, пет. В Италия Милан и Интер делят едно игрище. А нашите сини искат да имат два.

Слушаме и не вярваме на очите си, както би казал неповторимият Юлиян Вучков.

Тодор Батков, Георги Марков и К. Баждеков скоро ще поискат и НДК. После ще кажат, че на Луната няма никакви проблеми да се играе футбол, и ще поискат парцел от нея.

И да не ни обясняват, че Герена е строен само от техните фенове и държавата не е дала един лев. Левски беше отбор на МВР, както ЦСКА на МНО. Дори в ДАМС водят "Георги Аспарухов" като структура на МВР. Значи вътрешното министерство е собственик на стадиона и той не е построен с парите, спестявани от закуски на феновете на сините.

Надявам се на победа на ЦСКА. От както дойде Младенов се вижда, че има живот в отбора. Стискам палци червените да играят добре.

Бих заложил на един Х, но иначе САМО ЛЕВСКИ!!

Или ще е Х или ще е голяма тупалка... Стойчо да се научи да брои... laugh.gif

• Автор
Бих заложил на един Х, но иначе САМО ЛЕВСКИ!!

Или ще е Х или ще е голяма тупалка... Стойчо да се научи да брои... laugh.gif

Той след шестака от Чехия и двете тройки от Галатасарай се е научил да брои до 6 :) Сега и Левски да им сложи един седмак,че и до 7 да започне :P

Редактирано от ShaDy-SoLdieR (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.