Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечното дерби Левски-ЦСКА

Какъв ще е крайният изход на мача? 101 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е крайният изход на мача?

• Победа за ЦСКА
      41%
      39
    • Равенство
      3%
      3
    • Победа за Левски
      55%
      52

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Още 2-3 да им вкараме второто полувреме и ще съм много доволен ;)

• Отговори 168
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не мисля, че е чак толкова голямо предимството. Даже са много равностойни, предимството дойде след гола... Въпреки очертаващата се победа мисля, че нещо в играта на Левски не е съвсем както трябва.. В никакъв случай не бива да се прибират! Трябва да владеят топката - това им е играта.

Няма голяма разлика между играта на двата отбора,но все пак има малко предимство.

Няма голяма разлика между играта на двата отбора,но все пак има малко предимство.

Да, разбира се! ;)

Както споменах, единственото ми притеснение е да не се приберат сините, друго няма какво да ги спре! Напред сини!! ;)

скучен мач ... но как може да е интересен когато единия отбор или толкова си може или не иска laugh.gif

ЦС*КА да домакинства на Васил ЛЕВСКИ голям кеф ;)

Не играха толкова лошо, тъкмо да ги похваля, ма що се оправдават със съдийството... жалки хора. :angry:

Скучен мач,и двата отбора са много слаби.

Довечера ще си гледам Сарагоса-Барса :angry:

Слаб мач и заслужена победа на Левски. С български рефери мача беше 0:0

Почвам да боцкам ракийка с агнешко,като влезне ostavime да го поздравите от мен levskigs9.gif

И пак... съдията не свирил еди какъв си фал в 10-тата минута, тъч в 41-вата минута и корнер в 70-тата, които 100% щяха да придадат много по-различен вид и резултат на мача!

Не знам кога ще се научим да спрем да се извиняваме с другите за това, че няма успешна игра, нито завършващ удар.

Иначе и двата отбора имаха шансове за голове. Левски успя да използва един от тях. Не бяха по-добрите на терена

Бре бре колко си сигурен.

И пак... съдията не свирил еди какъв си фал в 10-тата минута, тъч в 41-вата минута и корнер в 70-тата, които 100% щяха да придадат много по-различен вид и резултат на мача!

Не знам кога ще се научим да спрем да се извиняваме с другите за това, че няма успешна игра, нито завършващ удар.

Иначе и двата отбора имаха шансове за голове. Левски успя да използва един от тях. Не бяха по-добрите на терена

Ами така е. Не му прави чест на Стойчо да се оправдава със съдията, дузпа се видя, че НЯМАШЕ, какво се оправдават с нея. Виж с късмет по-може да се оправдават ама със съдията... смешни са.. :angry: Най-вече им липсваше идея.

Мисля, че Левски кара по инерция от доста време на сам и са в застой и задължително трябва да се промени нещо през лятото /дали с трансфери или нещо друго.../ . За тази победа отдавам заслуженото на Станимир Стоилов. Според мен той много добре осъзнава, че Левски не е във форма и изгради много добра тактика за мача. Иначе мача си беше отново доста слаб. Съдията според мен свири много добре и в никакъв случай не повлия на резултата. Левски спечели, заради по-организираната си игра!

ЦИТАТ(nicksun @ 7.04.2007г. в 17:05ч.) *

Бре бре колко си сигурен.

====================================================

Бре колко си досетлив :angry: и ..... Само Левски

Признавам,че ЦСКА беше без идея първото полувреме . Бях на стадиона-сектор"Г" и повечето фенове,бяха разочаровани от играта на ЦСКА .

Всички приказки за гол от засада и недаден корнер ,не оправдават загубата !

Стоилов надхитри Стойчо Младенов и заслужено го победи !

Мен лично ме е яд,но...!

П.П. Съдийте от чужбина не са решение,според мен !

според мен победата на Левски не е чак толкова заслужена както казват някои, все пак второто полувреме беха само на контраатака, колкото до ЦСКА пропиляха да изравнят, а защо не и нещо повече ??? Не мисля че Левски надигра ЦСКА...

Скучен мач,и двата отбора са много слаби.

Довечера ще си гледам Сарагоса-Барса ;)

Скучен си беше а аз довечера ще гледам REAL Madrid vs ОСАСУНА... :clap:

Не е точно тук мястото, но ако може (ако трябва и по ЛС, аз после да си затрия поста) линк към днешното предаване "Спортен свят", ако го има качено някъде изобщо!

Дано все някой го е записал! Как можах да го изпусна!! :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Поредният много слаб и скучен мач между два напълно безидейни отбора, търсещи всевъзможни оправдания за безпомощността си на терена - голът бил от засада (леки съмнения), имало 2 дузпи за ЦСКА (жалки театрални изпълнения), небесното светило пречило на играчите, нетрадиционно ранният час... куп глупости, изречени ей така, за пред хората. Като че ли някой ще им повярва...

Стойчо Младенов за пореден път показа липсата на елементарно възпитание, хайде, ние си го знаем, но утре този отбор ще тръгне да играе из Европа. А и този чуждестранен легион в червено е най-малкото неуместен, така и не мога да разбера що за разузнавачи има в червения тим и къде намират тия странни попълнения.

Синият тим е доста по-добре по отношение на кадрите, друг е въпросът, че за пореден мач ги помързя, а и инерцията е велика сила - очакваха противникът сам да се бие, ама какво да се очаква при противници като Марек или Черноморец Бургас от София?

Очаквам санкции за вратаря Петков - разходката му по тъчлинията след края на мача и жестовете му предполагат 3-5 мача на пейката и яка глоба, а може би съдията трябваше да го изгони още преди това за неумелото му бавене на играта. Такъв си беше още в Славия...

Доволен съм само от 3-те точки, които вероятно до голяма степен решават титлата.

Смятам че след време ще се помни само крайният резултат.А за некоректната постъпка на Петков би трябвало да последва наказание.

Мисля , че вече е крайно време да почнат да наказват наред и както трябва.....То не бяха средни пръсти, то не беше обидни жестове....И не само играчи на Левски, и от ЦСКА е имало такива изцепки....Ако не ме лъже паметта Велизар беше показвал едни пръсти преди време...Както и да е...

Просто не мога да повярвам, че НАЦИОНАЛЕН състезател , който и да е той, ще показва обидни жестове на същата тази публика, която е скандирала името му на мачовете на Националния отбор....Тук не визирам само Петков...

Нарича се Култура angry.gif

...Тук не визирам само Петков...

Не, разбира се - простотията е дълбоко вкоренена и трудно ще бъде ликвидирана, причините са твърде много и елиминирането им е дълъг и мъчителен процес, пък и не виждам реално кой би се захванал с това. Но е недопустимо подобно поведение, особено за национален състезател.

Глоби, глоби и глоби - бръкни му в джоба, пък тогава ще се усети за какво става дума.

Вратарят на Левски Георги Петков ще трябва да се изправи пред съда.

Председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето заяви днес, че много запалянковци ще заведат съдебни дела срещу стража, заради непристойното му поведение след края на дербито в събота, което Левски спечели с 1:0.

Смятам че и това е вариянт :)

Това не е никакъв вариант...Единственият вариант е БФС да почне да действа вече както трябва и да не се съобразява с големите клубове, а да е еднакво за всички...

Чуха Те и реагираха на мига-Вратарят на Левски Георги Петков почти сигурно ще бъде лишен от състезателни права от Дисциплинарната комисия на БФС.

Гол.бг

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.