Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечното дерби Левски-ЦСКА

Какъв ще е крайният изход на мача? 101 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е крайният изход на мача?

• Победа за ЦСКА
      41%
      39
    • Равенство
      3%
      3
    • Победа за Левски
      55%
      52

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Просто не мога да повярвам, че НАЦИОНАЛЕН състезател , който и да е той, ще показва обидни жестове на същата тази публика, която е скандирала името му на мачовете на Националния отбор....Тук не визирам само Петков...

Бъди сигурен,че на мачовете на националният отбор,никой от тази страна на стадиона не е скандирла името му.А през второто полувреме бъди сигурен,че те са си сложили в паничката,за да прави така Петков.А за феновете няма наказания като го обиждат.Помисли малко.....дали само Петков е виновен?!

• Отговори 168
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За мен Петков не е чак толкова виновен...не може един да прави каквото си иска,а друг да го наказват.Пък и не е направил кой знае какво.Щом публиката е с ниска култура,да не ходи на стадиона

• Автор
Ето това се казва пристрастие просто... :wors:

Утре царят може да размаха среден пръст пред всички, понеже не са доволни от него...Или Бойко Борисов да си покаже задника, понеже го обвиняват за всичко...

Крайно време е да си свалите сините/червените очила....и да се помисли за футбола/спорта като цяло!!

Сякаш футболисти на ЦСКА не са го правили това нещо.И аз да бях на мястото на Гошо Петков,и аз щях да го направя.Просто феновете на ЦСКА си го заслужават заради изключителните подигравки след загубите ни в Шампионската лига .... angry.gif

ако бяхме в англия петков нямаше да влезе в игра доста време. спомням си бяха наказали анри, че помахал на агитката на гостуващия отбор, а какво да говорим за постъпката на вратаря angry.gif тъй че много им подхожда прозвището "говеда".

Редактирано от kanar4e (преглед на промените)

ОК. Съгласен съм. Петков е виновен. Обаче искам да намерите и виновния за боя, който отнесохха Томето и сина му!!!

Ми той Гошко Петков си е такъв- подобни простотии правеше и с екипа на Славия по време на мачове с Левски.

Спомням си как преди време Тройчо редовно наричаше отбора и изобщо всичко свързано с Левски "говеда" по пресконференции, интервюта и т.н., но тогава на никой не му правеше впечатление.

Абе и футболистите на ЦСКА правят същото, всички правят същото...Въпросът е , че няма един наказан.......

мачът не съм го гледал, а постъпката на петков я видях случайно по "Спортен свят", тъй че не знам какво са правили футболистите на цска, а и не ме интересува особено. не съм от цска или левски и смятам, че мнението ми е обективно и че трябва да има наказани без значение сини или червени.

• Автор

10 хиляди призовки за Георги Петков

Пон, 2007-04-09 22:50

Всички привърженици на ЦСКА, които се чувстват омерзени от нецензурните жестове на вратаря на Левски Георги Петков, да инициират съдебни дела срещу национала, призова Димитър Ангелов - Дучето.

Лидерът на червения фенклуб е предупредил присъствалите на стадиона да не изхвърлят входните си билети, тъй като те могат да послужат в евентуален процес. "Ще се постараем Петков да получи десет хиляди призовки", коментира тарторът на сектор Г. За целта е нает адвокат Пеньо Грозев, участвал в кампанията за свалянето на Илия Павлов преди осем години.

В същото време ръководството на Левски реагира адекватно и обяви, че ще наложи сериозна санкция на вратаря си за безумното му поведение. Сините шефове допълниха, че няма да протестират срещу евентуално наказание, наложено на футболиста от страна на БФС. Не е ясно дали "Вивател" ще подаде иск заради тупалките, които рекламно пано отнесе от вратаря.

Иван Ченчев

Тия съвсем откачиха ;) Вчера пък разбрах че Сашо Томов щял да иска да спират футболните права на Гошо Петков :blink:

Вратар на Националният отбор по футбол :

317489_orig.jpg

Ефенберг,бе изваден от отбора на Германия,заради един среден пръст !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Ми то наказанието в случая си е проблем на ръководството. Иначе и БФС трябва да го изплющи, ама нейсе. Михайлов ще смижне с едното око и готово. Все едно не е било. Те излязоха със становище, че ще го накажат. Той се извини от своя страна, така че смятайте.

Една глоба (може и фиктивна) и готово.

Карай.

Оооооооооооооооо пиле шарено ти чак на третата страница се включваш хахаххахахаха.

Ще те оправя аз на купона хахах.

Играчи на ЦСКА искали да ходят в Левски

10 апр. 2007 16:36

Футболисти на ЦСКА имат желание да преминат във вечния враг Левски. Това обяви собственикът на шампионите от "Герена" Тодор Батков в дискусионен клуб футбол днес.

Той обаче не пожела да разкрие имената на въпросните играчи.

"Предпочитам да ги запазя в тайна, за да не им навредя. Все пак аз преди всичко съм морален човек. Но ако трябва да бъда искрен бихме взели само един от тях", каза Батков.

Най-вероятно той визира защитника Тиаго Силва.

:wors:

Упс-Гол.бг

Ми то наказанието в случая си е проблем на ръководството. Иначе и БФС трябва да го изплющи, ама нейсе. Михайлов ще смижне с едното око и готово. Все едно не е било. Те излязоха със становище, че ще го накажат. Той се извини от своя страна, така че смятайте.

Една глоба (може и фиктивна) и готово.

Карай.

Петков е наказан за 2 срещи,а колегата му от ЦСКА за 1 среща !

Малоумие-дежурният секретар,не е описал проблеми,а вратарите-наказани !

Очаквах много от Б.Михайлов,като президент,но засега...нищо !

ЦСКА отпадна от турнира за Купата на България. Ролята на палача на червените изигра старозагорският Берое. В четвъртфинален мач, игран днес под Аязмото, тимът на Едуард Ераносян победи вице-шампионите от София с 1:0 с гол минута преди края на продълженията.

• Автор
:)

Много по-трудно е човек да каже нещо умно.....Явно сме си заслужили простотиите по терена, след като има и извън него....

Абе хора толкова ли искате да се излагате всички тук не мога да разбера.........sad.gif:)sad.gif:)

Просто много се нервя на коментари като на пича,който е сложил тия снимки,и на индивида малко под него,който ги намира за много забавни.Като гледам и двамата не са по-умни от фена на ЛЕВСКИ,на когото така се радват angry.gif

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Темата пак става актуална :)

Една седмица до вечното дерби

Темата пак става актуална :)

Една седмица до вечното дерби

Така е, стига да не падне отново мъглата. Левски трябва непременно да спечели, че иначе титлата става илюзорна.

Е трябва,но с тази бездушна игра която показаха срещу Локото в Събота не знам...Дано се навият поне за този мач

img0183cs5.jpg

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Тая година титлата е ясна.Колкото и да не ми се иска,ЦСКА ще са шампиони. Вижда се,че Левски имат проблеми с мотивацията,а и не само с нея. Много от футболистите като че ли вече не играят със същото настроение,и мисля,че има нужда от тотално обновяване на състава. Което обаче не ми пречи да се надявам на една добра победа в дербито. :)

Тая година титлата е ясна.Колкото и да не ми се иска,ЦСКА ще са шампиони. Вижда се,че Левски имат проблеми с мотивацията,а и не само с нея. Много от футболистите като че ли вече не играят със същото настроение,и мисля,че има нужда от тотално обновяване на състава. Което обаче не ми пречи да се надявам на една добра победа в дербито. :huh:

как се надявам да грешииииш

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.